CBT = Cock and ball torture  

Cock and Ball Torture: Udforsk Ekstrem Stimulation og Dominans

Vores kategori med cock and ball torture (pik- og pungtortur) er dedikeret til at tilfredsstille dine behov for ekstrem stimulation og dominans. Cock and ball torture er en erotisk praksis, der involverer forskellige former for stimulering, pres og smerte på penis og pungen.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af produkter, der er designet til at udforske cock and ball torture. Uanset om det er klemmer, vægte, ball crushers eller andre redskaber, tilbyder vi et omfattende udvalg af produkter, der kan tilpasses dine præferencer og ønsker.

Varer
65 varer.

 • Denne penisring er lavet af blødt, holdbart og fleksibelt gummi, som giver et let og konstant pres omkring testiklerne og penisroden. Der er kun lige akkurat plads til brugeren, så legen forbliver interessant fra start til slut, hvad enten det er som belønning eller straf.

  349,00 DKK
 • Hegar Urethal Sounds Der er rigtig mange følsomme nerver i urinrøret og de rammes bedst ved at indføre sounds. Han vil få en orgasme lignende fornemmelse samtidigt med at han bliver ydmyget. Her er til mange timers leg.

  449,00 DKK
 • Penis stav til frække urinrørslege. Den føres ned i urinrøret, et trin ad gangen og i det tempo du ønsker. Rillerne er rigtig gode til at pirre de mange nerver i urinrøret. Han bliver stimuleret indvendig til et fantastisk klimaks. Du kan også bruge staven som spermstopper og bestemme hvornår han skal sprøjte.

  249,00 DKK
 • Uanset om du onanerer, har sex med din kæreste eller bliver drillet af din Mester eller Mistress, vil du elske den unikke fornemmelse, som denne Ball Stretcher giver dig. En D-ring på forsiden giver dig, eller din partner, mulighed for at vedhæfte vægte eller andet ubehageligt tilbehør. Lukning med trykknapper som giver dig mulighed for nemt og hurtigt at...

  169,00 DKK
 • Urethral Stretcher virker på samme måde som en mundgag. Ringen sættes rundt om glansen på penis og de to stænger føres ind i urinrøret. Derefter spænder man på de to møtrikker til hullet er i passende størrelse. Nu er penis klar til indføring af sounds eller hvad man nu ellers kan finde på.

  229,00 DKK
 • Ball Clamp til den sande bondage entusiast! Den vejer over 400 g så man er nødt til at spænde den godt fast.

  449,00 DKK
 • Giv manden eller kæresten en stimulerende og lækker orgasme lignende fornemmelse. Urinføret er omgivet af følsomme nerver. Stimulér disse nerver og giv ham eller hende en helt speciel følelse af både ydmyghed og især af lyst.

  649,00 DKK
 • Fjernlager

  Gnist i dit sexliv med denne fantastiske nye violetstang - endelig en neonwand som er overkommelig i pris  og let at bruge ! NeonWand Kit indeholder: Elektrode og fastgørelsesstik (maskinen) 4 glaselektrode rør :  En elektrodekam, et svamperør, en 90º sonde og et tunge rør

  1.399,00 DKK
 • Elsker du  når pirrende underkastelse og kinky sexlege med dominans er i hovedsædet? Er du til Male Chastity? Hvis svaret er ja – så kig med her. Dette lækre kyskhedsbur fra Rimba, ”Spiralen”, giver den ultimative følelse af at være underlagt en andens vilje og lyst. Kyskhedsburet er udført i rustfrit stål, som giver en pirrende og tyngende fornemmelse 

  489,00 DKK
 • Metal kyskhedsbur med hængelås. Buret er i stål og det holder effektiv penis på plads. Et lille twist kunne være at køle buret ned før det sættes på. Det vil give en anderledes og pirrende oplevelse for ham. Til par som vil lege med BDSM, bondage eller CBT.

  489,00 DKK

Viser 43 - 63 af 65

Hvad er formålet med CBT, og hvordan kan det udføres sikkert?
   

