Satisfyer Vibrator  

Udforsk Satisfyer Kategorien hos Sadistenstoolbox 

Uanset om du er på udkig efter en intens klitoris stimulator, en kraftfuld stavvibrator eller en unik onaniprodukt til mænd, har vi et bredt udvalg af Satisfyer-produkter i vores kategori. Opdag en verden af intens nydelse og tilfredsstillelse med Satisfyer hos Sexshoppen.

Så udforsk vores udvalg af Satisfyer-produkter i dag og oplev en helt ny dimension af nydelse og stimulering.

Varer
30 varer.

 • Satisfyer pro Elsker du oralsex, så kunne du jo tage at forkæle dig selv med satisfyer pro 3+, som giver en følelse af oralsex. Den benytter både luftpulseringer og vibrationer til at tilfredsstille dig. Der er 11 forskellige pulseringer og 10 forskellige vibrationer, så der er oceaner af muligheder for at finde det der er lige noget for dig. Der er...

  529,00 DKK
 • Velkommen til den vidunderlige verden med den største diskrete fornøjelse. Dril dig selv når som helst på dagen eller lad din Dominante styre den, da den sexede hemmelighed er lavet med komfort i tankerne. Shhh - det er en hemmelighed, en sexet hemmelighed!

  529,00 DKK
 • Satisfyer pro Fantastisk vibrator til parret, som gerne vil tilføje lidt ekstra til sexlivet. Satisfyer pro 4 couples fungere ved at den ved hjælp ag trykbølger stimulere kvindes klitoris, mens den virker som en almindelig par vibrator inden i, hvor den både stimulere kvinden og mand, når han er inde i hende. Dette kan være med til at give et helt nyt...

  529,00 DKK
 • Butt Plug sæt Det perfekte sæt til begyndere med en ring som afslutning. Et sæt med mange muligheder, flere former på de 3 plugs gør legen med analsex endnu frækkerHusk hvis modtageren er ny så er det en rigtig god ide at starte stille og rolig ud, og lade modtageren gøre sig ren inden legen begynder. eller fin mere her...

  229,00 DKK
 • Satisfyer Pro Det handy design af Satisfyer Pro Penguin vil især imponerer nyankomne til sensuel solo leg med sin søde facon og enkle brug. Det buede hoved på denne trykbølge vibrator skaber uanede nye højdepunkter med 11 forskellige programmer. De genopladelige batterier gør det klar til ethvert eventyr, hvor som helst og når som helst.

  529,00 DKK
 • Satisfyer Pro 2 Next Generation er udstyret med Satisfyers innovative Air-Pulse-teknologi, som stimulerer klitoris med alt fra bløde til intense trykbølger og pulseringer. Med et ergonomisk design og 11 trykbølgeintensiteter tilbyder produktet en sensationelt let berøring og nydelse.

  529,00 DKK

Viser 22 - 30 af 30

Satisfyer - Opdag Intens Nydelse med Revolutionerende Stimulering

Satisfyer er et innovativt mærke inden for sexlegetøj, der har taget verden med storm med deres unikke og avancerede teknologi. Mærket er kendt for at tilbyde produkter, der fokuserer på intens klitorisstimulering og har hjulpet utallige kvinder med at opnå eksplosive orgasmer. Satisfyer er synonymt med kvalitet, innovation og ultimativ nydelse.

En Verden af Satisfyer Produkter

I vores kategori med Satisfyer produkter finder du et bredt udvalg af stimulerende legetøj, der er designet til at tilfredsstille dine dybeste lyster og behov. Uanset om du er nybegynder eller erfaren bruger af sexlegetøj, har Satisfyer noget for enhver smag.

Satisfyer Pro 2 - Den Ikoniske Klitoris Stimulator

En af de mest populære produkter fra Satisfyer er den ikoniske Satisfyer Pro 2. Denne unikke klitoris stimulator kombinerer trykbølgeteknologi med sugning for at levere intense og målrettede stimuleringer, der vil tage dine orgasmer til nye højder. Satisfyer Pro 2 er ergonomisk designet og nem at betjene, hvilket gør den til en favorit blandt mange kvinder.

Satisfyer Wand - Kombinationen af Kraft og Fleksibilitet

Satisfyer Wand er en anden populær tilføjelse til Satisfyer-serien. Denne kraftfulde og alsidige stavvibrator kombinerer styrken af en wand vibrator med den fleksibilitet, der giver mulighed for præcis stimulering af alle erogene zoner. Satisfyer Wand er perfekt til solo-leg eller som en del af forførende forspil med din partner.

Satisfyer Men - Maksimal Nydelse til Mænd

Satisfyer har også tænkt på mændene med deres Satisfyer Men serie. Disse unikke onaniprodukter er designet til at efterligne følelsen af ægte samleje og tilbyder en overvældende nydelse. Med Satisfyer Men kan mænd opleve intense orgasmer og en ny form for selvforkælelse.

Hvad Gør Satisfyer Produkter Unikke?

Satisfyer-produkter adskiller sig fra traditionelt sexlegetøj på grund af deres innovative teknologi. Trykbølgeteknologien, der er indbygget i mange Satisfyer-produkter, giver en pulserende og nærmest pulserende følelse på klitoris, hvilket skaber en intens stimulering, der er helt unik. Mange brugere rapporterer om hurtigere og mere intense orgasmer ved brug af Satisfyer-produkter.

Kvalitet og Sikkerhed

Satisfyer er kendt for at levere sexlegetøj af høj kvalitet, der er fremstillet af sikre materialer. Mærket sætter en ære i at levere produkter, der er allergivenlige og fri for skadelige stoffer. Du kan derfor føle dig tryg og sikker, når du bruger Satisfyer-produkter.