Sugkop Dildoer  

Varer
29 varer.

 • Dildo med sugekop En lækker dildo med sugekop der har en silkeblød overflade. den passer til de fleste og en god begynder. man skal aldrig starte med en der er alt for stor så man bliver skræmt af det.En dildo stimuler til den dybeskede orgasme og det vil sige at den stimuler de nerve ender der sidder i skede indgange 

  169,00 DKK
 • Dildo i nature skin Utrolig realistisk dildo med testikler og årer og med en sugekop i bunden som går at den kan sættes fast på glatte overflader. Den er super blød og hudfarvet og dildoen kan bøjes op til 30 grader pga. indvendige led. Den vipper desuden ikke tilbage med forbliver i den stilling du ønsker.

  449,00 DKK
 • Dildo med naturlig overflade  Vil du har en dildo ud over det sædvanlige skal du have denne naturtro dildo. Den kan bøjes op til 30 grader og den vipper ikke tilbage men forbliver i formen. Den har en stor sugekop i bunden og kan derfor sættes fast på glatte overflader. Den passer også i en strap-on, så mulighederne er mange med denne skønne dildo.

  269,00 DKK
 • Dildo med sugekop Denne Silicone Huge Suction Dildo fra Kiotos-X er silkeblød og er lavet af højkvalitets silikone. Den leveres med en stærk sugekop, som du nemt kan sættes fast på en glat overflade.

  299,00 DKK
 • Lækker sugekop dildo Denne dildo er fremstillet af højkvalitets silikone og er silkeblød og fræk. Den kan monteres på harness eller fastgøres på alle glatte overflader.

  179,00 DKK
 • Dildo fra Kiotos  Søger du en dildo du kan bruge både sammen med din partner og alene så har vi her buddet. Nu tilbyder vi denne dildo på 16 cm som kan bruges i harness sammen med partner eller du kan bruge den alene fordi den har sugkop. Den er fleksibel så velter ikke så let. Den har en naturlig overflade og føleles naturlig.

  99,00 DKK
 • Tilbud!

  Naturlig dildo på 18,5 cm som kan bruges sammen med din partner med en harness eller alene, dildoen har sugkop og er fleksibel så du kan sætte den alle de steder du kunne have lyst. 

  99,00 DKK 119,00 DKK

Viser 13 - 24 af 29

Dildo med sugekop 

Dildoer med sugekop er oplagt til en kvinde der vil sidde på den.  sæt den på vægen i badeværelset eller på klinke gulvet. osv 
Sugkop dildoer kan også bruges sammen med strapons. og det giver bare fleres muligheder.

Kvinder kan få 7 orgasmer og med en dildo med sugekop er det typisk den orgasme der hedder den dybe skede orgasme man stimuler. måden man opnår denne på er ved at stimuler skede indgangen hvor der sidder nogle nerve ender der gør man kan opnå denne orgasme. det er dog alm. at mænds pik er for glat til at man kan opnå denne orgasme. her skal man bare vælge en dildo med mange blodåre de skaber den friktion der skal til for at skabe den rigtige stimulering.

Hvis man går efter en G-punkts orgasme så skal du gå efter en dildo der er krum på det yderste stykke så vil du når du bruger den kunne stimuler dit g-punkt 
Livmoderhals orgasme her skal du finde en lidt lang og tynd dildo sådan du kan berør indgangen uden der bliver en kraftig berøring 

Se vores store udvalg af dildo med sugekop her

når man ikke lige har en mand ved hånden, kan sugkop dildoer i mangel på bedre bruges. fornemmelse af at ride på en dildo, her skal man kigge på overflader og størrelser og former. overflader noget af det bedste man kan få er silikone det giver en lækker silke blød overflade og til langt de fleste dildoer er der den rigtige vej at gå. så er der noget med størrelsen, hvor mænd og kvinder typiske ikke er enig om størrelsen. mænd går typisk efter storte tykke dildoer hvor kvinder typiske går efter noget der ikke er så stort.
Formen af dildoen kan ha ret stor betydning. har den er krumning kan det gøre at den lige ramme der rigtige sted der bare er vildt lækkert.

Udvalget af dildoer bliver hele tiden støre.

Sugekop dildoer i mange størrelser

At ha en kvinde til at sidde foran sig og med en i munden og sidde og ride på en Dildo med sugekop er rigtig fedt. men den skal ha den rette størrelse der passer til opgaven. heller for lille end for stor. det er bare svært for en kvinde at få noget op hun ikke er klar til og det tager noget tid inden hun udvider sig sådan hun kan tage i mode de helt store. 
Så meget hellere købe en der er lidt lille end den helt store som hun ikke kan tage.

Find flere dildoer Her

Hvorfor har dildoer en sugekop?
   

Det er fordi de kan sættes fast på en plan overflade sådan man kan ride på dem, lidt som det rigtige 

Hvor er det godt at købe en sugkop dildo ?
   

Det er det hos sadistens toolbox, de har et stort udvalg 

Kan jeg bruge en sugkop dildo i badet ?
   

Ja en sugkop dildo sidder typisk rigtig godt på klinker