Bondage reb og tape  

Varer
7 varer.

 • 0 Review(s) 

  Sort pulverlakeret stål bondagering i 10 mm. gods, omkreds 180 mm. Bruges til ophængning i reb.

  399,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  10 meter behandlet hampreb i 6 mm. tykkelse - og det er klar til brug.  Velegnet til bondage og anden fiksering.

  149,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Jute reb 8 mm og 8,0 meter lang. Jute fibre er fremstillet af planter i Corchorus slægten. Jutereb har meget lignende egenskaber som hamp reb, selvom det er lidt lysere, glattere, og har en anden lugt. Jute reb er det mest almindelige reb, som anvendes til shibari i Japan. Rebet er klar til brug og kan benyttes sammen vores håndlavede piske eller andet...

  139,00 DKK
 • 0 Review(s) 
  Vis varianter
  -
  Farve: Sort-
  99,00 DKK
  -
  Farve: Rød-
  99,00 DKK

  Bomulds Bondage Reb Nyd fræk og ophidsende bondage leg med dette bondage reb. Tag styringen eller hengiv dig til din partners kontrol, og mærk en unik og intens nydelse. Bondage rebet er perfekt til fiksering af håndled, arme, ben og ankler.

 • 0 Review(s) 
  Vis varianter
  Farve: Sort-
  59,00 DKK
  Farve: Rød-
  59,00 DKK

  Bondage tape  20 Meter bondage tape som klistrer på sig selv i 5 cm bredde. Hvis ikke reb lige er dig er dette tape måske. Bondage kan gøres med mange ting o *vælg farve i højre side

Viser 1 - 7 af 7

Bind din partner med bondage reb og tag styringen

Kan du godt lide af fiksere din partner op? så er du kommet til det rigtige sted - Bondage reb og tape er en kæmpe succes, både for dem der prøver det første gang, men også den som har erfaringen  med det. Det frække ved bondage er at du kan gøre din partner magtesløs, så han/hun ikke kan bevæge sig, det giver dig muligheden for at gøre lige hvad du har lyst til, det er både pirrende og ekstremt frækt!

Både tape og reb giver jer uendelige muligheder for fiksering. Du tager styringen over din partner, som magtesløst må følge med på, hvad end du har lyst til. De to ting har selvfølgelig fælles, at de bruges for at på forskellige måder binde din partner.

Når din partner er bundet er det vigtigt at du udnytter situationen, men det er også vigtigt at du holder øje med helbredet og tilstanden. Din partner kan ikke nødvendigvis sige noget hvis det hele kombineres med en ball gag eller gag ball. Derfor er det vigtigt at du er opmærksom på at der hele tiden er vejrtrækning og lys i øjnene. Hvis din partner bærer blindfold eller bind for øjnene, så tal med ham eller hende indimellem for at sikre dig det hele går rigtigt til.

Bondage reb er til mere end bare fiksering

Bondage er nærmest en kunstform, hvor enten dele, eller hele kroppen bindes ind i et eller flere bondage reb. Der findes et hav af knuder og knob. Nogen fokuserer på en bestemt kropsdel, f. eks brysterne. Andre former for reb bondage, binder hele kroppen i mere eller mindre komplicerede knob og knuder. Især japansk bondage, er nærmest et kunstværk.

Det er oplagt for at nørde i da det er uendelige muligheder for bindinger. Er du en tidligere spejder har du måske nogle yndlings knober du ved vil være perfekte til jeres eventyr. Men hvis du ikke har tidligere spejder eller sejler erfaring så er internet fyldt af nye tricks for dig at prøve.