Ashtray Mouth Ball Gag

Producenter:

Ball gag og service 

Denne ball gag med askebære kan helt sikkert noget med ydmygelse og får lysten til at til service frem i bunden 

459,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 45 VIP point. Din kurv total 45 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 45,00 DKK.


Yderligere information

Ball gag og ydmygelse 

Hvis du vil tage dine BDSM lege til det næste niveau, er denne ball gag med udvendig askebære det perfekte valg for dig. Glem alt om standard ball gags og introducer dette produkt til din samling.

Ball gagen har en justerbar rem, som sikrer at gagen passer til de fleste hovedstørrelser, og du vil føle dig tryg og behagelig under legen. Gagen har også en kugle i høj kvalitet, der vil forhindre din partner i at tale, mens I udforsker og nyder hinanden.

Det, der skiller denne ball gag fra andre, er dens unikke udvendige askebære funktion. Det er det perfekte tilbehør til en BDSM-elsker, der leder efter noget ekstra. Du kan bruge askebæret til at fjerne cigaretskod eller tænde din partner 's cigaret under legen. Det vil give dig mulighed for at eksperimentere med en ny dimension af BDSM-aktiviteter.

Denne gag er lavet af højkvalitetsmaterialer, der giver maksimal komfort og holdbarhed. Ball gagen er let at rengøre og vedligeholde, hvilket gør den endnu mere imødekommende for både nybegyndere og erfarne BDSM-entusiaster.

Mens det kan være sjovt at lege med traditionelle ball gags, vil denne ball gag med udvendig askebære tage dine samlede BDSM-oplevelse til det næste niveau. Køb denne ball gag, og få mulighed for at opleve den ekstra spænding, der følger med en udvendig askebære, mens I leger sammen.

Ashtray Mouth Ball Gag - Ydmygelse og Savlende Nydelse

Gå ind i en verden af intens ydmygelse og nydelse med vores Ashtray Mouth Ball Gag. Denne gag er ikke kun designet til at begrænse taleevnen, men også til at skabe en dyb følelse af underkastelse og ydmygelse.

Gag'en består af en justerbar rem og en bold, der placeres i munden for at begrænse tale og skabe en følelse af magttab. Men det, der gør denne gag unik, er den indbyggede askebægerform, der er fastgjort til bolden.

Når gag'en er i brug, vil du opleve en savlende fornemmelse, da din mund bliver åben og udsat. Dette tilføjer en ekstra dimension af ydmygelse og underkastelse til din BDSM-leg. Det er den perfekte gag til dem, der søger en intens og provokerende oplevelse.

Oplev en intens følelse af underkastelse

Gag'en er justerbar og passer til de fleste størrelser. Den er lavet af kvalitetsmaterialer, der er sikre at bruge og nemme at rengøre. Du kan også tilpasse gag'en med ekstra tilbehør som kæder eller reb for at forstærke ydmygelsesaspektet.

Træd ind i en verden af ydmygelse og savlende nydelse med vores Ashtray Mouth Ball Gag. Udforsk dine dybeste BDSM-fantasier og oplev en intens følelse af underkastelse og ydmygelse. Denne gag vil tage dig med på en rejse af intense følelser og ekstrem nydelse.

ballgag og meget mere her

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Ashtray Mouth Ball Gag

    Ashtray Mouth Ball Gag

    Ball gag og service 

    Denne ball gag med askebære kan helt sikkert noget med ydmygelse og får lysten til at til service frem i bunden 

    Skriv din produktanmeldelse