Magic wand Nalone Rock

Producenter:

Magic wand Nalone Rock

Et innovativt design for maksimal tilfredshed og nydelse.lækker lille magic wand med dybe slag.

Denne genopladelige stavvibrator har en kraftig motor i hovedet som sender vibrationer direkte til dine intime og følsomme områder, og ikke gennem dine hænder. Plus, den er helt ledningsfri hvilket giver frihed til at eksperimentere.

349,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 34 VIP point. Din kurv total 34 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 34,00 DKK.


Yderligere information

Magic Wand fra Nalone Rock

Alle kvinder har brug for en klitoris vibrator og med en Magic Wand er der stort set garanti for den mest fantastiske stimulering og ikke mindst for nogle meget kraftige og intense orgasmer.

Dette er et super stykke legetøj, der minder om de fleste magic wands - MEN det er den ikke!Magic wand

Der er lavet en del magic wand gennem tiden og de gode af dem har man skulle sætte i en stikkontakt, men det er ikke tilfældet med denne magic wand. Den er genopladelig, men har en temmelig stor virkning. Den viberere med dybe slag - og der er mange af dem. Den falder ikke i hastighed efter et par minutter - den bliver ved med samme høje hastighed indtil der ikke er mere strøm - eller du må overgive dig. 
Desuden har den en silkeblød og lækker overflade der virkelig indbyder til brug. find mange flere Her

Magic wand funktioner 

Skræddersy din glæde og opnå fuld fordel af 7 funklende former for vibrationer. Hver indstilling er super-stærk og er sikker på at tilfredsstille selv de mest kræsne power queens derude. Silikone hovedet kærtegner dine søde områder med intense vibrationer mens dens teksturerede håndtag gør greb og kontrol problemfrit og nemt.

Brug denne magic wand eventuelt sammen med en god kvalitet vandbaseret glidecreme til at øge ophidselse og tilfredsstillelse.

Denne magic wand er lavet i medicinsk silikone og er desuden vandtæt, så den kan også anvendes i badet. Den er genopladelig og har et brugervenligt interface med blot 3 knapper.

Tilbehør

  • Flutschi Orgy Olie og glidecreme er en olie, der giver mulighed for spændende leg. Førsteklasses kvalitetsolie med langvarige glideegenskaber ideel til glatte massagelege! Er smags- og duftneutral. Meget let at vaske af igen. 500 ml.Vi anbefaler at man ligger et lak eller latex lagen under.

    159,00 DKK