CBT = Cock and ball torture  

Cock and Ball Torture: Udforsk Ekstrem Stimulation og Dominans

Vores kategori med cock and ball torture (pik- og pungtortur) er dedikeret til at tilfredsstille dine behov for ekstrem stimulation og dominans. Cock and ball torture er en erotisk praksis, der involverer forskellige former for stimulering, pres og smerte på penis og pungen.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af produkter, der er designet til at udforske cock and ball torture. Uanset om det er klemmer, vægte, ball crushers eller andre redskaber, tilbyder vi et omfattende udvalg af produkter, der kan tilpasses dine præferencer og ønsker.

Varer
65 varer.

Viser 22 - 42 af 65

Hvad er formålet med CBT, og hvordan kan det udføres sikkert?
   

Formålet med Cook and Ball Torture (CBT) er at udforske nydelsen og smerten kombineret med stimulation af kønsorganerne. Det kan fungere som en form for erotisk dominans og submission. For at udføre CBT sikkert er det vigtigt at følge disse retningslinjer:

  • Kommunikation og samtykke: Det er afgørende at have åben kommunikation og etableret samtykke mellem alle involverede parter.
  • Start langsomt: Begynd med lette berøringer og gradvist øg intensiteten af smerte eller stimulation.
  • Sikkerhedsforanstaltninger: Brug beskyttelse som handsker og sikre redskaber til at undgå skader.

Hvad er nogle almindelige redskaber, der bruges til CBT?
   

Der er forskellige redskaber og udstyr, der bruges til CBT:

  • Penisringe: Disse ringe kan placeres rundt om penis eller testiklerne for at give en strammere fornemmelse og forstærke stimulationen.
  • Ball crushers: Disse redskaber bruges til at påføre pres eller klemme på testiklerne for at skabe smerte eller nydelse.
  • Klemmer: Brystklemmer eller klemmer specielt designet til kønsorganerne kan også bruges til at skabe stimulering og smerte.
 Hvad er vigtige sikkerhedsmæssige hensyn ved CBT?
   

Når man udfører CBT, er det vigtigt at tage følgende sikkerhedsmæssige hensyn:

  • Kommunikation og grænser: Vær åben om dine grænser og etabler klare signaler eller ord for at stoppe legen, hvis det bliver for ubehageligt.
  • Hygiejne: Sørg for, at alle redskaber er rene og desinficerede før brug. Undgå at dele redskaber mellem partnere uden korrekt rengøring.
  • Smertetærskel: Respekter din egen smertetærskel og den smertetærskel hos din partner. Start med lette stimulationer og gradvist øg intensiteten.

Cook and Ball Torture eller CBT

Her finder du vores udvalg til mandlige slaver. Urinrørsstave pikburer og meget andet.

Legen med CBT kan være fantastisk hvis man har det rette BDSM udstyr, og ligeher er der rigtig mange muligheder Dilatorsounds eller urinrørsstave til urinsex.

Mulighederne er mange lige fra begrænsninger i form af pikburer som får i mange udformninger og størrelser, forskellige plugs der kan sættes ned i urinrøret til dilator der fås i flere udformninger også en hvor man skal sætte strøm til.

Vi har også forskellige stropper man kan spænde om nosser og pik, Ball strecher både i læder og i stål, faldskærme til samme formål. Ved at påføre en ball stretcher, strækkes huden nedad, og testiklerne befinder sig pludselig i et ukendt område. Ved at ændre på testiklernes placering kan manden pludselig opleve en ny form for stimulering, som eksempelvis, når de rammer stoffet fra underbukserne, eller når de gnider op ad inderlåret. Derudover vil han opleve, at idet huden bliver strukket, vil de mange nerveender, der sidder inde under huden blive trukket længere frem mod overfladen, og derfor bliver man også mere følsom. Denne øgede følsomhed kan endda være med til at sikre en bedre og nogle gange større erektion.

Humbler er også en af måderne at lege med cock and ball torture på. Man må slet ikke glemme alle de muligheder der er i klemmer og presser. alm. klemmer der kan sættes på alle steder, men også de klemmer der er lavet til cock and ball torture hvor man kan klemme bollerne eller pikken osv.

Sexlegetøj til CBT sex

Med cock and ball torture (CBT) er du dykket ned i en af de mest populære og grænseoverskridende kategorier for mænd. For her finder du et sandt overflødighedshorn af lækkert sexlegetøj til at torturere penis og testikler hos din sub. Der er alt hvad hjertet kan begære at forskellige stimulatorer, bure, knusere, sounds og meget mere.

Her er altså alt hvad den erfarne Domina eller Herre kunne ønske sig til at straffe deres uartige slaver på en måde, der kan få selv de største mænd til at adlyde ydmygt. Så hvad enten du vil have en dilator, humbler eller noget helt tredje, så finder du det her hos os, og du bliver helt sikkert tilfreds.

Mere Sm udstyr i vores Sm shop