Klemmer  

Varer
49 varer.

 • Dette er en djævelsk lille enhed, bestående af en stålring, der placeres rundt om brystet med en stålramme, der rummer en brystklemme og en skrue. Når det er monteret, er det spændingen på brystvorten, der trækkes, der holder den på plads. Mens den drejes trækker og strækker den brystvorten. Kan også bruges på andre følsomme kropsdele til højere intensitet.

  449,00 DKK
 • En næse klemme er ikke til for at skulle frem kalde smerte, den skal fastholde subben i sin underkastelse, forstærke den. og hele tiden havde fokus på den Dominante og den opgave hjælper næseklemmen faktisk ret fint med til.Denne udgave er med en finger møtrik der gør den nem at betjene,

  199,00 DKK
 • Små sugekopper til brystvorte, klit eller hvad du nu kan finde på. Når du drejer på skrue knappen dannes der vakum og blodet bliver trukket ud i eks. brystvorten og dermed øges følsomheden.

  139,00 DKK
 • Grey Box - 50 Shades of Grey Boksen Pakken indeholder: 1 x Bondage tørklæde (til bindelege). 1 x Håndjern. 1 x Minipisk. 1 x Kæde til brystvorterne (unisex). 1 x Vibrator med batterier. 1 x Analplug. 1 x Penishylster. 1 x Secura dark desire kondomer (3 stk). 1 x Supergleiter glidecreme. 1 x Vokslys.

  299,00 DKK
 • Sølv / sort vægt med blødt riflede brystvorte klemmer og aftageligt sort gummi omslag. Også velegnet til skamlæber og testikler. Velegnet til dem, hvor en almindelig klemme ikke er nok. Loddet gør at der trækkes i det legemsdel, hvor den er påsat. Et perfekt SM sexlegetøj, som bør findes i de ekstreme hjem! Brystklemmer med 115 g. lod og de er nikkelfri.

  199,00 DKK
 • Brystklemme med lod, 60g. Sølv / sort vægt med bløde riflede brystvorte-klemmer og aftageligt sort gummi omslag. Også velegnet til skamlæber og testikler. Den lidt mere udvidet grad af klemmer, som pådrager en bedre smerte, da loddet lader sig trække i brystvorten eller hvor den ellers er fastsat. Kan med fordel bruges med vores andet sexlegetøj....

  179,00 DKK
 • Brystvorteklemmer med skruetvinger Et lækkert ophidsende syn og en total lækker følelse! To sorte, runde brystvorte skruetvinger, der er forbundet med en 33 cm. superlet metalkæde. Trykket kan justeres individuelt. Disse benyttes til den frække dominans leg, sammen med vores andet SM udstyr, fra vores BDSM shop.

  159,00 DKK
 • Klemmer med kæde Stimuler dine brystvorter med disse Tweeter Pinchers. Ideel til både til dig der er begynder eller til garvede entusiaster. Dette er et must-have i dominans gamet. Kan både benyttes på mænd og kvinder. Benyttes med stor fordel, sammen med vores håndlavede piske eller maske/gagballs, for at få en bedre effekt, under SM-sekvensen. 

  179,00 DKK

Viser 37 - 48 af 49

Brystklemmer og andre klemmer

Følsomme brystvorter kan både gives som forkælelse, men også som straf til slaven eller slavinden indenfor BDSM.

Gør brystvorterne endnu mere følsomme ved fx at suge blodet ud i dem, eller ved at bruge klemmerne til at klemme blodet ud - på hver sin måde giver det en anderledes fornemmelse, og mere følsomme brystvorter, hvilket kan gøre elementer af legen endnu mere intense og frække.
Der er nogle klemmer der er oplagt til bryster fordi de ikke kan åbne sig så meget eller dem der er lavet som en skuetvinge der kan det være svær at få andet ind i men dem kan man til gen gæld kunne juster lige så det passer og det er ret nemt, der er oplagt til nye.

Brystklemmer og andre klemmer

At finde de rigtig klemmer kan være lidt en udfordring, men med nogle få råd bliver det meget nemmere. hvis det er ond smerte man vil opnå så skal de ha så lille en tryk flade som muligt, hvis modtagerne er ny eller er meget følsom så kan en klemme med en stor tryk flade være en stor fordel, nogle klemmer er udstyret med en juster skrue.

Se vores øvrige udvalg af sexlegetøj her. er der noget smukker end et kvinde bryst med en smuk klemme og synes af at hun arbejder med smerten 

Klemmer til alle formål og steder på kroppen

er man ny og skal købe sine første klemmer, så er det en god ide at købe nogle som har en større trykflade og en juster skue så man selv bestemmer hvor meget eller hvor lidt den skal klemme. man skal også være obs på at det er når man tager klemmerne af at det gør ondt, klemmen klemmer blodet væk fra det område den klemmer på og når man så fjerne den så løber blodet til igen lidt som en arm der sover.
når man så har lidt erfaring med den smerter klemmer laver så er det bare at udforske klemme universet. Jo mindre en tryk flade jo hårder trykker den. og japanske klemmer er nogle af de klemmer der trykke mest og trække man i dem vil de trykke endnu mere 
De giver også noget for modtageren at det er den rigtige klemme, den ser rigtig ud og føles rigtig. en kæmpe stor klemme på et lille bryst gør sig ikke super. omvendt er meget bedre. 

Sm shop og rådgivning 

Når man skal købe BDSM udstyr kan det være svært at vide om det har den virkning man forventer. så brug vores services mail erfarende BDSM'er sidder klar til at hjælpe dig. det er en af fordelene ved at handle i en SM shop