Hamp reb 6 mm.

10 meter behandlet hampreb i 6 mm. tykkelse - og det er klar til brug. 

Velegnet til bondage og anden fiksering.

149,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 14 VIP point. Din kurv total 14 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 14,00 DKK.


Yderligere information

10 meter natur hampreb i 6 mm. tykkelse.

Det er typisk den type reb man starter bondagen med. Når man har bundet en tid (et par år) går man over til en type, der er hurtigere at binde med. Hampens lidt bløde struktur gør, at det ikke er så hård ved huden og jo mere man arbejder med det, des blødere bliver det. Et super godt reb der ikke giver sig.

Selvom rebet er relativt blid ved huden, er det et stærkt reb, der kan holde til mange timers leg og kraftige ophængninger. Det efterlader smukke mærker på huden, som de fleste nyder i dagene derpå. Et lille skænt minde om lækre oplevelser.

Det har en meget speciel duft, som de fleste bunnyér elsker - bare duften af det kan få dem til at sitre i sød forventning om, hvad der skal ske.

Vær særligt opmærksom på din partner under bondage. Hav altid en saks klar, hvis noget går galt og hold øje med, om blodtilførslen til for eksempel hænder og ben.

Læs meget mere om bondage her:

http://www.sadistenstoolbox.dk/SadistensBlogGuide/1_Sadistens-guide-til-leg-med-Bondage.html

 • Kommentarer
 • Skriv din produktanmeldelse

  Hamp reb 6 mm.

  Hamp reb 6 mm.

  10 meter behandlet hampreb i 6 mm. tykkelse - og det er klar til brug. 

  Velegnet til bondage og anden fiksering.

  Skriv din produktanmeldelse

  Tilbehør

  • Dobbelt Karabinhage  til eksempelvis håndled og ankel lænker bør befinde sig i enhver SM´ers soveværelse. 10 cm lang i sølvfarvet metal. Karabinhage med to kroge i hver sin ende - oplagt som tilbehør til lænker eller til at sætte manchetter sammen med. Kan ikke undværes af aktive SM og BDSM udøvere. Benyt den med stor fordel, sammen med vores håndlavede...

   49,00 DKK
  • Håndledsmanchetter i blødt ruskind. Meget ideel til første gangs BDSM/ bondage eventyr, som ønsker at udforske BDSM verdenen. Her er der tale om bløde manchetter, hvilket gør at de er behagelige at pådrage sig på kroppen. Kan med stor fordel benyttes sammen med vores håndlavede piske, eller vort andet SM-udstyr. 

   349,00 DKK
  • Jute reb 8 mm og 8,0 meter lang. Jute fibre er fremstillet af planter i Corchorus slægten. Jutereb har meget lignende egenskaber som hamp reb, selvom det er lidt lysere, glattere, og har en anden lugt. Jute reb er det mest almindelige reb, som anvendes til shibari i Japan. Rebet er klar til brug og kan benyttes sammen vores håndlavede piske eller andet...

   139,00 DKK