Ekstreme Buttplugs  

Oplev Intensiteten af Ekstrem Anal Stimulation med vores Buttplugs

Vores kategori med Ekstreme Buttplugs er dedikeret til at tilbyde dig en række produkter, der kan tage din anale stimulation til det næste niveau. Uanset om du er en erfaren bruger eller ønsker at udforske den intense fornemmelse af ekstrem anal stimulation for første gang, vil vores udvalg af buttplugs give dig mulighed for at udfordre dine grænser og opleve nye niveauer af nydelse.

I vores sortiment finder du et bredt udvalg af ekstreme buttplugs, der er designet til at tilfredsstille selv de mest krævende brugere. Disse buttplugs er typisk større i størrelse, har unikke former og kan have ekstra funktioner som teksturering eller vibrerende egenskaber. De er skabt til at stimulere de mest følsomme områder af anus og skabe en dyb og intens fornemmelse.

Varer
45 varer.

Viser 43 - 45 af 45

En buttplug kan mange ting.

Og her er nogle stykker af dem.

Legen med analsex kan være super frækt og der er mange muligheder. Der er buttplugs med forskellige overflader. For eksempel vinyl som ikke er så glat, det er også stål/alu. som også giver noget tyngde, silikone som er super glat. der er også udgaver der er hule. eller nogle der kan låses.

Buttplugs med og uden smykker.

Det er bare smukt når en kvinde går med en buttplug der har smykker i sig, ikke mindst når de bukker sig forover.

En buttplug er et anal sexlegetøj som er yderst populære

Et stykke sexlegetøj som ofte bliver brugt i BDSM sammenhæng er anal sexlegetøj. For nogle, især de ”pæne” piger, er analsex forbundet med noget forbudt og måske endda ydmygende. Buttplugs bruges både af mænd og kvinder. Ligeledes bruges buttplugs både af singler og par. Underforstået er dermed også, at buttplugs både kan bruges i forbindelse med samleje samt onani.

Her hos Sadistens Toolbox har vi Anal vibratorer, analplugs, buttplugs i glas, oppustelige buttplug, analkæder og buttplug sæt. Vi anbefaler, at du starter ud med et mindre anal buttplug så du kan få en fornemmelse af Anal sexlegetøj før du kaster dig ud i noget større og lidt mere "øvet" anal sexlegetøj. Et sikkert valg er vores Butt plug sæt fra Liqourice Dip, som også er vores klart mest sælgende anale sex legetøj. Her har du mulighed for langsomt at udforske og udvide anale sexlege.

Generelt prøver flere og flere danske kvinder sig af med anal sexlegetøj da det for de fleste er en positiv overraskelse af supplere med stimulering analt. Derudover er det også mere udbredt med analsex og derfor helt naturligt at flere køber sexlegetøj til anal brug. Hvis du er til buttplugs med vibration kan vi anbefale Fanny Hill som har gode vibration og en god størrelse som passer til de fleste behov, og skulle den ikke passe så er den oppustelig, så den skal nok komme til at passe enhver. Husk altid at bruge godt med glidecreme når du bruger anal vibratorer og buttplugs for den bedst mulige oplevelse.

Start med oppustelig buttplugs

Er du lidt i tvivl om, hvorvidt en større buttplug vil gøre noget ekstra for dig eller er du lidt nervøs for at vælge en alt for stor buttplug, kan du lægge ud med en oppustelig anal-plug. Her kan du eksperimentere og finde frem til den størrelse, der giver den bedste stimulation for dig.

Kan jeg risikere at min ringmuskel bliver slap?

Frygter man, at ringmusklen vil tage skade og blive slap af at få et stykke sexlegetøj op i anus, kan man tage det ganske roligt. Ringmusklen er jo en muskel og den er fleksibel, og at den blive udsat for ”store belastninger” og altså udvidet meget har ikke nogen betydning, da den automatisk vil trække sig sammen igen.

Du kan uden bekymringer give dig i kast med at prøve ekstreme buttplugs i forskellige udformninger og størrelser – uden at være bange for at komme til at ”lække” bagi.

Indersiden af endetarmen er dog meget sart og skrøbelig, og man kan let komme til at skade denne sarte hud, hvis man ikke er bruger et produkt, som er beregnet dertil. Lad derfor vær med at forsøge dig med genstande, du lige kan finde derhjemme.

Vores ekstreme buttplugs, er fremstillet med former og materiale, der sørger for, at du får en behagelig oplevelse og ikke risikere rifter pga. små kanter på genstanden eller fordi materialet ikke er beregnet til at glide let og blidt mod den sarte hud. Derudover er det ekstremt vigtigt at bruge RIGELIGT med glidecreme, da kroppen ikke selv producere et glidemiddel analt.