Female Chest Harness

Female Chest Harness

Reference:

399,20 kr.

Halsbånd med Harness 


Smuk pasform på kvindekroppen, med robust konstruktion, som kan justeres til at passe de fleste størrelser. Du kan også bære denne over en skjorte, lingeri eller en kjole, hvis du vil style den med tøj.

Antal

Female Chest Harness

Dette smukke harness er lavet i PU-læder. Da det er et produkt som skal ind og sidder direkte på huden. Det er derfor mere hygiejnisk end ægte læder vil være det. Da man ellers ikke kan rengøre det.

Dette attraktive brystsele har tre justerbare spænder for at sikre en flatterende pasform på en række forskellige kvindekroppe. Fremstillet af et slidstærkt læderlignende materiale med krombeslag, er det slående og mindeværdigt til BDSM-leg. To store D-ringe, én ved halsen og én ved brystbenet, fungerer som fastgørelsespunkter for andre tilbehør såsom håndjern, en snor, kæder eller reb. Klæd dig selv eller din submissive i dette smukke og alsidige sele.

Dimensioner: Halsen justeres fra 25 til 35 cm i omkreds. Brystremmen justeres fra 27 til 34 cm i længden. Underbrystremmen justeres fra 59 til 86 cm i omkreds.

Specifikke referencer

14 andre varer i den samme kategori: