kyskhed  

Kyskhed til både mænd og kvinder

Pikbure en fed måde at havde kontrollen over slaven. De findes i mange udgaver med fælles for dem alle er at man ikke kan få rejsning og får man kommer det til at gøre ondt. De findes også med et rør man sætter op i urinrøret hvor man så kan sætte en prop i osv. de fleste er i stål men de kan også fås i plast og...

Varer
15 varer.

 • Her er der tale om et større kateter med en diameter på 8 mm og en længde på 21,5 cm. Denne model starter med en metal spids, som fortsætter ind i et gennemsigtigt silikone rør, som slutter i en metal ende. Der medfølger til denne på model to glans ring, en på 25 mm og en på 32 mm

  139,00 DKK
 • Pussy Spreader Et spændende lille værktøj det at holde skamlæberne adskilt, sådan at modtagerne føler sig blottet på alle måder.At bruge denne som en del af et mindfuck er helt oplagt og så er den rigtig god at bruge sammen med Dilatore der er fri adgang til urinrøret.

  429,00 DKK
 • kyskhedsbælte til kvinder  Skal hun rettes til og lære at adlyde bør hun iføres dette kyskhedsbælte, og jeres dominans leg bliver straks lidt frækkere. Lækkert design og fremstillet i ægte læder.Det er da super frækt at man kan styrer hvad hun må og ikke må og at hun føler sig begrænset.

  529,00 DKK
 • kyskhedsbælte  Hvis du virkelig vil have styr på din kvinde, må hun iføres dette kyskhedsbælte - og så kan jeres dominansleg begynde. Super flot design med hængelås og et hul foran og et bag på.At kunne kontroler nogle af de basale behov er en stærk måde at lege på, og giver en anden måde at lege på.

  499,00 DKK
 • Kyskhedsbælte til manden i PU læder med lækre detaljer. Består af tre læderremme med spænder til fastgørelse af penis efter den er blevet ført igennem metal ringen. I tvivl om størrelsen ikke noget problem, da denne model er justerbar, så kan tilpasses den enkelte. 

  499,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Størrelse: S/M-
  529,00 DKK
  -
  Størrelse: M/L-
  529,00 DKK

  Kyskhedsbælte i læder med et hul foran. Dette bælte kan justeres fra 76 til 110 cm. og kan låses ved remmen med skinnende spænder og hængelåse.

  529,00 DKK
 • Fjernlager

  The Ultimate Asslock skaber en ny dimension indenfor anal leg. Når den er indsat, kan bæreren føle stålets rejse hver tomme ind i hulrummet.Når det er helt indsat, er et simpelt tryk på den bageste del nok til at den indsatte del udvides.Super frækt at komme ha kontrol over en anden numse ved at låse den af, modtageren vil virkelig få gang i hjernen 

  1.099,00 DKK
 • Metal kyskhedsbur med hængelås. Buret er i stål og det holder effektiv penis på plads. Et lille twist kunne være at køle buret ned før det sættes på. Det vil give en anderledes og pirrende oplevelse for ham. Til par som vil lege med BDSM, bondage eller CBT.

  469,00 DKK

Viser 1 - 12 af 15