GagBall

Oplev Nydelsen af at Begrænse Tale med Gagging

Vores Gag-kategori er dedikeret til at tilbyde dig et udvalg af produkter, der kan tilføje en ekstra dimension af sensuel spænding og dominans til dine intime lege. En gag er et effektivt redskab til at begrænse talen og skabe en følelse af underkastelse og kontrol. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM, vil vores gags hjælpe dig med at udforske nye niveauer af intensitet og nydelse.

I vores sortiment finder du forskellige typer af gags, herunder balle gags, ring gags, bit gags og mere. Vores produkter er fremstillet af materialer af høj kvalitet og er designet med fokus på både komfort og sikkerhed. Du kan nyde at begrænse talen og skabe en sanselig oplevelse for dig selv eller din partner.

Aktive filtre

Gag med hovedseletøj og udvendig dildo
 • Fjernlager

Gag med hovedseletøj og...


639,20 kr.

Tag din BDSM-leg til nye højder med vores Gag med hovedseletøj og udvendig dildo. Dette innovative sexlegetøj, lavet af ægte læder, er designet til at pirre og udfordre både nybegyndere og erfarne i den spændende verden af BDSM.

Bad Kitty Silikone Gagball


183,20 kr.

Den søde pine med komfort!
Sort gagball med lufthuller og justerbar rem. Gagball-Ø 4 cm. Materiale: Silikone.

Deep Throat Gag


239,20 kr.

Deep throath tunnel gag 

En videre udbygning af ringgaggen sådan at man ikke kan kan vippes eller skubbes til sig 

Hvis din underdanige har dette gag påspændt er det svært at sige nej til en oral invasion. To ringe holder hullet åbent fra læber til hals, og så er det bare at stikke pikken ind. Stropperne kan tages af hvis du vil lege med minimalisme

Find mere SM sexlegetøj i vores SM Shop her

Brutus Mouthgag


111,20 kr.

Brutus Mouthgag

Som navnet Brutus antyder er denne gag egnet til en stor fræk køter, men kan nu også med fordel bruges til en lille rapkæftet tæve. Udlev jeres kinky fantasier med Brutus Mouthgag. Lige meget hvem du bruger den på er det sikkert at man kommer til at savle og ikke kan synke 

Ned på alle 4 og kødbenet i munden, med et halsbånd som har påført en hunde snor så kan man rigtig trække..

Dental gag m. gummi


279,20 kr.

Denne gag bruges af tandlæger og læger til at holde mundene på deres patienter åbne under procedurer. Hvis du er til rollespil i hvide kitler er dette gag bestemt et frækt tilbehør.

Metal O-Ring Gag

95,20 kr.

Ring gag 

Lækker sort silikone gag med o-ring i stål, den er fremstillet i lækker silke blød silikone og det er alt ud over stål ringen. det betyder at der hvor ringen og remmen er sat sammen er det typisk der hvor det bliver træls og skaber ubehag i mundvigen, men det gør den her ikke da det er dette bløde silikone.
Rengøring er super nem med silikone 

Silicone Bone Gag


215,20 kr.

Bone Gag

Eller bissel gag den er lavet af et supper lækkert silikone der giver en silkeblød overflade. 

Ballgag Silicone


151,20 kr.

Ballgag Silicone 

En super lækker ballgag hvor alt er lavet i silikone så det er nemt at gøre rent efter brug. den glatte silkebløde overflade gør også at den ikke er så nemt at skubbe ud af munden.
De silikone stropper ballen sidder fast med er heller ikke så hård ved mundvigen som en læder strop kan være, så den vil være nemmere at ha i munden i længer tid 

Head Harness with 1.65 inch...


279,20 kr.

Gagball med hovedtøj 

En super lækker ball gag med hovedtøj så den bliver lige  der hvor den bliver sat, så den kan ikke spyttes ud eller flyttes. det betyder at det bliver svært at synke så på et tidspunkt vil mundvandet løbe over. 
Det at man savler på sig selv giver noget mentalt og er med til at holde den underkastet i sin underkastelse 

Claw Hook Mouth Spreader


191,20 kr.

