Magic Wand Vibrator  

Varer
16 varer.

  • Lækker alsidig wand, der både kan bruges til stimulation af P/G punkt og som klitoris vibrator. Flot design i sort og kobber, med rengøringsvenlig silikone overflade.

    499,00 DKK
  • Pixey Exceed Wand MassagerNår den køre på halv kraft synes de fleste at den er vild Multispeed  Drevet af ledning (EU-stik)  Høj effekt med rotation på 14000 omdr./min  Indbygget afkøling-ventilatorsystem med mere strøm og længere holdbarhed

    599,00 DKK
  • Magic wand Nalone Rock Et innovativt design for maksimal tilfredshed og nydelse.lækker lille magic wand med dybe slag. Denne genopladelige stavvibrator har en kraftig motor i hovedet som sender vibrationer direkte til dine intime og følsomme områder, og ikke gennem dine hænder. Plus, den er helt ledningsfri hvilket giver frihed til at eksperimentere.

    349,00 DKK

Viser 13 - 16 af 16

Magic Wand Vibrator

er en af de mest kraftfulde vibratorer der findes på markedet for sexlegetøj til kvinder, og er oprindeligt skabt til massere ømme muskler. Men man fandt hurtigt ud af, at den kan bruges til så utroligt meget mere. Den egner sig perfekt til stimulation af klitoris og andre erogene zoner. Magic Wand fås både som batteridrevet vibrator, som skal oplades, eller med ledning som tilsluttes stikkontakten. 

Fordelen ved en batteridreven model er, at du har endnu mere bevægelsesfrihed hvor en model til stikkontakten kan bruges lige så længe du har lyst til.magic wand

Yderligere kan du købe ekstra tilbehør til din Magic Wand, for at opnå endnu mere intens og pirrende nydelse.

Fordi Wands er SÅ kraftfulde så er de helt perfekte til at give din submissive den ene tvangsorgasme efter hinanden.

Find den bedste magic wand vibrator for dig 

Denne type magic wand er kendt fra Sex and the city og har efter den serie været ret poppuler. og det giver ret god mening for dem der er vilde man mange vibrationer hvor de ikke kan blive vilde nok, så er vejen frem en magic wand, størrelsen gør at der er plads til en motor der kan give de vilde vibrationer som mange er ret vilde med. 
de startet med at være en muskel massage der havde de en lidt anden form, men så fandt nogen ud af at den også kunne bruges til sex og lavede lidt endringer på den sådan den fik en blødt hove og så blev de til sexlegetøj. og siden er der lavet rigtig mange udgaver og former.

En trylle stav og det er den for mange og nogle vælger kun at bruge sådan en og så skal det være kraftiger og kraftiger og så er det rigtig svært at komme som mand bagefter, og det kan også være svært at blive ved med at finde noget den kan mere.magic wand

Dominans og wands

Tvangs orgasmer er en af de ting som kan være spændende at lege med og der er en wand et oplagt valg, til at frem tvinge en orgasmer eller lige til kanten af orgasme. der findes også nogle tvangsorgasme bælter som man kan give bunden på og så sidde magic wanden lige der hvor den gør gavn og kan frem bringe orgasmer på stribe 

Orgasme kontrol er også en måde at lege med Dominans på og her er en magic wand en super måde at styre orgasmerne på. bringe hende der hen hvor det er lige før at hun kommer, og når hun så spørger om hun må komme er svaret nej. man kan der lade hende kæmpe med ikke at komme og nyde hendes kamp eller fjerne magic wanden så hun ikke bliver stimuleret.