Blindfold & masker  

Varer
23 varer.

 • Blindfold Dette blindfold passer perfekt til en speciel hyggeaften med din partner. Det er blødt og lækker og sidder godt på plads. Næsten ligemeget hvor i det sexuelle univers men leger så er et blindfold et godt redskab, at fjerne synssansen gør at alle andre sanser arbejder på højtryk og der med at man mærker sig selv mere. og så bliver det bare...

  119,00 DKK
 • Gagball med hovedtøj  En super lækker ball gag med hovedtøj så den bliver lige  der hvor den bliver sat, så den kan ikke spyttes ud eller flyttes. det betyder at det bliver svært at synke så på et tidspunkt vil mundvandet løbe over. Det at man savler på sig selv giver noget mentalt og er med til at holde den underkastet i sin underkastelse 

  229,00 DKK
 • Til pirrende lege er maske / blindfold et must have. Her får du to masker i en pakke - en i sort og en i rød. Kan med fordel bruges sammen med manchetter og halsbånd. Så kan legen virkelig folde sig ud.

  59,00 DKK
 • Blindfolde  Sort maske i silikone som sidder perfekt og tæt den lukker faktisk helt tæt sådan der slet ikke slipper noget ind. Alle andre sanser skærpes ved at fjerne synet med en maske. Kan kombineres med mange af vores produkter for en mere intens følelse. Prøv f.eks. fastspænding eller et pinwheel sammen med masken.

  139,00 DKK
 • Flot læder maske med metal på forsiden og med velcro lukning bagpå. Denne maske passer perfekt til halsbånd og manchetter i stål som vi også sælger her på siden.

  299,00 DKK
 • Maske Snæver sort wetlook maske, men med åbning til mund og øjne. Masken er elastisk og det gør at den behagelig at have på. God til alle former for fetish og leg. En god måde at være anonym 

  179,00 DKK
 • Blindfold i blødt sort skind med elastik i nakken. Et flot og praktisk tilbehør til bondage og sex leg.

  249,00 DKK
 • Maske i sort Wetlook med åbning til mund, super god som blindfold og det giver noget trykhed for den der har den på. Denne udgave kan man ikke se ud af.

  179,00 DKK
 • Grey Box - 50 Shades of Grey Boksen Pakken indeholder: 1 x Bondage tørklæde (til bindelege). 1 x Håndjern. 1 x Minipisk. 1 x Kæde til brystvorterne (unisex). 1 x Vibrator med batterier. 1 x Analplug. 1 x Penishylster. 1 x Secura dark desire kondomer (3 stk). 1 x Supergleiter glidecreme. 1 x Vokslys.

  299,00 DKK
 • Vis varianter
  Farve: Rød-
  139,00 DKK
  Farve: Sort-
  139,00 DKK

  Bondage blindfold Elegant og enkelt blindfold. Opdag en ny verden hvor det at blive kysset, kildet og elsket opleves på en hel ny, og mere intens måde.

  139,00 DKK

Viser 13 - 23 af 23

BDSM Blindfold & SM masker

Overrask din partner med en fræk erotisk oplevelse - brug blindfold eller en maske til at lukke for synet. Herefter kan du pirre ved berøringer, smerte, kulde/varme og meget andet - kun fantasien og jeres egne personlige grænser sætter en stopper for mulighederne. 

Masker og BDSM blindfolds kan bruges på mange måder. En maske kan dække for både mund og øjne eller være helt åben. Et BDSM blindfold vil til gengæld kun dække øjne. 

Ofte bruges masker og blindfolds i forbindelse med bondage lege eller andre sexlege der involvere underkastelse og dominans. 

Er du allerede en erfaren bruger af masker, blindfold og andet BDMS udstyr, vil du nok også give os ret i, at denne type udstyr kan tilføje noget ekstra til den pirrende leg.

Blindfold

BDSM blindfolds og sm masker til den frække leg

Et BDSM blindfold kan bruges på mange måder og med mange formål, det kunne være at man er genert og så gør det det lidt nemmer at man ikke kan se det hvis man skal prøve noget nyt eller man vil lege lidt med hjernen og sætte fantasien i gang.

Når man ikke har muligheden for at se så gør det at alle andre sanser er meget skaber. og det betyder at de handlinger man laver opfattes krætiger.

Blindfold er naturligvis også en måde at gemme sig på hvis det er svært at forholde sig til det der skal ske, det er typisk de første gange man skal prøve noget nyt. Første gang man er sammen med flere eller første gang man skal noget man ikke har prøvet før.

Et BDSM blindfold kan være lavet på mange måder og se ud på mange måder, det vigtigste er at den der skal ha den på kan lide den så man ikke bruge en masse krudt på at holde øje med hvad der sker omkring.

Der er rigtig mange der får en endnu bedre oplevelse ud af at ha et blindfold på sådan de kan lukke af for det de ellers ville se og mærke i stedet for at se.

Skærp de andre sanser med et BDSM blindfold eller SM maske

Når dine øjne er dækket til, vil dine andre sanser også blive skærpet, og derfor vil helt harmløse berøringer virke ekstra intenst på dig. Derudover kan det også være frækt for den dominerende part at have magt over sin partner, som ikke kan se, hvad man laver. 

Mange par bruger et BDSM blindfold som et ekstra krydderi til legen i soveværelset. Da det netop bruges af alt fra nybegyndere til hardcore fetichister, findes der et stort udvalg på markedet, der kan bruges som et ekstra krydderi til decideret dominans.

Hvis man som par ikke har eksperimenteret så meget før, kan netop et BDSM blindfold være en god start, da den kan bruges til det I ellers er vant til at gøre i de sene nattetimer. Når man er klar til at gå skridtet videre kan man begynde at pirre sin partner med fx en pirringsfjer, isterning eller en vibrator, der alle vil opleves mere intenst med BDSM blindfold.

Blindfold

Alt i BDSM blindfold og bondage masker

At bruge masker eller blindfolds er den perfekte måde at teste, om let bondage eller BDSM er noget for dig.

Ved at stikke tåen i vandet på en stille og rolig måde, kan du finde ud af, om det lige er det, der skal til, for at dit sexliv oplever en opblomstring. Det kan også være, at du har været udøver i flere år og blot har brug for noget nyt spændende legetøj.

Her på siden har vi samlet hele vores udvalg af BDSM blindfold og masker og du finder derfor et bredt sortiment, der indeholder blindfolds i forskellige priser og materialer. Selvom de mange udgaver har det samme formål, så har du med stor sandsynlighed en præference for, hvilket materiale du gerne vil mærke mod din hud.

Vi har flere varianter i både satin og silke, ligesom du også finder flere forskellige udgaver i behageligt læder. Det betyder, at du nemt kan nyde duften og følelsen af læder mod din hud, mens du mærker, dine sanser bliver skærpet i takt med din partner pirrer dig.

På grund af den store forskel i materialet, så vil du også opleve en forskel på prisen. Du kan dog være helt sikker på, at uanset om du vælger en variant i den ene eller anden ende af prisskalaen, så finder du kun blindfolds i høj kvalitet her på siden.

Uanset hvad, så finder du hos sadistenstoolbox et bredt udvalg af blindfolds og masker, såvel som meget andet BDSM udstyr.