Dildo  

Udforsk Vores Mangfoldige Samling af Dildoer til Fantastisk Onani og Fornøjelse

klassisk sexlegetøj, der efterligner formen og størrelsen af en erigeret penis. Den er perfekt til både solo-leg og til at udforske nye former for intimitet med en partner. Vores udvalg kommer i forskellige størrelser, former og materialer, så du kan finde præcis den dildo, der passer til dine ønsker og behov.

Varer
112 varer.

  • Vil du have en butt plug der er noget af det nemmeste at holde ren, så skal du vælge denne ud af glas. Men det kan den er af glas kan også være med til at give lidt ekstra, da du har mulighed for at skifte temperaturen på den bare ved at holde den under enten den varme eller kolde hane. 

    139,00 DKK
  • Oplev Intens Nydelse og Udforskning Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

    639,00 DKK
  • Kiotos Oplev Sensuel Fornøjelse og Fantasifuld Leg Dette fantasifulde bæst er lavet i lækkert silikone med unik design med glow in the dark effekt.  med en længde på 20 cm og en diameter på 6 cm er der gode muligheder for fantasifuld leg. 

    719,00 DKK
  • Oplev Lysende Sensualitet og Intens Friktion farvestrålende dildo i lækkert design og glow in the dark effect. Lavet i medicinsk silikone, har en længde på 17 cm (indførings længde: 14.5 cm) samt en diameter på 5.5 cm findes i flere varianter. 

    549,00 DKK
  • Opdag En Verden af Nydelse med Vores PRIDER DILDO Regnbuefarvet sugekop dildo fremstillet i det mest lækre, bløde silikone. Dildoens 18,5 cm kan bruges både vaginal og anal. Denne dildo kan også bruges i en strap on harness.

    249,00 DKK
  • Intens Nydelse med Vores Kiotos COX Flesh Dildo Virkelighedstro dildo på udseende og følelse. Med den stærke sugekop kan du sætte din dildo fast til alle mulige glatte overflader så som en dør, væggen på badeværelset, eller sågar kanten af dit badekar. Sugekoppens form gør dildoen compatible med alle standart str. o-ring strap-on harnesses. Så slip...

    179,00 DKK
  • Oplev Stor og Sensuel Anal Nydelse Dinoo Primal er skabt til dem der elsker EKSTRA store og ekstrem legetøj med en realistisk følelse (Real skin touch materiale).  primal desire collectionen kommer alle med en sugekop der er kompatible med alle HUNG systems dildoer.  - Anbefales at benytte vandbaseret glidecreme til dette produkt. 

    579,00 DKK
  • Oplev Avanceret Stimulering og Udfordring En unik kraftig butt plug til den mere rutinerede bruger af buttplugs. Med en længde på 34 cm og diameter på 11 cm og frodige former giver denne kæmpe anal dildo følelsen af at være fuldt udblokket.  Perfekt til dominans leg.  - Kompatibel med alle former for glidecreme 

    499,00 DKK
  • Dildo With Suction Cup Med en størrelse på 13,5 cm x 3 cm er denne anal dildo et super sted at starte hvis man vil udforske nye områder. Den er lavet i 100 silikone og dens unikke form og lette bøjelighed er designet til at være super behagelig at lege med, den stimulere og massere de indvendige nerve ender.  Både til hende og ham. 

    119,00 DKK
  • Fjernlager

    Oplev den ultimative tilfredsstillelse med vores Double Penetration Strap On Harness - Black. Med tre forskellige dildoer og justerbare stropper, er dette sexlegetøj perfekt til pegging og et must-have i enhver SM-shop.

    899,00 DKK
  • Stål dildo  Den dobbelte dildo er vinklet til kvindens G-punkt eller mandens prostata. Den ene side af skaftet har en række riller for mere intense fornemmelser. Fremstillet af 100% rustfrit stål.

    449,00 DKK
  • En fin glas dildo der er udformet som en penis, der har en lille kurve. Og det at der er testikler på gør at den også kan bruges analt. Og så kan den det samme som alle de andre i glas, nemlig at den kan enten varmes op eller køles ned under vandhanen, og det kan give en hel anden følelse end hvis den er stuetemperatur.

    139,00 DKK
  • 7 kugler i glad der bliver tykkere jo længere ned af dildoen du kommer, dette gør at der er masser af struktur der kan være med til at stimulere dig eller din partner. Den har også en lille krumning, som også kn være med til at stimulere nogle gode steder. 

