Klemmer  

Brystklemmer: Skab Intens Nipple Play og Sensuel Smerte

Denne kategori dedikeret til at tilfredsstille dine behov for intens nipple play og sensuel smerte. Brystklemmer er et populært redskab inden for BDSM-verdenen, der tilbyder en unik måde at stimulere og dominere brystvorterne på.

I vores udvalg finder du forskellige typer , der kan tilpasses dine præferencer og ønsker. Uanset om du foretrækker justerbare, med vægte eller med ekstra sensoriske stimuleringselementer som fjer eller kæder, har vi et bredt udvalg af brystklemmer at vælge imellem.

Varer
57 varer.

  • Dejlig smertefuld brystvortestrækker, hvor du placere den flade plade mellem brysterne og sætter klemmerne på, allerede her kommer der en god smerte, men skruer du så lidt på kuglen, så strækker du vorterne, hvilket intensivere smerte på den helt fantastiske måde.

    749,00 DKK
  • En næse krog kan noget frækt, da den kan få bunden til at føle sig en smule ydmyget og samtid er næsen et rigtig følsomt sted, så du får gode muligheder for at styre din bund rundt uden de store kraftanstrengelse, bunden skal nok helt selv følge med hvis du styre ved hjælp af næse krogen.

    139,00 DKK
  • Vil du lege med sammenblandingen af smerte og nydelse, så er disse brystvorteklemmer måske lige noget for dig. Her er der tale om klemmer med vinyl på selve klemme for en lidt blødere fornemmelse, dog kan de stadig blive dejligt smertefulde, da det er muligt at ændre på intensiteten. 

    179,00 DKK
  • Her er der tale om nogle brystvorteklemmer med et lidt anderledes design, der ser rigtig lækkert og frækt ud når din partner har dem på, og du kan få lov at bestemme hvor intense de skal være. Så det er op til dig hvor sød du har lyst til at være den pågældende dag.

    149,00 DKK
  • Dejlig tunge brystvorteklemmer, som giver mulighed for at sætte en f.eks. en snor i klemmerne og gå en tur med din bund på denne måde. Hvis du giver lidt i dem er det sikkert hun følger med. Den har en vægt på 80 gr. pr. klemme og en O-ring i enden af hver. Længde på vægtene er ca. 20 cm pr. vægt.

    229,00 DKK
  • En brystvorteklemme med flere muligheder for intensitet. Dette er fordi der medfølger 6 magnetiske vægteplader, som kan sættes på klemmen. Vægtene vejer hver 16 gr., så det er dig der bestemmer hvor intenst det skal være, jo højere vægt jo højere intensitet. OBS!! der er kun en klemme med 

    189,00 DKK
  • Disse nipple grabbers er ikke for svage sjæle, da de små arme som griber fast om brystvorten er skarpe og derfor påfører en større mængde smerte. Men lad dig ikke skræmme hvis du elsker at lege med brystvorte klemmer, disse er blot næste skridt på at gøre oplevelsen endnu mere intens.

    219,00 DKK
  • Fjernlager

    CBT på højt niveau Tag jeres CBT leg til det næste niveau med denne 4 i 1 CBT Device. Mens du bruger denne enhed til fulde, kan du låse din røv, strække dine boller, knuse dine boller og booste din erektion. Desuden kan der vedhæftes en lænke eller andet til O-ringen foran.

    599,00 DKK
  • BDSM starter sæt  Et smukt begynder bondage sæt med alt hvad I behøver for at komme i gang med at eksperimentere med BDSM. Find ud af om det er noget I tænder på!!!Med dette sæt åbner der sig mange mulighedder for at ud forske BDSM universet både i den bløde ende med også i den lidt hårder ende, det er næsten kun din fantasi der sætter grænser 

    399,00 DKK
  • Pussy Spreader Et spændende lille værktøj det at holde skamlæberne adskilt, sådan at modtagerne føler sig blottet på alle måder.At bruge denne som en del af et mindfuck er helt oplagt og så er den rigtig god at bruge sammen med Dilatore der er fri adgang til urinrøret.

    429,00 DKK
  • 2 i 1. Ball Gag with Nipple Clamps Der er lagt op til en fræk og forførende leg med din partnerEn Ball gag gør at den der har den på ikke kan lukke munden og det gør det rigtig svært at synke det vil naturligt nok gøre at det vil løbe over med tidenNetop det den savl der løber ud af munden gør noget positiv ved den underkastet og dens mentale tilstand og...

    299,00 DKK
  • Brystvorde totur Både tang og 100 ringe eller elastikker som det faktisk er, En klemme klemmer på 2 sider af vorden, men denne klemmer hele vejen rundt og er ret stramme. Man kan lave en ret fed leg med dem først som mindfuck og der efter i praksis, søt dem på og lad dem sidde lidt og når de så skal af kommer den store rakation 

    349,00 DKK
  • Skruetvingen  justerbar klemme i stål der kan klemme lige så meget som du bestemmer den skal. der skal lidt brystvorde til for at få den til at sidde, den er også lidt tung som gør den trække lidt når den hænger. så alt i alt en super klemme med gode muligheder og masser af fræk leg.stål overfladen gør den nem at rengøre og ved lige holde klemmerne 

    149,00 DKK
  • Kugle klemme klemmer om et ret lille område Pga, kuglen forestil dig at legen er i gang og du sætter denne lille frække klemme på brystvorderne  du kan se hun/han kæmper med dem arbejder med smerten, og din tanker er at bare vent til de skal af igen, vi ved alle at det er der smerten kommer.Det er da frækt at se en klemme lukke sig om et stykke hud 

