Ekstreme Buttplugs  

Oplev Intensiteten af Ekstrem Anal Stimulation med vores Buttplugs

Vores kategori med Ekstreme Buttplugs er dedikeret til at tilbyde dig en række produkter, der kan tage din anale stimulation til det næste niveau. Uanset om du er en erfaren bruger eller ønsker at udforske den intense fornemmelse af ekstrem anal stimulation for første gang, vil vores udvalg af buttplugs give dig mulighed for at udfordre dine grænser og opleve nye niveauer af nydelse.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af ekstreme buttplugs, der er designet til at tilfredsstille selv de mest krævende brugere. Disse buttplugs er typisk større i størrelse, har unikke former og kan have ekstra funktioner som teksturering eller vibrerende egenskaber. De er skabt til at stimulere de mest følsomme områder af anus og skabe en dyb og intens fornemmelse.

Varer
45 varer.

 • Denne Pretty Love Geisha Silikone Buttplug er perfekt til dig, der skal prøve anal stimulation for første gang eller til dig, der bare ønsker en ekstra pirrende stimulation. Lille anal plug med metal kugle inden i pluggen, som gør at ringmusklen trækker sig sammen ved hver bevægelse.Formen på yderdelen gør at den er behagelig at have oppe i længere tid...

  159,00 DKK
 • Elsker du analleg, eller er du først lige kommet i gang med at eksperimentere med at opleve nydelse i din anus? Så er You2Toys Blød Anal Begynder Kæde noget for dig, hvor du med gennemsigtige analkugler selv kan bestemme, hvor langt ind de skal indføres.

  59,00 DKK
 • Den Galaxia Lavender Analdildo er det perfekte sexlegetøj til dig, der søger intense og varierede anale oplevelser. Denne dildo er fremstillet af gennemsigtigt lilla jelly-materiale, der giver dig mulighed for at følge med i din egen nydelse.

  119,00 DKK
 • Denne stav er det absolutte til de, der leger med anal. Med glidecreme kan denne stav give nogle uforglemmelige øjeblikke – når metal staven langsomt varmes med kroppens temperatur. Stål pyramide med håndtag kan bruges i alle huller og oplagt til leg med kulde eller varme. Det lækre Stål er glat og optager ikke væske.

  379,00 DKK
 • Er du helt ny med anal stimulering og anal leg, ja så er dette plugsæt fantastisk til dig. Dette buttplug sæt består af en butt plug som nemlig er  så lille, at du sagtens kan bruge den – den glider nemlig lige på plads. Vægten giver dig lidt træning i din muskulatur omkring anus. But plugs med et lille smykke i enden  Flere But Plugs

  399,00 DKK
 • Tilbud!

  3 Butt plugs sæt  Stål er fantastisk, det er butplugs også. her det er der af dem. 3 størrelser og der er ikke nogen der bliver væk når de nu sidder sammen.  de er super gode hvis man vil lege med udvidelse Husk Glidecreme Find flere but plugs her eller Stål

  349,00 DKK 399,00 DKK
 • Tilbud!

  Butplug sæt med smykke Et lækker sæt i 3 forskældige størelser, hvor den lille der kan de fleste være med og få noget rigtig frækt ud af det. når man så har øvet sig lidt og er klar til nr 2 osv videre en fræk måde at lage på ved at bære et smykke på den mådeet godt sted at starte med analsex. eller fin mere her...

  249,00 DKK 299,00 DKK
 • Anal kæde i silikone Sæt med 2 bløde silikone analperler - hver streng med sin unike struktur. De er perfekte til begyndere indenfor anal. Husk at starte langsomt. Først smør ringmusklen godt med glidecreme og når den så er varmet op eftrer 5-10 min indføres perlerne forsigtigt en af gangen. Lad ringmusklen bestemme tempoet og gøre det meste af arbejdet.

  229,00 DKK
 • Silikone buttplug der er lavet af lækker silikone, som har form af et anker, så du er sikret at den bliver hvor den skal. Den har en almindelig plug form yderst, som er efterfulgt af en kugle for at give en anden fornemmelse end en almindelig buttplug  Fin flere Buttplug  her

  89,00 DKK
 • Tilbud!

