Penisringe  

Varer
24 varer.

 • Megaman har et industrielt udseende, men er fuldtud anatomisk, og er lavet af blødt, holdbart og fleksibelt gummi. Så er der styr på pungen!

  149,00 DKK
 • Penisring sæt 3 stk. Donut penisringe i flotte farver til jeres hede sexleg. har du behov for at få en anden følelse eller at den skal være lidt stiver.  Det kræver lidt til vending at bruge en penisring, både for manden og for kvinden. men et par gange så køre det. eller find mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

  59,00 DKK
 • 3 ekstra tykke silikone penisringe Penisringe som kan strækkes meget. Din erektion bliver stærkere og din ejakulation forsinkes. En penisring strammer sådan at blodet kan løbe til men har svært ved at komme der fra, det gør at den ikke er så følsom og at den bliver lidt stiver og at man har nemmere ved at holde den stiv. Eller find mere her...

  89,00 DKK
 • Penisring Secret Rouge er meget mere en bare endnu en penisring. Den er samtidig klitoris stimulator der desuden kan bruges overalt på kroppen til at pirre din partner. En fantastisk tilføjelse til de små SM lege i soveværelset. brug ringen om et par finger så du har styr på den, så er det bare at udforske kroppen med dette frække sexlegetøj Denne...

  299,00 DKK
 • 3 penismanchetter der sidder stramt omkring penis til glæde for både ham og hende. De er bløde og elastiske og har forskelligt mønster. Passer også til en finger eller en vibrator.

  99,00 DKK
 • Med en 'Stretchy Cockring' penisring, opnår du som mand at en ekstra nydelse, samtidig med at du kan være igang længere. Kan med fordel bruges som par, for vedvarende aktivitet. Kan benyttes med sexlegetøj til kvinder, som også findes i vores sexshop. (Vær opmærksom på at penisringen kan flytte sig, ved samtidig brug af vandbaseret glidecreme)

  89,00 DKK
 • Penis/testikel ring med aftageligt vibro-æg som har et-trins vibration. Den har nopper til klitorisstimulering under samleje. Den er røgfarvet og kan bruges både med og uden vibrator.

  139,00 DKK
 • Denne lækre sag er til båden penis og pung. Den er justerbar så pasformen er altid perfekt. Du bliver mere følsom og din erektion bliver hårdere og stærkere end nogensinde før. Du kan tilbageholde din orgasme lige indtil du åbner den.

  149,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Diameter: 30 + 35 mm-
  79,00 DKK
  -
  Diameter: 40 + 45 mm-
  79,00 DKK
  -
  Diameter: 50 + 55 mm-
  79,00 DKK

  Sæt med 2 Penisringe i forskellige størrelser.*Vælg diameter i højre side

  79,00 DKK

Viser 13 - 24 af 24

Penisringe? Se de bedste her

Her finder du Sadistens store udvalg af penisringe til Toolbox’en.

Savner du en mere fast erektion og/eller samtidig ønsker lidt vibrationer? Ja så kunne en penisring være det rette sexlegetøj for dig.

Både helt simple og billige til de mere avancerede penisringe med vibrator, som også kan stimulere jer begge to under samleje.

Alt vores sexlegetøj er testet og i højeste kvalitet. En penisring er generelt en rigtig god ting at prøve, da det kan give en anden oplevelse. Samtidig er det er en mindre investering, da du ofte kan finde en penisring i prislejet 50 - 200 DKK. Overvej eventuelt at købe i forskellige størrelser første gang, så du finder ud af hvad der passer til dig. Så undgår du en dårlig oplevelse med penisringen, da det er vigtigt at det er tilpas stramt, men dog ikke FOR stramt.

Hvorfor bruge penisringe

 Penisringe er velegnet til at hjælpe med dysfunktionelle erektioner og gør det muligt at bibeholde erektioner i længere tid. Tilføj evt en vibrator så han eller hun får nydelse af den vibrerende følelse.

Afhængig af hvordan du placere dine penisringe, så vil du opnå forskellige former for nydelse. Så prøv dig frem til hvad der virker bedst for dig.

penisringe placering

Penisringe med vibrator eller andre funktioner 

Selvom en penisring som udgangspunkt bare er en ring, der fikseres fast om penis og/eller nosserne, så findes der et væld af variationer og mange forskellige funktioner, som du kan få i tillæg til selve penisringe. 

Hvis du er nybegynder, kan det være en god idé at starte ud med en simpel model, som bare består af en ring, da disse er nemme at komme i gang med for alle, mens simpelheden også hjælper til at gøre det hele meget mindre skræmmende, hvis det er første gang, du prøver kræfter med en penisring eller sexlegetøj i det hele taget. 

Men hvis du har lidt erfaring, kan det være både sjovt og øge nydelsen, hvis du prøver at bruge en penisring med flere funktioner. 

Du kan eksempelvis vælge en penisring med vibrator, som er en af de mest populære typer af penisringe. En penisring med vibrator virker på samme måde som en standard penisring, men den kommer med en række ekstra funktioner, der gør den rigtig sjov at bruge i soveværelset for både manden og kvinden. Sammen med en partner eller til sololeg.

En penisring med vibrator vibrerer under samleje, hvilket ikke mindst vil stimulere kvinden, da selve vibratoren typisk har en placering, hvor den vil pirre kvindens klitoris under vaginalt samleje. Den vibrerende følelse kan naturligvis også mærkes af manden, så begge parter vil opleve forøget nydelse med en penisring med vibrator under samleje. 

Nogle penisringe har muligheden for at man selv kan styre størrelsen og altså stramme mere eller mindre til.

 Brug af penisringe

Du bør ikke have penisringe på i mere end 30 minutter af gangen.
Afhængig af hvor stramt penisringen sidder om penis, kan det fører til følelsesløshed, kuldefølelse eller blå mærker. Hvis nogen af disse ting opleves under brug af penisringe, så bør penisringen straks fjernes.
Penisringen skal vaskes grundigt med lunkent vand og evt. intimsæbe efter hvert brug.