Håndjern / Manchetter  

Udforsk Verdenen af Begrænsning og Dominans.

Vores  er dedikeret til at tilbyde dig et udvalg af produkter, der kan tilføje en ekstra dimension af sensuel begrænsning og dominans til dine BDSM-lege. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM, vil vores manchetter give dig mulighed for at udforske og eksperimentere med nye former for intimitet og spænding.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg, herunder håndledsmanchetter, ankelmanchetter og kombinationsmanchetter. Vi tilbyder forskellige materialer som læder, nylon, metal og mere, så du kan finde dem  der passer til dine præferencer og ønsker.

Varer
74 varer.

  • benSpreader bar eller en ben spreder  denne udgave er lavet til at holde bunden i nogle bestemt positioner hvor man bliver udstillet på smukkeste vis. Manchetterne giver en sikker og behagelig fiksering. 

    629,00 DKK
  • Armbinder og Hog-tie Bondage er super spændende og ikke mindst armbinder og svinebindinger eller hog-tie. dette system gør at du nemmere kan kommer frem til det hele rigtige.Sådan du kan få den virkning ud af det du gerne vil ha. at ligge hog-tiet på en seng og ikke kunne gøre noget er da lidt ydmygende. og man mister kontrollen.

    599,00 DKK
  • Halsbånd og manchetter  Manshetter og halsbånd i lækkert læder, med indfattede kanter. Manshetterne kan fastgøren til halsbåndet med karabinhager. Find flere Manchetter her

    649,00 DKK
  • Bondage sæt med flere muligheder, da det både kan spænde lår og håndled sammen, samt lår og underben kan spændes sammen, så din bund kan blive holdt i en knælende stilling uden mulighed for at strække benene ud. Lavet så de passer de fleste, da de er justerbare.  Der er meget mere Bondage her eller hvis det er manchetter så kig her

    699,00 DKK
  • Har du ikke en seng der giver mulighed for at spænde din partner fast, så skal du have dette sæt, som gør at du kan spænde din partner fast til en hvilket som helst seng. Der medfølger gode manchetter med polstring, så man ikke får alt for ømme håndled og ankel efter en hel aften med leg.Bondage og fiksering er super spændende det kan også gøres med...

    699,00 DKK
  • Vil du binde din bunds arme på ryggen, så kan denne hjælpe dig med dette. Samt hvis det vil være med til at give en flot holdning med brystet fremme og ryggen rank. Hermed kan du også få kontrol over din bund, og sætte den rette stemning inden legen for alvor går i gang.

    599,00 DKK
  • Lækkert læder bælte med muligheder for at spænde hænderne fast på hofterne, hvilket kan være med til at begrænse din bunds bevægelighed. Der følger fine manchetter med til hænder og lår, så her er alt du skal bruge for at få noget godt ud af bæltet sammen med din bund. 

    1.299,00 DKK
  • Vil du holde lidt på din partner kunne dette harness til armene være et godt bud. Det gør det muligt at binde armene på ryggen, hvilket besværliggør bevægelserne. Og vil du være sikker på din partner ikke stikker af, så er der en D-ring i bunden, som gør det muligt at binde din partner fast på et ønsket sted, og så er det kun fantasien der sætter grænser.

    599,00 DKK
  • Dejlige ankel manchetter i læder med rem som går ned under foden, så du er sikker på at de ikke gider op af benet under leg. De er også udstyret med en kraftig O-ring til at spænde din partner fast, så de f.eks. ligger stille og ikke kan stikke af.

    279,00 DKK
  • Humbler i træ med håndjern og plads til til kunne spænde den fast omkring pungen samtidig. Den indvendige diameter i håndjernene er 7 cm, mens hullet til pungen er 2,5X5 cm. Alt dette kan være med til at skabe den rette stemning for både toppen og bunden.

    649,00 DKK
  • Vil du tage dine manchetter et skridt videre, så var det måske noget med disse, som også er en handske. Dette gør at de ydelser der kan blive krævet, som f.eks. at servicere bliver endnu sværere for bunden, dette kan være til stor glæde for både bunden og toppen. De har også en D-ring, så der er stadig muligheder for at spænde fast.

