Klitoris Vibrator, lækker stimulering

Bedste klitoris vibratorer til kvinder.

Klitoris vibratorer til kvinder er det bedste sexlegetøj til klitorisstimulation. Disse vibratorer er specielt designet til at blive brugt udvendigt på klitoris, og er som regel enormt kraftfulde, hvilket er nødvendigt hvis du ønsker at pirre og tirre din submissive til at opnå en tilstand af ekstase.

...

Bedste klitoris vibratorer til kvinder.

Klitoris vibratorer til kvinder er det bedste sexlegetøj til klitorisstimulation. Disse vibratorer er specielt designet til at blive brugt udvendigt på klitoris, og er som regel enormt kraftfulde, hvilket er nødvendigt hvis du ønsker at pirre og tirre din submissive til at opnå en tilstand af ekstase.

Klitoris har mange tusinde nervebaner, hvilket gør den til et af de mest følsomme områder på kvindekroppen, derfor vil en vibrator, der enten i sammenhæng med stimulering af g-punktet eller som bruges sammen med din dominans med garanti bringe hende til kanten og udover.

Udover nogle af de bedste vibratorer til kvinder, til klitoris, har vi også et andet meget, meget stort udvalg af sexlegetøj til kvinder, som du kan finde ved at klikke her: sexlegetøj til kvinder.

Mere

Klitoris Vibrator Der er 40 varer.

pr. side
Viser 28 - 36 af 40
 • 699 DKK

  Fræk og flabet 3 i en vibrator i sort og sølv. I den ene ende traditionel dildo med klitoris stimulator og i den anden ende er der vakuum sug. Vibratoren er i super blødt materiale og den er genopladelig. Har hørt at man kan få de vildeste sprøjte orgasmer med vakuum suget!!!!!!

  699 DKK
 • 499 DKK

  Lækker alsidig wand, der både kan bruges til stimulation af P/G punkt og som klitoris vibrator. Flot design i sort og kobber, med rengøringsvenlig silikone overflade.

  499 DKK
 • 399 DKK

  Vibrator æg med fjernbetjening i lækkert silicone materiale. Ægget kan bruges uden fjernbetjeningen ved at trykke på knappe på ægget og kan så bruges som en klitorisvibrator eller sammen med din partner med fjernbetjening hvor den ene holder ægget. Halen vibrerer også og kan placeres mod klitoris imens ægget sidder i skeden eller som par legetøj hvor...

  399 DKK
 • 139 DKK

  Mr Flex er et vibroæg, som er slags blanding af en vibrator og en dildo som er sat på en fleksibel stav. Den kan drejes op til 180 grader og dermed bringes i den ønskede position eller stilling. Mr Flex kan f.eks. bruges som g-punkts vibrator. Den kraftige vibrator har trinløs styring.

  139 DKK
 • 249 DKK

  Ball of Lust er en slank og diskret vibrator, der nemt kan tages med i håndtasken, hvis du skal på farten. Ball of lust vibrator er en billig, men yders effektiv klitoris vibrator. eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

  249 DKK
 • 359 DKK

  Den lidt anderledes vibrator! Vibrator med hareformet klitorispirrer. De 7 vibrationstrin styres via tryk på en knap.

  359 DKK
 • 599 DKK

  Denne revolutionerende stimulator lever virkelig op til sit navn og vil helt sikkert give dig skønne klitoris orgasmer på ingen tid. Den feminine stimulator har et bredt og fleksibelt silikone mundstykke, der med sin unikke teknologi kan giver en kildende og pulserende fornemmelse når den omslutter klitoris. Stimulatoren er vandtæt og genopladelig med et...

  599 DKK
 • 319 DKK

  Denne Satisfyer 2, vil uden tvivl og på ingen tid give dig orgasmer som du ikke tidligere har oplevet. Den nyeste teknologi som Satisfyer 2 har, vil give dig hurtigere, flere og mere intense orgasmer. Denne Satisfyer er batteridrevet og kan derfor tilbydes SÅ billigt, men stadig kunne give dig skønne og lækre orgasmer.

  319 DKK
 • 399 DKK

  Det luksuriøse Satisfyer Pro Deluxe vibrator vil bringe et strejf af elegance til soveværelset. Denne smarte lille perle stimulerer kontaktt-frit med spændende trykbølger og ligger pænt i hånden takket være den ovale form. Tid og sted er irrelevant, takket være genopladelige batterier.

  399 DKK
Viser 28 - 36 af 40