Mundspreder

til masser af BDSM sjov og ballade med din underkastede.
Hvis man vil styrer den underkastets mundvand og samtide havde fri adgang til munden. Så er dette løsningen og ikke mindst hvis manden er udrustet sådan at en alm ringgag ikke er en mulighed. så vil denne være et godt alternativ.
Er der noget smukkere end at se en kvinde savle ned på hendes bryst.

Bondage Sæt - BDSM Fantasy Kit


319,20 kr.

BDSM starter sæt 

Et smukt begynder bondage sæt med alt hvad I behøver for at komme i gang med at eksperimentere med BDSM.

Find ud af om det er noget I tænder på!!!
Med dette sæt åbner der sig mange mulighedder for at ud forske BDSM universet både i den bløde ende med også i den lidt hårder ende, det er næsten kun din fantasi der sætter grænser 

Ballgag XL 2 Inch Silicone


279,20 kr.

Ball Gag 

Der er forskæld på hvor store munde er og hvor store ting man kan håndterer at havde i munden, men nogle gange skal man presse lidt på, at veksle i mellem gag's i størrelse kan give en rigtig god virkning.

Eller at bruge det som en del af en straf, 10 min med den store gag hvor kæberne er på arbejde og man slet ikke har mulighed for at synke sig mundvand 

Mouthgag with opening and...


263,20 kr.

Efter samme system som bundproppen i et badekar, kan du åbne og lukke for adgangen til slavens mund. Proppen er forsynet med en smart kæde, så den ikke bliver væk – så slaven stadig skal slæbe rundt på den, selvom den ikke sidder i.

BallGag Classic silikone


175,20 kr.

Oplev en verden af sensuel underkastelse med BallGag Classic Silikone, den perfekte BDSM gagball til frække lege. Justerbar og behagelig at have på. Udforsk vores SM Shop for flere spændende produkter.

Mouth Gag Jennings w/...


367,20 kr.

Lækker gag der er lavet af rustfrit stål og belagt med sort silikone, dertil har den en sort læder rem til at spænde fast omkring hovedet, derfor er den dejlig nem at holde ren og kan bruges igen og igen. Den kan maximalt åbnes 4,5 cm.

Justerbar Tunge Klemme


279,20 kr.

Gør din slave stille med denne fantastiske justerbare tungeklemme.
Med en tungemusling i rustfrit stål, som du kan justere, så den passer til enhver type tunge. Spænd læderbæltet om halsen og spænd tungen.

Brug altid med forsigtighed og spænd langsomt klemmen. spænd den ikke for stramt, da det kan stoppe blodcirkulationen. Brug forsigtigt og med omtanke!

Strict -Bondage Set...

591,20 kr.

Strict - Bondage Sæt 10-delt Luksus er en fantastisk tilføjelse til dine erotiske eventyr. Uanset om du er nybegynder eller mere erfaren, indeholder dette sæt en række smukke genstande, der er fremstillet af kvalitets vegansk læder og nikkelfrit metal.

Latrine Extreme Funnel Gag -50,00 kr.

Latrine Extreme Funnel Gag

429,20 kr.
479,20 kr.

Master Series Latrine Extreme Funnel Gag. Navnet fortæller historien! Hæld den væske, du foretrækker, ned over din slaves hals, og tving dem til at sluge hver eneste dråbe! Dette innovative og usædvanlige gag justerer sig rundt om dit submissive elskers hoved, strammer og kan endda låses, så de ikke kan flygte fra dine snoede lyster.

Kiotos Bizarre - Spider...

199,20 kr.

Udforsk grænserne med Spider Mouth Gag

Oplev spændingen ved Spider Mouth Gag og åbn døren til en verden af kinky BDSM-lege. Uanset om du er en erfaren entusiast eller ønsker at udforske dine grænser, vil denne ekstreme gag bringe dig til nye højder af erotisk nydelse og dominans.

Mange flere gag her

Eye-Catching Ball Gag With...


239,20 kr.

Ball Gag Eksklusivt Design med Enestående Skønhed

Super smukt design. Remmen er i polyurethan med smuk blonde hvilket både gør den behagelig at bære mod huden. Selve gaggen er lavet i silikone, med tre huller der gør det let at trække vejret gennem den. Den smukke rose i fuld blomstring får det nærmest til at ligne et stykke lingeri til ansigtet, din partner vil helt sikkert elske denne gag ball

Silicone Mouth Gag The Ride


159,20 kr.

