Varer
46 varer.

Viser 25 - 36 af 46

 • Penis stav til frække urinrørslege. Den føres ned i urinrøret, et trin ad gangen og i det tempo du ønsker. Rillerne er rigtig gode til at pirre de mange nerver i urinrøret. Han bliver stimuleret indvendig til et fantastisk klimaks. Du kan også bruge staven som spermstopper og bestemme hvornår han skal sprøjte.

  249,00 DKK
 • Uanset om du onanerer, har sex med din kæreste eller bliver drillet af din Mester eller Mistress, vil du elske den unikke fornemmelse, som denne Ball Stretcher giver dig. En D-ring på forsiden giver dig, eller din partner, mulighed for at vedhæfte vægte eller andet ubehageligt tilbehør. Lukning med trykknapper som giver dig mulighed for nemt og hurtigt at...

  169,00 DKK
 • Hold ham i seng med denne silikone bur. Kyskhedsburet får penis til ikke at blive stiv. Buret er meget behageligt, også i lang tid. Det er let og fleksibel og har også sideventilation, så vask uden afmontering er mulig. Dette bur kan bæres usynligt under tøjet. Passer til næsten alle. En komplet pakke, så du er klar til at dominere ham fuldt ud.

  499,00 DKK
 • Urethral Stretcher virker på samme måde som en mundgag. Ringen sættes rundt om glansen på penis og de to stænger føres ind i urinrøret. Derefter spænder man på de to møtrikker til hullet er i passende størrelse. Nu er penis klar til indføring af sounds eller hvad man nu ellers kan finde på.

  229,00 DKK
 • Ball Clamp til den sande bondage entusiast! Den vejer over 400 g så man er nødt til at spænde den godt fast.

  449,00 DKK
 • Giv manden eller kæresten en stimulerende og lækker orgasme lignende fornemmelse. Urinføret er omgivet af følsomme nerver. Stimulér disse nerver og giv ham eller hende en helt speciel følelse af både ydmyghed og især af lyst.

  649,00 DKK
 • Gnist i dit sexliv med denne fantastiske nye violetstang - endelig en neonwand som er overkommelig i pris  og let at bruge ! NeonWand Kit indeholder: Elektrode og fastgørelsesstik (maskinen) 4 glaselektrode rør :  En elektrodekam, et svamperør, en 90º sonde og et tunge rør

  1.099,00 DKK

Viser 25 - 36 af 46

Cock and ball torture  

Cook and Ball Torture 

Her finder du vores udvalg til mandlige slaver. Urinrørsstave pikburer og meget andet.


Legen med CBT kan være fantastisk hvis man har det rette BDSM udstyr, og ligeher er der rigtig mange muligheder Dilatorsounds eller urinrørsstave til urinsex.
mulighederne er mange lige fra begræsninger i form af pikburer som får i mange udformninger og størrelser, forskældige plugs der kan sættes ned i urinrøret til dilator der fås i flere udformninger også en hvor man skal sætte strøm til.


Vi har også forskældige stropper man kan spænde om nosser og pik, Ball strecher både i læder og i stål, faldskærme til samme formål.

Humbler er også en af måderne at lege med cock and ball torture på. Man må slet ikke glemme alle de muligheder der er i klemmer og presser. alm. klemmer der kan sættes på alle steder, men også de klemmer der er lavet til cock and ball torture hvor man kan klemme bollerne eller pikken osv.