Varer
10 varer.

Viser 1 - 10 af 10

 • Kyskhedsbælte til manden i PU læder med lækre detaljer. Består af tre læderremme med spænder til fastgørelse af penis efter den er blevet ført igennem metal ringen. I tvivl om størrelsen ikke noget problem, da denne model er justerbar, så kan tilpasses den enkelte. 

  499,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Størrelse: S/M-
  529,00 DKK
  -
  Størrelse: M/L-
  529,00 DKK

  Kyskhedsbælte i læder med et hul foran. Dette bælte kan justeres fra 76 til 110 cm. og kan låses ved remmen med skinnende spænder og hængelåse.

  529,00 DKK
 • Kun online

  The Ultimate Asslock skaber en ny dimension indenfor anal leg. Når den er indsat, kan bæreren føle stålets rejse hver tomme ind i hulrummet.Når det er helt indsat, er et simpelt tryk på den bageste del nok til at den indsatte del udvides.Super frækt at komme ha kontrol over en anden numse ved at låse den af, modtageren vil virkelig få gang i hjernen 

  1.099,00 DKK
 • Metal kyskhedsbur med hængelås. Buret er i stål og det holder effektiv penis på plads. Et lille twist kunne være at køle buret ned før det sættes på. Det vil give en anderledes og pirrende oplevelse for ham. Til par som vil lege med BDSM, bondage eller CBT.

  469,00 DKK
 • Elsker du  når pirrende underkastelse og kinky sexlege med dominans er i hovedsædet? Er du til Male Chastity? Hvis svaret er ja – så kig med her. Dette lækre kyskhedsbur fra Rimba, ”Spiralen”, giver den ultimative følelse af at være underlagt en andens vilje og lyst. Kyskhedsburet er udført i rustfrit stål, som giver en pirrende og tyngende fornemmelse 

  469,00 DKK
 • Hold ham i seng med denne silikone bur. Kyskhedsburet får penis til ikke at blive stiv. Buret er meget behageligt, også i lang tid. Det er let og fleksibel og har også sideventilation, så vask uden afmontering er mulig. Dette bur kan bæres usynligt under tøjet. Passer til næsten alle. En komplet pakke, så du er klar til at dominere ham fuldt ud.

  499,00 DKK

Viser 1 - 10 af 10

kyskhed  

Kyskhed til både mænd og kvinder  

Pikbure en fed måde at havde kontrollen over slaven. De findes i mange udgaver med fælles for dem alle er at man ikke kan få rejsning og får man kommer det til at gøre ondt. De findes også med et rør man sætter op i urinrøret hvor man så kan sætte en prop i osv. de fleste er i stål men de kan også fås i plast og i silikone.

Kyskhed bælte til kvinder som du sikkert her set i film fra middelalderne hvor de er i stål og en stor hængelås. Sådan ser de stort set stadig ud men i dag er de dog i læder eller tilsvarende. Og så med alle mulige muligheder for at sætte buttplugs og dildoer op.


Og lige som med pikburet så handler det om at et andet menneske tager kontrol over noget som ellers er det mest naturlige. 

Det er en super spændende måde at lege på, også selv om man ikke leger i BDSM hele tiden(24/7) så kan det være fedt at lege med denne del hen over en weekend