Pik burer og kyskhed

Kyskhed til både mænd og kvinder  

Pikbure en fed måde at havde kontrollen over slaven. De findes i mange udgaver med fælles for dem alle er at man ikke kan få rejsning og får man kommer det til at gøre ondt. De findes også med et rør man sætter op i urinrøret hvor man så kan sætte en prop i osv. de fleste er i stål men de kan også fås i plas...

Kyskhed til både mænd og kvinder  

Pikbure en fed måde at havde kontrollen over slaven. De findes i mange udgaver med fælles for dem alle er at man ikke kan få rejsning og får man kommer det til at gøre ondt. De findes også med et rør man sætter op i urinrøret hvor man så kan sætte en prop i osv. de fleste er i stål men de kan også fås i plast og i silikone.

Kyskhed bælte til kvinder som du sikkert her set i film fra middelalderne hvor de er i stål og en stor hængelås. Sådan ser de stort set stadig ud men i dag er de dog i læder eller tilsvarende. Og så med alle mulige muligheder for at sætte buttplugs og dildoer op.


Og lige som med pikburet så handler det om at et andet menneske tager kontrol over noget som ellers er det mest naturlige. 

Det er en super spændende måde at lege på, også selv om man ikke leger i BDSM hele tiden(24/7) så kan det være fedt at lege med denne del hen over en weekend 

Mere

kyskhed Der er 10 varer.

pr. side
Viser 10 - 10 af 10
Viser 10 - 10 af 10