Chastity - sexlegetøj  

Chastity - sexlegetøj: Oplev Spændingen ved Kontrolleret Lyst og Dominans

Vores kategori med kyskheds sexlegetøj er dedikeret til at tilføje en ny dimension af spænding, kontrol og dominans til dine erotiske lege. Kyskheds sexlegetøj giver mulighed for at eksperimentere med kontrolleret lyst og opbygge spændingen ved at udskyde tilfredsstillelse.

I vores udvalg finder du forskellige typer kyskheds-enheder, der er designet til både mænd og kvinder. Disse enheder fungerer ved at begrænse adgangen til og stimuleringen af de erogene zoner, hvilket giver en intens følelse af længsel og dominans.

Varer
23 varer.

 • Ny

  Plastic Adjustable Chastity Device Træd ind i en verden af dyb tillid og gensidig respekt med vores justerbare plastik chastity device. Denne innovative løsning tilbyder en unik måde at udforske intimitet og tillid på, alt sammen mens du føler dig sikker og komfortabel.

  299,00 DKK
 • 3 Størrelser Ringe og Hængelås for Skræddersyet Pasform Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for urethral stimulering, vil Sevanda Gold Urethral Chastity Cock Cage give dig mulighed for at udforske dybderne af intimitet på en ny og spændende måde. Oplev den intense stimulering og forførende låste oplevelse med dette eksklusive stykke sexlegetøj.

  979,00 DKK
 • Effektivt og pålideligt chastity device til intense lege Dette chastity device er fremstillet af holdbart og diskret materiale, der er behageligt at have på. Det sikrer en sikker og pålidelig oplevelse under brug.

  159,00 DKK
 • Oplev Kyskhedsleg med Vores Læder Gates of Hell Pikbur Komfortabel men hård, virkelig god kombination af stål og læder. Gates of hell cock cage over penis, en læder strop sikres rundt om penis og kuglerne, den anden strop skal rundt om pungen. Hver strop bliver sikret til selve the gates of hell buret med hængelås. Denne chastity device er ikke bare...

  629,00 DKK
 • Udforsk Sensuelle og Intense Oplevelser med Vores Labia Spreader Straps Klemme Labia spreader er helt perfekt til både ydmygelses leg og gynækologisk rollespil. Det unikke sæt holder din partners kønsorganer ultra følsomme og forsvarsløs eksponeret. Stropperne har en let indvendig foring som giver en blødhed samt spænder til at justere pasformen omkring...

  289,00 DKK
 • Et Pikbur, der Kræver at Du Afgiver Kontrollen kom kalorius bag lås og slå. Denne flotte Future chastity device er lavet i rustfritstål, rummer op til ca. 65mm.  Den indvendige diameter af tuben er 35 mm. Den let buede ring har en diameter på 45 mm.

  499,00 DKK
 • Uanset om du er en erfaren spiller eller en nysgerrig begynder klar til at tage tingene til det næste niveau, tilbyder Parachute Ball Stretcher with Spikes en spændende oplevelse. Ved at kombinere kvalitetsdesign med intense fornemmelser, er den sikker på at bringe en ny dimension til dit intime spil.

  499,00 DKK
 • Hængelås med timer  Du kan låse bundens xxxx og sætte den til at den først låser op når bunden er nået hjem. eller sætte binden i byen med låsen på og så låser den først på på et bestemt tidspunkt.Det kan sættes til at låse om max 100 timer 

  598,00 DKK
 • Pikbur eller trusse Hvis man vil lege med kyskehed så kunne dette være et godt sted at starte. Det at blive begrænset ikke at kunne få rejsning. og skal ha lov til at åbne op osv. Dominans på afstand lige som en pik bur, dog er man nød til at tage denne af når man skal på wc. men eller er der fuld kontrol over det hele vejen. 

  349,00 DKK
 • Her er der tale om et større kateter med en diameter på 8 mm og en længde på 21,5 cm. Denne model starter med en metal spids, som fortsætter ind i et gennemsigtigt silikone rør, som slutter i en metal ende. Der medfølger til denne på model to glans ring, en på 25 mm og en på 32 mm

  139,00 DKK
 • Pussy Spreader Et spændende lille værktøj det at holde skamlæberne adskilt, sådan at modtagerne føler sig blottet på alle måder.At bruge denne som en del af et mindfuck er helt oplagt og så er den rigtig god at bruge sammen med Dilatore der er fri adgang til urinrøret.

  429,00 DKK
 • kyskhedsbælte til kvinder  Skal hun rettes til og lære at adlyde bør hun iføres dette kyskhedsbælte, og jeres dominans leg bliver straks lidt frækkere. Lækkert design og fremstillet i ægte læder.Det er da super frækt at man kan styrer hvad hun må og ikke må og at hun føler sig begrænset.

  529,00 DKK
 • kyskhedsbælte  Hvis du virkelig vil have styr på din kvinde, må hun iføres dette kyskhedsbælte - og så kan jeres dominansleg begynde. Super flot design med hængelås og et hul foran og et bag på.At kunne kontroler nogle af de basale behov er en stærk måde at lege på, og giver en anden måde at lege på.