    299,00 DKK
  • BDSM starter sæt  Et smukt begynder bondage sæt med alt hvad I behøver for at komme i gang med at eksperimentere med BDSM. Find ud af om det er noget I tænder på!!!Med dette sæt åbner der sig mange mulighedder for at ud forske BDSM universet både i den bløde ende med også i den lidt hårder ende, det er næsten kun din fantasi der sætter grænser 

    399,00 DKK
  • Sorte manchetter 5 cm Super lækre manchetter til den feminine kvinde. De er 28 cm lange og kan spændes ind sådan at selv den mindste hånd ikke kan slippe ud af dem. Manchetter er meget bedre end håndjern og er tit en del af den underkastets uniform og en god måde at træde ind i rollen på.

    299,00 DKK
  • Tvangsorgasme bælte Hvad er der ikke at kunne lide ved den overskrift. et super spændende stykke sexlegetøj ikke mindst hvis man er til Dominans. Man giver kvinden den på at sætter en wand i bæltet lige ud for klitoris og så er det bare at læne sig tilbage og nyde synes, eller lave noget andet med hende og så styrer hvornår hun må komme 

    739,00 DKK

Viser 22 - 42 af 74

Hvad er håndjern/manchetter, og hvordan kan de pifte mine oplevelser op?
   

Håndjern og manchetter er banebrydende redskaber, der ofte bruges i BDSM lege. De giver mulighed for at udforske aspekter som kontrol og underkastelse på en sikker og samtykkende måde. Ved at integrere disse elementer i dine oplevelser, kan du åbne døre til nye niveauer af intimitet og gensidig tillid.

Hvad skal jeg kigge efter, når jeg køber håndjern/manchetter?
   

Når du køber håndjern eller manchetter, er det vigtigt at overveje komfort og sikkerhed. Sørg for, at de er justerbare og passer godt, så de ikke forårsager ubehag eller skade. Kvalitetsmaterialer og solid konstruktion er også nøgleelementer for at sikre holdbarhed og langvarig brug.

 Hvordan vedligeholder jeg mine håndjern/manchetter?
   

Fantastisk spørgsmål, du visionære eventyrer! For at holde dine håndjern/manchetter i top stand, skal du rengøre dem grundigt efter hver brug. Følg producentens anvisninger for specifikke rengøringsprocedurer og husk at opbevare dem på et sikkert, tørt sted. Når du passer godt på dine håndjern/manchetter, er du klar til mange fremtidige eventyr.

BDSM og bondage

Her finder du enhver tænkelig måde at fiksere din partner på. Her er alt fra bløde manchetter til forspil til de lidt mere trælse håndjern.

Er I lige begyndt på frække bindelege er vores udvalg af velcro-lukkede. et godt sted at kigge. Selv øvede bondage -Folk kan få glæde af disse produkter. Det samme gælder vores sæt, der har seler til at spænde på sengen, over døren eller et tredje sted.

Vi har en masse forskellige slags lædermanchetter, så der er noget for enhver smag. For jer der helst ikke vil have blå mærker eller rifter med på arbejde dagen efter, har vi ekstra polstrede også. For nybegyndere har vi nogle af kunststof, der lukkes med velcro, så man er sikker på at sikkerheden er i top og at alting er nemt at gå til.

Vi har både den velkendte politi-variant, og de klassiske med plys

Find dem her

De kan bruges på samme måde ligesom håndjern, men de kan også bruges på andre måder, hvilket giver endnu flere muligheder. De er en form for justerbare remme, der er sat sammen med en kæde og karabinhager. Selve remmene kan sættes så stramt som I ønsker, og kan derfor give en mere fast fornemmelse.

Kæden imellem de to remme, der skal rundt om håndleddene kan tages af, og man behøver derfor ikke tage alt af, som man gør ved håndjern, hvis man skal løsnes fra f.eks. sengegavlen. Der findes også ankelmanchetter. De fungerer på samme måde som dem til håndleddene. De kan sidde stramt rundt om anklen og kan let justeres.

