The Hug læder pisk

Producenter:

The Hug er en omklamrende pisk

. Den længste flogger vi laver. Pisken kræver lidt plads pga dens længde men netop længden gør den spændende.

Made by Lei

399,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 39 VIP point. Din kurv total 39 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 39,00 DKK.


Yderligere information

The hug læder pisk.

Lange tynde læder snerter på 100 cm og et håndtag på 40 cm gør denne pisk til den længste pisk vi laver. Hvis man er til den Hug fornemmelse en single tail giver men ikke så meget til den smerte den lille snert der sidder i enden giver. 
Så er denne pisk en rigtig god ide, den krævet lidt plads men ikke så meget som man skulle tro.  man kan også bruge den sådan at man vender modtageren med ansigtet i mod en selv og så kan man piske modtagens numse i mens man har øjn kontakt.

Denne pisk er fantastisk til at give en endefuld til både mænd og kvinder.

Den kan bruges både til smæk som nydelse men også pisk som straf At piske i den bare kan være en utrolig intens oplevelse for både den der pisker men også for den der bliver pisket.

Gode råd til brugen af denne pisk

en pisk som ikke er lavet til den store smerte men mere til lege med sanserne pisken er god til at omklamre kroppen og trække en smule i huden. der skal dog siges at der hvor snert enderne rammer ville man kunne mærke den.

The Hug er en omklamrende pisk på ca. 140 cm. inkl. håndtaget, som er 40 cm. Der er 25 af de 100 cm. lange tynde lædersnerter.