   Buttplug 50 cm Buttplug i en lang udgave, hvis du elsker anal lege og Buttplug og gerne vil presses lidt er denne noget spændende. Det første man tænker er at den kan ikke være der, men jo det kan den godt. men det kræver noget træning. for det første så er der ca ø 6 cm ved soklen det er i sig selv noget.Og det stykke der sættes ind er 45 cm  en lang...

  529,00 DKK 569,00 DKK

Viser 22 - 42 af 45

En buttplug kan mange ting.

Og her er nogle stykker af dem.

Legen med analsex kan være super frækt og der er mange muligheder. Der er buttplugs med forskellige overflader. For eksempel vinyl som ikke er så glat, det er også stål/alu. som også giver noget tyngde, silikone som er super glat. der er også udgaver der er hule. eller nogle der kan låses.

Buttplugs med og uden smykker.

Det er bare smukt når en kvinde går med en buttplug der har smykker i sig, ikke mindst når de bukker sig forover.

En buttplug er et anal sexlegetøj som er yderst populære

Et stykke sexlegetøj som ofte bliver brugt i BDSM sammenhæng er anal sexlegetøj. For nogle, især de ”pæne” piger, er analsex forbundet med noget forbudt og måske endda ydmygende. Buttplugs bruges både af mænd og kvinder. Ligeledes bruges buttplugs både af singler og par. Underforstået er dermed også, at buttplugs både kan bruges i forbindelse med samleje samt onani.

Her hos Sadistens Toolbox har vi Anal vibratorer, analplugs, buttplugs i glas, oppustelige buttplug, analkæder og buttplug sæt. Vi anbefaler, at du starter ud med et mindre anal buttplug så du kan få en fornemmelse af Anal sexlegetøj før du kaster dig ud i noget større og lidt mere "øvet" anal sexlegetøj. Et sikkert valg er vores Butt plug sæt fra Liqourice Dip, som også er vores klart mest sælgende anale sex legetøj. Her har du mulighed for langsomt at udforske og udvide anale sexlege.

Generelt prøver flere og flere danske kvinder sig af med anal sexlegetøj da det for de fleste er en positiv overraskelse af supplere med stimulering analt. Derudover er det også mere udbredt med analsex og derfor helt naturligt at flere køber sexlegetøj til anal brug. Hvis du er til buttplugs med vibration kan vi anbefale Fanny Hill som har gode vibration og en god størrelse som passer til de fleste behov, og skulle den ikke passe så er den oppustelig, så den skal nok komme til at passe enhver. Husk altid at bruge godt med glidecreme når du bruger anal vibratorer og buttplugs for den bedst mulige oplevelse.

Start med oppustelig buttplugs

Er du lidt i tvivl om, hvorvidt en større buttplug vil gøre noget ekstra for dig eller er du lidt nervøs for at vælge en alt for stor buttplug, kan du lægge ud med en oppustelig anal-plug. Her kan du eksperimentere og finde frem til den størrelse, der giver den bedste stimulation for dig.

Kan jeg risikere at min ringmuskel bliver slap?

Frygter man, at ringmusklen vil tage skade og blive slap af at få et stykke sexlegetøj op i anus, kan man tage det ganske roligt. Ringmusklen er jo en muskel og den er fleksibel, og at den blive udsat for ”store belastninger” og altså udvidet meget har ikke nogen betydning, da den automatisk vil trække sig sammen igen.

Du kan uden bekymringer give dig i kast med at prøve ekstreme buttplugs i forskellige udformninger og størrelser – uden at være bange for at komme til at ”lække” bagi.

Indersiden af endetarmen er dog meget sart og skrøbelig, og man kan let komme til at skade denne sarte hud, hvis man ikke er bruger et produkt, som er beregnet dertil. Lad derfor vær med at forsøge dig med genstande, du lige kan finde derhjemme.

Vores ekstreme buttplugs, er fremstillet med former og materiale, der sørger for, at du får en behagelig oplevelse og ikke risikere rifter pga. små kanter på genstanden eller fordi materialet ikke er beregnet til at glide let og blidt mod den sarte hud. Derudover er det ekstremt vigtigt at bruge RIGELIGT med glidecreme, da kroppen ikke selv producere et glidemiddel analt.