Vaginalspekulum i stål klinikudstyr

Vaginalspekulum i stål 

Særdeles velegnet til legen med urinrørs stave da den åbner ud til sidene så der er let adgang til urinrøret. den er af stå og det betyder at den også er ret nem at holde ren. et super fedt spekulum 

359,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 35 VIP point. Din kurv total 35 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 35,00 DKK.


Yderligere information

Spekulum til doktorlege

Det ideelle spekulum til at holde vagina udspredt og åbent for undersøgelse. Kanterne er afrundede og selve åbningen af spekulummet er meget let og enkelt, samt perfekt til frække klinik lege.

Bliv din partners kinky frække doktor. Gå på opdagelse i din partners indre, undersøg, føl og oplev - og ikke mindst lad din partner opleve, en helt ny del af kroppen. De fleste forbinder en tur hos lægen med noget ubehageligt, men når man vælger at lege kinky doktor lege, har man lidt flere muligheder for at krydre legen. Varm det evt. op før den frække undersøgelse, ved at lægge det i varmt vand. Glidecremen påføres herefter i et generøst lag. Før spekulummet ind i anus eller vagina i lukket tilstand og åben det langsomt herefter, ved at skrue på skruen.

Du kan krydre oplevelsen, ved at røre metallet med en lille vibrator. For de mere garvede, er det også muligt at sætte strøm til underlivet og spekulummet. Eller udforske med urinrørsstave, hvilket dette spekulum er ideelt til, da det åbner op for mere synlighed af urinrøret, hvorimod de fleste andre presser sammen, så man kan have svært ved at finde urinrøret.

Når du er færdig med at bruge vaginal spekulummet bør du rengøre det grundigt med varmt vand og evt. intimsæbe. 

Læs evt. vores store guide om kliniklege HER>>

Specifikationer:

MATERIALE: Medicinsk Rustfrit stål.
VANDTÆT: Ja.
LÆNGDE/DYBDE, INDVENDIG DEL: ca 10,7 cm.
HØJDE, INDVENDIG DEL: 3,9 cm.
HØJDE, TOTAL: ca. 7 cm.
LÆNGDE, TOTAL: 15,5 cm
JUSTERBAR: Kan åbnes optil 10 cm.

Spekulum vagina collins

Tilbehør

 • Vaginal Speculum i stål lavet til at foretage gynækologiske undersøgelser. Perfekt til legen i klinikken, hvor rollerne er delt op som doktor og patient. Giver en mere fantasifuld oplevelse under hele SM legen. Brug den gerne sammen med vores andre produkter, fra vores SM shop!

  279,00 DKK
 • Anal speculum er udført i kirurgisk stål, som er nemt at rengøre og giver dig muligheden for et spændende og unikt kig ind i dit partners indre. Perfekt til klinik lege, hvor den ene part spiller doktor og den anden part patient. Et super stykke SM sexlegetøj, som bør findes i alle SM hjem, da den giver utallige muligheder for udforskning og udfoldelse....

  389,00 DKK
 • Pussy Opener Spekulum.Til liderlige doktorlege med dybe indblik!Det 10 cm. lange spekulum indføres i skeden med lukket næb. Ved hjælp af det justerbare næb med kliklås udvides skedeåbningen blidt (op til højst 12 cm.). Fast glidemateriale. 

  89,00 DKK
 • Det ideelle instrument til frække doktorlege for to! . Lavet af gennemsigtig plastik med et 8 cm langt justerbart næb.

  89,00 DKK