BDSM Halsbånd  

Oplev Intensiteten af Dominans og Underkastelse med BDSM Halsbånd

Vores BDSM Halsbånd-kategori tilbyder et bredt udvalg af halsbånd, der er designet til at udtrykke dominans, underkastelse og erotisk magtudveksling. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM, vil vores halsbånd give dig mulighed for at udforske og forstærke dine intime oplevelser.

I vores sortiment finder du forskellige typer af BDSM halsbånd, herunder læderhalsbånd, metalhalsbånd, halsbånd med spikes og mere. Alle vores halsbånd er omhyggeligt udvalgt for at sikre høj kvalitet, komfort og æstetik, så du kan finde det perfekte halsbånd til at udtrykke din dominans eller underkastelse.

Varer
66 varer.

 • Halsbånd med snor  Et halsbånd kan ha mange betydeninger et kunne være at man er underkastet og når der er snor på er det en måde at overdrage kontrolden til toppen.Det kan også være et symbol på at man er i ejerskab, eller bare et legehalsbånd 

  299,00 DKK
 • Halsbånd med spisser nitter  Et halsbånd kan være et smykke det kan også være et symbol på underkastelse. det kan også være et legehalsbånd. det behøver slet ikke at ha noget med Sex at gøre.   

  329,00 DKK
 • Læder halsbånd med O's ring  Lækkert læder halsbånd med O ring det at den går lidt ned på brystet gider den lidt fylde så man rigtig kan få øje på den.  Den underkastelse et halsbånd frembringer er fantastisk. det giver både toppen og bunden noget, at man har et tilhørs forhold. det kan også bruges som et lege halsbånd i læder hvor man bruger det som en...

  329,00 DKK
 • Lås din partners hals på plads, så de ikke tør sænke hagen med dette fantastiske nakkenålsbælte! Juster længden af de dobbelte stifter, så de passer til hendes eller hans størrelse hals, hage og bryst.Gør det, så du skaber den perfekte position til Deep throught, så de slet ikke kan ændre vinklen!

  349,00 DKK
 • Halsbånd og korset Stramt "korset" i læder til halsen vil fastholde din partner, så vedkommende kun kan se lige frem i en meget sexet bondagestil! Man vil ikke kunne bevæge hovedet, det vil være låst fast med dette halsbånd. 

  1.499,00 DKK
 • Halsbånd og manchetter  Manshetter og halsbånd i lækkert læder, med indfattede kanter. Manshetterne kan fastgøren til halsbåndet med karabinhager. Find flere Manchetter her

  649,00 DKK
 • Et finere H harness fra bijoux indiscrets med mulighed for at ændre størrelsen i halsen og rundt om ryggen. Dette harness kan være med til at give frække detaljer til dit outfit, men kan også give noget særligt hvis den bruges på den bare hud. Og så kommer i en rigtig fin og diskret æske. 

  449,00 DKK
 • Fræk bryst harness til manden, som kan være med til at skabe den rette stemning for begge parter. Det er lavet i lækkert blødt læder med spænder, så den er justerbar og man derfor kan få den perfekte pasform. 

  649,00 DKK
 • Fræk læder bikini fra Zado med velplacerede kæder og ringe, for at fremhæver bryster og kønsdele på en pirrende måde, og med ringe om brystvorterne så disse også kommer i fokus. Læder remmene er justerbare, så den passer en størrelse small til large.

  599,00 DKK
 • Frækt harness fra Zado med lækre detaljer ved brysterne, samt pirrende metal kæder mellem benene. Derfor kan du rigtig fremhæve brysterne, samtid med at kæder pirrer så dejligt når hun bevæger sig. Lavet med fine metal detaljer. 

  599,00 DKK
 • Lækkert enkelt sort halsbånd med snor, så du kan holde din partner i kort snor. Dette halsbånd passer til en halsstørrelse på 39 til 49 cm, mens den fine snor er 65 cm lang. Det halsbånd er lavet af PU læder, hvis det er noget du tænker over. 

  199,00 DKK
 • Skal du vise hvem der bestemmer kan dette halsbånd hjælpe med dette. Halsbåndet er lavet af 100% PU læder, så der er ingen dyr der har lidt nød ved produktionen af denne. Den totale længde på halsbåndet er 53 cm, og kan justeres fra 30 til 49 cm. Den er 3,8 cm i bredden, og ringen er 3,8 cm i diameter.