Formålet med Cook and Ball Torture (CBT) er at udforske nydelsen og smerten kombineret med stimulation af kønsorganerne. Det kan fungere som en form for erotisk dominans og submission. For at udføre CBT sikkert er det vigtigt at følge disse retningslinjer:

 • Kommunikation og samtykke: Det er afgørende at have åben kommunikation og etableret samtykke mellem alle involverede parter.
 • Start langsomt: Begynd med lette berøringer og gradvist øg intensiteten af smerte eller stimulation.
 • Sikkerhedsforanstaltninger: Brug beskyttelse som handsker og sikre redskaber til at undgå skader.

Hvad er nogle almindelige redskaber, der bruges til CBT?
   

Der er forskellige redskaber og udstyr, der bruges til CBT:

 • Penisringe: Disse ringe kan placeres rundt om penis eller testiklerne for at give en strammere fornemmelse og forstærke stimulationen.
 • Ball crushers: Disse redskaber bruges til at påføre pres eller klemme på testiklerne for at skabe smerte eller nydelse.
 • Klemmer: Brystklemmer eller klemmer specielt designet til kønsorganerne kan også bruges til at skabe stimulering og smerte.
 Hvad er vigtige sikkerhedsmæssige hensyn ved CBT?
   

Når man udfører CBT, er det vigtigt at tage følgende sikkerhedsmæssige hensyn:

 • Kommunikation og grænser: Vær åben om dine grænser og etabler klare signaler eller ord for at stoppe legen, hvis det bliver for ubehageligt.
 • Hygiejne: Sørg for, at alle redskaber er rene og desinficerede før brug. Undgå at dele redskaber mellem partnere uden korrekt rengøring.
 • Smertetærskel: Respekter din egen smertetærskel og den smertetærskel hos din partner. Start med lette stimulationer og gradvist øg intensiteten.

Cook and Ball Torture eller CBT

Her finder du vores udvalg til mandlige slaver. Urinrørsstave pikburer og meget andet.

Legen med CBT kan være fantastisk hvis man har det rette BDSM udstyr, og ligeher er der rigtig mange muligheder Dilatorsounds eller urinrørsstave til urinsex.

Mulighederne er mange lige fra begrænsninger i form af pikburer som får i mange udformninger og størrelser, forskellige plugs der kan sættes ned i urinrøret til dilator der fås i flere udformninger også en hvor man skal sætte strøm til.

Vi har også forskellige stropper man kan spænde om nosser og pik, Ball strecher både i læder og i stål, faldskærme til samme formål. Ved at påføre en ball stretcher, strækkes huden nedad, og testiklerne befinder sig pludselig i et ukendt område. Ved at ændre på testiklernes placering kan manden pludselig opleve en ny form for stimulering, som eksempelvis, når de rammer stoffet fra underbukserne, eller når de gnider op ad inderlåret. Derudover vil han opleve, at idet huden bliver strukket, vil de mange nerveender, der sidder inde under huden blive trukket længere frem mod overfladen, og derfor bliver man også mere følsom. Denne øgede følsomhed kan endda være med til at sikre en bedre og nogle gange større erektion.

Humbler er også en af måderne at lege med cock and ball torture på. Man må slet ikke glemme alle de muligheder der er i klemmer og presser. alm. klemmer der kan sættes på alle steder, men også de klemmer der er lavet til cock and ball torture hvor man kan klemme bollerne eller pikken osv.

Sexlegetøj til CBT sex

Med cock and ball torture (CBT) er du dykket ned i en af de mest populære og grænseoverskridende kategorier for mænd. For her finder du et sandt overflødighedshorn af lækkert sexlegetøj til at torturere penis og testikler hos din sub. Der er alt hvad hjertet kan begære at forskellige stimulatorer, bure, knusere, sounds og meget mere.

Her er altså alt hvad den erfarne Domina eller Herre kunne ønske sig til at straffe deres uartige slaver på en måde, der kan få selv de største mænd til at adlyde ydmygt. Så hvad enten du vil have en dilator, humbler eller noget helt tredje, så finder du det her hos os, og du bliver helt sikkert tilfreds.

Mere Sm udstyr i vores Sm shop