  499,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Størrelse: S/M-
  599,00 DKK
  -
  Størrelse: M/L-
  599,00 DKK

  Kyskhedsbælte i læder med et hul foran. Dette bælte kan justeres fra 76 til 110 cm. og kan låses ved remmen med skinnende spænder og hængelåse.

  599,00 DKK
 • Metal kyskhedsbur med hængelås. Buret er i stål og det holder effektiv penis på plads. Et lille twist kunne være at køle buret ned før det sættes på. Det vil give en anderledes og pirrende oplevelse for ham. Til par som vil lege med BDSM, bondage eller CBT.

  489,00 DKK

Viser 1 - 21 af 23

Køb kyskhedsbælte til både mænd og kvinder

Et kyskhedsbælte er et bælte fra renæssancen, der dækker for kønsdelene og er designet til at forhindre samleje og onani. Formålet kan også have været at forhindre voldtægt eller seksuelle fristelser. Har traditionelt været lavet af jern. I dag er kyskhedsbæltet oftest relateret til BDSM, og bruges som en del af den seksuelle leg eller som fetish påklædning. De findes i mange udgaver, fra de helt billige udført i plastik eller læder. Tilsvarende bør det bemærkes, at der i dag fabrikeres kyskhedsbælter til både mænd og kvinder. meget mere BDSM her

Et pikbur en fed måde at tage kontrollen over slaven. Et pikbur findes i mange udgaver, men fælles for dem alle er, at man ikke kan få rejsning og får man det alligevel, kommer det til at gøre ondt. Der findes også pikbur med et rør man sætter op i urinrøret hvor man så kan sætte en prop i osv. de fleste er i stål men de kan også fås i plast og i silikone.

Kyskhed bælte til kvinder som du sikkert her set i film fra middelalderne hvor de er i stål og en stor hængelås. Sådan ser de stort set stadig ud men i dag er de dog i læder eller tilsvarende. Og så med alle mulige muligheder for at sætte buttplugs og dildoer op.

Hvis du skal købe et kyskhedsbælte til kvinder, bør du først og fremmest overveje, om det er til kort eller langvarig brug. Skal kyskhedsbæltet bruges til hverdag under tøj, er det nødvendigt med huller forneden, så det er muligt at besørge og vaske sig selv. Pasformen er afgørende, hvis det skal være behageligt over længere tid, så invester i et godt kyskhedsbælte til daglig brug.

Skal kyskhedsbæltet derimod kun bruges som en ekstra pirrende del til BDSM-lege af kortere varighed, kan du gå efter et af læderbælterne med metalkæde eller læderrem mellem benene. Disse er både visuelt og fysisk stimulerende, men giver ikke mulighed for at vaske sig eller gå på toilettet under brug.

Et kyskhedsbur til sex gør jeres leg sjovere

Kyskhed er legen med afholdenhed i længere tid og perioder. Den erotiske leg har omdrejningspunktet at blive pirret og pirret – men ikke kunne lege. Det kan være som en del af dominanslege, rollespilslege eller sexlege.

Det er en super spændende måde at lege på, også selv om man ikke leger i BDSM hele tiden(24/7) så kan det være fedt at lege med denne del hen over en weekend.

Når vi leger med pik bur, i en BDSM sammenhæng, så kommer det lidt an på hvilke model vi bruger. Nogle af disse pikbure har også en anal plug som forhindrer anale lege. Typisk så låses disse pik bure fast nede ved roden af testiklerne og forhindrer altså dermed effektivt at det bare lige kan krænges af.

De omtalte pikbure er let at anvende og ligeledes utroligt nemme at rengøre og dermed vedligeholde. Det kræver ikke meget at rengøre et pikbur. Det er blot at vaske den under varmt vand, og herefter er dit pik bur så ren som ny. Hvis du er i tvivl om, du kan passe pik buret, så medfølger der forskellige størrelser af ringe, således I/du kan tilpasse den til din penis størrelse.

Vi har endnu ikke oplevet at en penis lås er for stor til nogen, så det ville være mærkeligt hvis tilfældet var sådan i din situation.

Typisk vil en nybegynder på dette område vælge vores plastik og silikone modeller. Disse er nemlig super nemme at komme i gang med, og er i det hele taget en god indgangsvinkel på anvendelse at din nye billige pikbur. Hvorimod en mere erfaren bruger nok ville foretrække en pikbur i stål design med tilbehør som f.eks. spiral-agtigt design.

Brug dit pikbur til legen med kyskhed

Til nogle pikbure medfølger der en hængelås, hvilket er en essentiel del af penisburet, fordi det er den, som sikrer, at det ikke blot kan tages af igen. Det skaber netop den begrænsning, som så mange finder opstemmende ved et pikbur. Du kan derfor ikke få det optimale udbytte, hvis du ikke har sørget for at penis er bag lås og slå. Herfra er det op til dig, om du føler dig mest komfortabel med en timer, en kode eller en nøgle til låsen.

Der er meget mere at finde i vores SM shop