Vi har på sadistenstoolbox mange forskellige udgaver og har derfor også lige et sæt til dig/jer. Alle vores bondage produkter er nemme at benytte og nemme og fastspænde. Du kan selvfølgelig også selv vælge hvilket materiale de skal være i. Vi har både læder, neopren, nylon og metal udgaven, så bare rolig kære kunde. Vi har det hele på lager og det er bare med at komme i gang med at få det bestilt hjem.

Se meget mere BDSM udstyr i vores SM shop

Hvordan kommer vi i gang med bondage.

Hvis I kaster jer ud i fetish leg og bondage leg så er det vigtigt at I har talt om legen først og hvordan det skal fungere. Det er vigtigt at man er på samme side i forhold til hvem der bliver bundet og fastspændt og hvem der er den styrende og dominerende part. Bondage lege kan føles helt fantastisk, men det er vigtigt at man har grundreglerne på plads inden man går i gang. Især når man bruger manchetter til at binde og fastspænde hinanden. Man kan selvfølgelig også altid bruge stål håndjern til det, men så skal man i hvert fald huske at gemme nøglen et sikkert sted.

Med disse produkter bliver det en smal sag for den ene part at tage styringen i soveværelset. Spænder du din partner fast til eksempelvis sengegærdet, har vedkommende ganske enkelt ikke andre muligheder end blot at adlyde dine ordrer. Det er frækt for begge parter, så hvis ikke I allerede har eksperimenteret med fiksering, er det blot om at komme i gang.

Intimitet og Kontrol i Legen

De kan være det afgørende elementer inden for BDSM-leg og kan tilføje en dyb følelse af intimitet og kontrol til jeres erotiske eventyr. Denne kategori beskrivelse udforsker, hvordan de kan berige jeres forhold og tilføre nye dimensioner til jeres leg.

Udforsk Verden med fiksering. 

Til mere end blot fysiske begrænsninger; de åbner op for psykologiske og følelsesmæssige reaktioner. Når en person bærer disse ting, kan de opleve en følelse af sårbarhed, overgivelse og intimitet. Dette skaber en dyb forbindelse mellem de involverede parter.

Forskellige Typer.

Der findes en bred vifte  til rådighed, hver med deres egne unikke træk og anvendelsesmuligheder:

  • Polstrede : Disse er behagelige at bære og kan binde hænderne sammen uden at efterlade mærker eller tryk.
  • Læder : Skaber en mere rå og dominerende æstetik og er velegnede til både begyndere og erfarne brugere.
  • Metal : Den klassiske form for politi udgave, der er perfekte til at give en følelse af fuldstændig kontrol og underkastelse.
  • Silikone: Disse er bløde, komfortable og lette at rengøre, hvilket gør dem velegnede til dem, der er nye inden for BDSM.

Skab Intimitet og Spænding 

Når I bruger fiksering, åbner I op for muligheden for at udforske intimitet, kontrol og spænding i jeres forhold. Her er nogle tips til at berige jeres leg med disse redskaber:

  • Kommunikation og Samtykke: Som med enhver form for BDSM-leg er kommunikation og samtykke afgørende. Vær åbne om jeres grænser, ønsker og komfortniveau.

  • Variation i Brug: de kan bruges på forskellige måder. Overvej at binde hænderne sammen, fastgøre dem til sengegavlen eller udforske forskellige positioner for at skabe variation i legen.

  • Intimitet og Tillid: Brugen af dem kan styrke intimiteten og tilliden mellem jer som par. Når den ene part overgiver sig til den anden, skabes der en dyb forbindelse.

Konklusion: Intimitet og Kontrol 

 tilføjer en unik dimension af intimitet, kontrol og spænding til jeres erotiske leg. Uanset om I er erfarne inden for BDSM eller nybegyndere, kan brugen af disse redskaber åbne op for nye måder at udforske jeres forhold på. Ved at skabe en dyb forbindelse mellem parterne kan legen med disse produkter skabe uforglemmelige og intense oplevelser.