  149,00 DKK
 • Er du mere til et halsbånd i metal, så er denne model med et design der minder om en urrem måske lige noget for dig. Den har den fineste detalje med en lille sten ved låsen, hvilket giver lidt ekstra. Den total længde på halsbåndet er 40 cm, og da den har en O-ring kan du f.eks. rigtig vise din bund frem ved at gå en tur i snor.

  499,00 DKK

Viser 22 - 42 af 66

BDSM Halsbånd

Et BDSM halsbånd til mennesker er ikke bare et halsbånd. Det er et smykke man bærer, og er man en dygtig slave/slavinde, bærer man det med stolthed indenfor BDSM universet. Der kan være meget delte meninger om hvordan et BDSM halsbånd skal se ud, og derfor har vi valgt at have et meget bredt udvalg.

Alt i BDSM halsbånd, i læder, stål og silikone

Et halsbånd til BDSM er ikke bare et læder halsbånd. Det er et smykke man bærer, og er man en dygtig underdanig, bærer man det med stolthed. Der er mange meninger om, hvordan et BDSM halsbånd i læder skal se ud og derfor har vi lidt forskelligt.

Vores læderhalsbånd er indkøbt fra verdens bedste producenter af lædervarer. Læderhalsbånd har en særegen duft og føles levende mod huden, hvis halsbåndet da ikke er polstret.

Vi laver også selv halsbånd. Så du kan sagtens selv komme med ideer til, hvordan dit kommende halsbånd skal se ud.

Du kan også læse vores Guide til leg/køb af halsbånd.

Se vores øvrige udvalg af sexlegetøj her.

Og her finder du vores bondage guide.

HVAD SKAL DU KIGGE EFTER NÅR DU KØBER ET BDSM HALSBÅND?

Der er forskellige materialer at vælge imellem, og funktionaliteten kan også være forskellig. Nedenfor lister vi de ting, som du skal være opmærksom på, når du køber et BDSM halsbånd. Særligt materialet har stor indflydelse på komfort og vedligeholdelse.

LÆDER HALSBÅND

Det klassiske BDSM halsbånd er lavet af læder. Fordelene ved læder er at det fremstår luksuriøst og lækkert. Samtidig et det et materiale som er ret stærkt, men på samme tid også fleksibelt. I et nødstilfælde, kan et læder halsbånd også blive skåret over, så vedkommende der bære det let kan komme fri

METAL HALSBÅND

BDSM halsbånd i metal, eller halsringe som det også hedder, er stærke og vil ikke med det første gå i stykker. Fordi materialet er stærkt og glat, kræver det praktisk talt ingen vedligeholdelse. BDSM halsbånd i metal, bliver hyppigst brugt at BDSM udøvere som lever det mere eller mindre 24/7. Så det bæres som et smykke og et symbol på ejerskabet.

GUMMI OG SILIKONE HALSBÅND

Vil du have et fleksibelt BDSM halsbånd som er komfortabelt at have på? Så er et halsbånd af gummi eller silikone idealt. Materialerne er meget fleksible og lette at rengøre. Denne type halsbånd er mindre gode til bondage, da de ikke kan holde til så meget. Så selvom de kan have D-ringe monteret, er det mest af alt for symbolværdien de skal bruges, hvilket også er årsagen til at der typisk er skrevet noget på denne type halsbånd.

Halsbånd typer BDSM

BDSM halsbånd og sm halsbånd i stærk kvalitet

Alle vores BDSM halsbånd er af den bedste kvalitet . Visse modeller er udelukkende til pynt, hvor der står “Slave”, “Bitch” eller lignende. På den måde er der ingen tvivl om, hvilken rolle man har. Dog er det de specielle læder og stål halsbånd, hvor der er ringe i, der kan bruges til fiksering eller fx hundesnor. Så kan man gå tur med sin partner eller selv blive luftet og føle magtfølelsen over sig selv eller måske udøve den på sin partner eller nede i BDSM klubben. Egentlig er det kun fantasien der sætter grænser for hvor langt man kan gå i BDSM genren.

Lige meget hvor man udøver sine fantasier omkring fetish, BDSM, Dominans og SM så skal man have det rigtige BDSM udstyr og sexlegetøj til formålet. Dette kan Sadistenstoolbox hjælpe med. Vi har et kæmpe sortiment af BDSM udstyr og sexlegetøj indenfor BDSM og fetish genren, som du kan bruge både derhjemme og nede i BDSM klubben.

Et SM halsbånd kan derfor både bruges som et symbol, smykke eller til decideret fiksering og bondage. Vælg derfor den type halsbånd, der passer til jeres leg – både nu og fremtidigt.