Gag ball med muligheder

The Ride silikone gag, har dobbelt funktion, du kan penetrere din partner eller vende den og mærke følelsen af den bløde silikone penis i munden.

Denne gag er lavet af blødt silikone og er perfekt til at udforske dominans, submission og sensorisk stimulering

Hovedstørrelse 36-52 cm

moutball diameter 40mm 

penis længde 60 mm

 

Silicone Ball Gag with...


151,20 kr.

En funktionel og stilfuld gag til intense lege

Gag'en har en behagelig størrelse og passer til de fleste mundstørrelser. Den justerbare spændelukning gør det nemt at tilpasse gag'en efter dine præferencer og sikre en sikker pasform.

Deep Throat Screwed Ball Gag

351,20 kr.

En ekstraordinær gag-design til intense BDSM-oplevelser

Udforsk grænserne for din underkastelse og nyd en ekstrem og intens oplevelse med vores Deep Throat Screwed Ball Gag. Vær klar til at tage udfordringen op og oplev den dybe følelse af underkastelse og udforskning, når gag'en køres langt ind i din mund. Denne gag vil tage dig med på en rejse af ekstrem stimulation og intens nydelse.

Ashtray Mouth Ball Gag

367,20 kr.

Ball gag og service 

Denne ball gag med askebære kan helt sikkert noget med ydmygelse og får lysten til at til service frem i bunden 

Vac-U-Lock Mouth Gag

359,20 kr.

Ball gag med mange muligheder 

Til det kendte Vac-u-lock system. det vil sige at alt der passer til vac-u-lock kan passe på. det bliver en helt ny leg med ball gags 

Kiotos BDSM Funnel Mouth Gag

223,20 kr.

Lækker gag til leg med Urinsex

Tag kontrollen og udforsk nye dimensioner af nydelse med vores BDSM Funnel Mouth Gag. Gør dig klar til at opleve en spændende og våd rejse, hvor fantasier bliver til virkelighed. Vælg vores trakt gag, og åbn døren til frække væskelege, der vil bringe dig og din partner til nye højder af nydelse og intimitet.

Pussy Face Oral Sex Mouth Gag

663,20 kr.

Autentisk oralsex fornemmelse for intens ydmygelse

Gag'en er lavet af kvalitetsmaterialer, der sikrer en behagelig pasform og langvarig brug. Den justerbare rem gør det let at tilpasse gag'en til den ønskede pasform og komfort. 

Ride Me Mouth Gag


439,20 kr.

Super eksklusiv og anderledes gag, der med garanti, vil gavne jer begge to på én gang. Oplev en intens fylde, alt imens du tier din partner. Denne gag placeres i munden på din underkastede og læder stroppen spændes til, så den sidder perfekt omkring vedkommendes hoved. Stød din partner med munden eller lad dem ride dig. Kun jeres fantasi sæter grænser for hvad denne gag kan bruges til. 

Gagball til ball gag bondage

Gags er blevet et mere og mere populært redskab indenfor BDSM for at udleve folks fantasi omkring dominans!

Dominans er noget af det kvinder og mænd tænder allermest på, en forestilling om at man bliver underkuet, og at der kun er én Hersker, som bestemmer alt hvad du skal gøre i sengen. Med en gag tager du muligheden for at din partner kan tale væk, det er både frækt og pirrende for begge parter.

De fleste gags anvender en kugleformet mundknebel og kaldes derfor for gagballs, men findes også i mange andre udformninger, ligesom det er muligt at få gags, der holder munden åben, så partneren kan give f.eks. et blowjob eller andre former for oralsex, selv om vedkommende er kneblet.

Vi fører flere forskellige typer af gags - fra den klassiske røde til avancerede masker med mange funktioner. Gags kan være et fantastisk element i bondage og dominanslege. Man kan bruge gags til at frarøve den undedaniges verbale formåen, blokere for vejrtrækning, og tvinge savlerefleksen på overarbejde.