    179,00 DKK
  • Klassiske japanske klemmer som er sorte. Prøv dem og se hvor frække de vil se ud på brysterne. Klemmen der klemmer hårder jo mere man trækker i kæden.Leg lidt med hjernen lad modtagerne se du finder noget vægt til at hænge på kæden osv på kvinder er de rigtig gode på skamlæberne og gerne med noget vægt 

    199,00 DKK
  • Bryst Klemme  Stor, elegant brystklemme som kan rumme de fleste bryster. Din tøs vil se så fræk ud iført denne klemme. her er der da virkelig tale om en klemme. begge bryster ind i gemmen klemmen og spænd til og så forkæle brysterne med en pisk eller et spanskrør og måske give hende en gag i munden sådan hun kommer til at savle. Eller spænde der hårdt så...

    299,00 DKK
  • Vis varianter
    -
    Størrelse: Small-
    79,00 DKK
    -
    Størrelse: Large-
    79,00 DKK

    2 sugekopper med en praktisk ring så du kan sætte lodder ol. fast. Her er til mange timers fornøjelse med din slave/tøs.

    79,00 DKK
  • Disse magnetiske brystklemmer er gode til kvinder og mænd i forbindelse med bondage og fetish (BDSM), fordi de bringer behagelige smerter til brystvorterne. De to magnetstænger trækkes fra hinanden og glides tilbage til et fast nippel-hold.

    349,00 DKK

Viser 22 - 42 af 57

Hvad er formålet med brystklemmer, og hvordan fungerer de?
   

Formålet med brystklemmer er at tilføre en ny dimension af sensuel stimulation til brystvorteområdet. Brystklemmer fungerer ved at påføre let pres på brystvorterne, hvilket kan øge følsomheden og intensiteten under leg. De kan indstilles til forskellige niveauer af tryk, så du kan finde den perfekte balance mellem nydelse og komfort.

 Er brystklemmer sikre at bruge, og hvordan undgår jeg skade?
   

Brystklemmer er sikre at bruge, når de bruges korrekt. Her er nogle tips for at undgå skade:

  • Start med lette tryk og gradvist øg intensiteten, når du bliver mere fortrolig med følelsen.
  • Lyt altid til din partners signaler og kommuniker åbent om eventuel ubehag eller smerte.
  • Undgå at have brystklemmer på i lang tid uden pauser for at undgå afklemning eller nedsat blodcirkulation.
 Kan brystklemmer bruges af alle køn, og findes der forskellige typer?
   

Ja, brystklemmer kan bruges af alle køn. Der er forskellige typer af brystklemmer tilgængelige:

  • Justerbare klemmer: Disse klemmer kan justeres for at tilpasse trykket efter behov.
  • Nipple chain klemmer: Disse klemmer er forbundet med en kæde, der kan tilføje ekstra stimulation under bevægelse.
  • Vibrerende brystklemmer: Disse klemmer har indbyggede vibrationer for at øge nydelsen yderligere.

Brystklemmer og andre klemmer

Følsomme brystvorter kan både gives som forkælelse, men også som straf til slaven eller slavinden indenfor BDSM.

Gør brystvorterne endnu mere følsomme ved fx at suge blodet ud i dem, eller ved at bruge dem til at klemme blodet ud - på hver sin måde giver det en anderledes fornemmelse, og mere følsomme brystvorter, hvilket kan gøre elementer af legen endnu mere intense og frække.
Der er nogle der er oplagt til bryster fordi de ikke kan åbne sig så meget eller dem der er lavet som en skuetvinge der kan det være svær at få andet ind i men dem kan man til gen gæld kunne juster lige så det passer og det er ret nemt, der er oplagt til nye.

Brystklemmer.

At finde de rigtig, kan være lidt en udfordring, men med nogle få råd bliver det meget nemmere. hvis det er ond smerte man vil opnå så skal de ha så lille en tryk flade som muligt, hvis modtagerne er ny eller er meget følsom så kan en klemme med en stor tryk flade være en stor fordel, nogle er udstyret med en juster skrue.

Se vores øvrige udvalg af sexlegetøj her. er der noget smukker end et kvinde bryst med en smuk klemme og synes af at hun arbejder med smerten 

Klemmer til alle formål og steder på kroppen

er man ny og skal købe de første, så er det en god ide at købe nogle som har en større trykflade og en juster skue så man selv bestemmer hvor meget eller hvor lidt den skal klemme. man skal også være obs på at det er når man tager dem af at det gør ondt, de klemmer blodet væk fra det område, og når man så fjerne den så løber blodet til igen lidt som en arm der sover.
når man så har lidt erfaring med den smerter de laver så er det bare at udforske dette universet. Jo mindre en tryk flade jo hårder trykker den. og den japansk udgave er nogle af de klemmer der trykke mest og trække man i dem vil de trykke endnu mere 
De giver også noget for modtageren at det er den rigtige klemme, den ser rigtig ud og føles rigtig. en kæmpe stor en på et lille bryst gør sig ikke super. omvendt er meget bedre. 

Sm shop og rådgivning 

Når man skal købe BDSM udstyr kan det være svært at vide om det har den virkning man forventer. så brug vores services mail erfarende BDSM'er sidder klar til at hjælpe dig. det er en af fordelene ved at handle i en SM shop Der er mange flere vare i vores SM shop