En anden slags gag, som vi naturligvis også har, er dildo-gags. Der er flere slags at vælge imellem, afhængigt af om du vil tvinge dildoen ind i munden på sub'en - måske helt ned i halsen - eller om slaven skal kunne servicere andre med en dildo stikkende ud af ansigtet.

Få hjælp til at finde, den gag der passer dig i vores guide til gags.

Køb gags til dominans!

Gag kan som andre gags gøre at man ikke er i stand til at synke, den virkning en gag har når savlet løber ned af hagen og ned på brystet, gør bare noget mentalt.
en gag skal passe i størrelsen hvis den er for lille har den ikke den rigtig virkning og bliver den for stor vil den give smerter i kæberne. så tit ender det med man får købt et par stykker inden man finder den rigtige. de fleste i dag laves i silikone og de er bare så meget nemmere at gøre ren efter brug hvor i mod dem hvor den strop ball sidder på er af læder ikke er så nemme at holde rene. 
Lige meget hvad for en gag man vælger så handler det om at fjerne muligheden for at synke. Og så kommer man til at savle, der er nogle gags hvor man savler mere end andre og mentalt gør sval bare noget spændende, så kan man komme afsted med at få en gag i spil så er det altid en god ide.

Gag harness og bondage

Man kan få gags med hovedtøj hvor der tit er en dildo på også. Der findes også nogen der har et blindfold. 

Det at gaggen er udstyret med et hovedtøj gør jo naturligvis at den kommer til at sidde bedre og det bliver meget sværre at spytte gaggen ud. En ringgag er super fordi den giver adgang til munden sådan man kan putte ting ind i munden.

Det store udvalg af gags indeholder nemlig noget for enhver smag - og det er uanset om du har erfaring eller er nybegynder inden for disse eksperimenterende lege. Fælles for hele udvalget hele på siden er, at du kun finder varianter, der lever op til vores høje standard, hvad angår kvalitet, design og funktionalitet.

Gag typer

Gags - Oplev Sensuel Dominans og Forførende Rollespil

En gag er et spændende stykke BDSM-udstyr, der kan tilføje en ekstra dimension af sensuel dominans og forførende rollespil til dine intime stunder. Denne kategori byder på et bredt udvalg af gagballs i forskellige udgaver, med og uden huller samt forskellige materialer og dekorative elementer, der giver dig mulighed for at udforske dine BDSM-fantasier og skabe intense og pirrende oplevelser.

En gag er en boldformet genstand, der indsættes i munden og holdes på plads ved hjælp af en rem eller et bånd omkring hovedet. Formålet med en gagball er at begrænse eller hæmme muligheden for at tale eller skabe lyde under intime øjeblikke. Dette kan være en del af dominanslege, hvor den ene partner overtager styringen og nyder at have kontrol over den anden partners mund og vokale udtryk.

Gags kan variere i størrelse og materiale, og de kan have forskellige typer af huller eller åbninger. Nogle gags er designet med huller for at muliggøre vejrtrækning og reducere ubehag, mens andre er mere lukkede og begrænser evnen til at trække vejret frit gennem munden. Valget af produkt afhænger af dine personlige præferencer og grænser.

Udover de funktionelle aspekter kan de også have dekorative elementer som f.eks. remme, spænder, blonder eller andre detaljer, der tilføjer en vis æstetisk appel til BDSM-oplevelsen. Disse produkter kan være både frække og forførende, og de kan tilføje et ekstra visuelt element til dine dominanslege.

Det er vigtigt at kommunikere og aftale grænser og sikkerhedssignaler med din partner, når du udforsker brugen af en gag's. Sikkerheden og komforten for begge parter er afgørende for at skabe en tryg og nydelsesfuld oplevelse.

Udforsk vores spændende udvalg af gag's og lad dig inspirere til at skabe forførende rollespil og sensuel dominans. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM, kan en gag være et spændende redskab til at udforske og udvide dine intime horisonter. Lad dig forføre af stilfulde og funktionelle produkter og oplev den erotiske spænding, der opstår, når mundens beføjelser bliver begrænset.

Legen med Intim Intensitet

Gag's er en populær del af det erotiske univers og kan tilføje en unik og stimulerende dimension til jeres intime eventyr. Denne kategori beskrivelse dykker ned i, hvad gag's er, hvordan de fungerer, og hvordan de kan berige jeres erotiske leg.

Udforskning af Gag's: Hvad er det, og Hvordan Fungerer det?

En gagball er en bold eller kugle, der indsættes i en persons mund for at begrænse deres evne til at tale. Den fastgøres normalt ved hjælp af et spænde eller en rem omkring hovedet. Men hvad er det, der gør gags så spændende?

 • Kontrol og Overgivelse: Gags lægger en midlertidig dæmper på den bundnes evne til at tale, hvilket skaber en følelse af kontrol og overgivelse. Den, der bærer gagballen, er på partnerens nåde og åbner op for nye former for kommunikation.

 • Sanselig Stimulation: Foruden den følelsesmæssige oplevelse kan gag's tilføje en fysisk dimension. Fornemmelsen af gagballen i munden og trykket mod læberne kan stimulere sanserne og skabe en intens følelse af intimitet.

Få Styr på de Forskellige Typer Gag's

Der er forskellige typer gag's til rådighed, hver med deres unikke egenskaber og anvendelsesmuligheder. Her er nogle af de mest almindelige typer:

 • Standard Gag: Den klassiske bold, der placeres i munden, fastgjort med en rem.
 • O-ring Gag: En gag med en metalring, der åbner op for forskellige muligheder for leg og bondage.
 • Bit Gag: En gag formet som en bid, der tillader åndedræt gennem .
 • Inflatable Gag: En gag, der kan pumpes op for at justere størrelsen og intensiteten af gaggen.
 • Gag med Dildo: Kombinerer en gag med en dildo for ekstra stimulation.

Skab Intimitet med Legen med Gag's

Legen med gag's kan skabe intimitet, spænding og nye former for kommunikation i jeres forhold. Her er nogle tips til at fordybe jer i legen:

 • Samtykke og Kommunikation: Som med alle former for bondage eller BDSM-leg, er samtykke og kommunikation afgørende. Vær åbne om jeres grænser, ønsker og komfortniveau.

 • Variation i Materialer: Gag fås i forskellige materialer, herunder silikone, læder og metal. Vælg det materiale, der passer bedst til jeres præferencer.

 • Størrelse og Form: Overvej gag's størrelse og form i forhold til den, der bærer den. Sørg for, at det er behageligt og sikkert.

Konklusion: Legen med Gag's som Intim Oplevelse

Gag's tilføjer en ekstra intensitet til jeres erotiske leg og kan åbne op for nye former for kommunikation og kontrol i jeres forhold. Uanset om I er erfarne inden for bondage eller nybegyndere, kan legen med gag's tilføje en dimension af intimitet og spænding, der vil efterlade jer beg

Hvad er en gagball, og hvordan kan den tilføre et ekstra element af spænding i mine oplevelser?
   

En gagball er et erotisk redskab brugt i BDSM lege, der er designet til at blive båret i munden. Den kan tilføre et niveau af dominans og underkastelse til dine oplevelser, hvilket kan forhøje intensiteten og spændingen. Med en gagball kan du udforske nye aspekter af din seksualitet og træde ind i en verden af hidtil ukendte fornøjelser.

Er det sikkert at bruge en gagball?
   

Absolut! Men som altid, når vi begiver os ud på nye eventyr, er det vigtigt at navigere med sikkerhed og samtykke som vores kompas. En gagball skal altid bruges med fuld samtykke fra alle involverede parter, og sikkerhedsforanstaltninger skal være på plads for at sikre, at alle er trygge. Dit eventyr med en gagball skal være lige så trygt, som det er spændende!

Hvordan vedligeholder jeg min gagball?
   

Godt spørgsmål, du fremadrettede opdagelsesrejsende! For at holde din gagball i topform, skal du rengøre den grundigt efter hver brug. Følg producentens anvisninger for specifikke rengøringsprocedurer og husk at opbevare din gagball på et sikkert, tørt sted. Når du passer godt på din gagball, er du klar til mange fremtidige eventyr. Klar til at dykke ind i den spændende verden af gagballs? Vi er her for at guide dig!