    129,00 DKK

Viser 43 - 63 af 112

Hvad er en dildo?
   

Det er et sexlegetøj der efter ligner det mandlige kønsorgan.

Hvor kan man købe en dildo
   

Hos Sadistens toolbox har vi et stort udvalg 

kan en dildo kun bruges på kvinder ?
   

Nej bestemt ikke. en dildo kan bruges i alle hulder 

Dildoer til kvinder

Når man skal købe en dildo så vælger man den rigtig hvis man inden sætter sig ind i hvad for en  skal man bruge, og hvad mener man så med det, jo det er sådan at kvinder kan få 7 forskellige orgasmer og rigtig meget sexlegetøj tinder er lavet til at havde fokus på en eller flere af de her 7 orgasmer. og orgasmer skal der til og så kan man lige så godt gøre vejen der til så lækker som muligt med en rigtig lækker en


Man kan se på formen af sexlegetøjet hvor for nogle orgasmer de er målrettet til. og vi prøver i vores produkt beskrivelser at beskrive hvad og hvordan.
så det man skal kigge efter er størrelse og from der passer til lige den eller de orgasmer du bedst kan lide. og naturligvis overfladen.

Dildoers historie er gammel

Man har i Tyskland fundet dildoer som er helt op til 28.000 år gamle, og de historien om disse går med garanti endnu længere tilbage også. I den tid var de lavet af ler, men har fundet dem lavet af sten, læder, træ og flere andre slags materialer også. i middelalderen lavede man dem af træ og sleb dem helt glatte. men det var jo de muligheder der var, og de blev først rigtig gode da man opfandt plastik. men har også lavet dem i sten som jo nok har været noget tunge. jeg tror at den man har formet i læder har været de mest brugte,

Den moderne udgave kan have en indbygget vibrator, som både kan stimulere G punkt i både mænd og kvinder, men også stimulering af klitoris er normalt i en moderne.

Her finder du silikone udgaver

Dem som du kan købe hos sadistenstoolbox.dk er allesammen godkendt i henhold til gældende regler indenfor indførelse af genstande i kroppen til seksuel nydelse. Typisk er der tale om et silikone produkt som er phthalat fri, og naturligvis også er vandtæt så at der ikke trænger væsker ind i det elektriske apparat.

Den slags silikone som dem vi sælger er lavet af kaldes ABS Silikone, og er klart det mest anbefalede materiale . Se en guide om emnet her 

Vælg de rette 

Størst er ikke altid bedst, og det gælder også for disse. Det kan da være sjovt at eksperimentere med en kæmpe en, men du finder sikkert hurtigt ud af, at du hurtigere finder større glæde ved at vælge en som passer til din vagina, fremfor bare en der er stor.

Udover at gå efter størrelsen kan du vælge en  som stimulerer G Punkt og/ eller klitoris samtidigt. Mange foretrækker dog også "bare" den rene fornemmelse af kun at have en uden de ekstra features som en moderne kan have.

Vi har et stort udvalg, i mange størrelser og udformninger. dem med sugekop og dem uden og til strapon. og i mange farver.

Køb til kvinder og mænd

Om den er til en mand eller en kvinde gør ikke den store forskæld. det man skal gå efter er kvaliteten overfladen. kan man få nogle i PVC som jeg ikke vil anbefale og så kan man få latex her skal man være obs på om man har allergi, der er også nogle der er laver af venyl son er fine og så er der dem der er lavet af silikone som er rigtig fine, og dem de fleste køber fordi de bare har en silke blød overflade som gør det lækkert. der efter skal man kigge på størrelsen og køber du til kærsten så tag hende lige med på råd, der er meget forskæld på hvad mænd og kvinder går efter.

Opfyld Dine Lystfulde Fantasier med Størrelse, Stimulation og Nydelse

En dildo er et alsidigt og spændende stykke sexlegetøj, der kan tilfredsstille dine lystfulde behov og åbne døren til en verden af erotisk stimulation og nydelse. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for sexlegetøj, kan den være et fantastisk redskab til at udforske og opnå seksuel tilfredsstillelse.

Vores udvalg  inkluderer både store og små størrelser, så du kan vælge den, der passer bedst til dine præferencer og ønsker. Hvis du ønsker at udfylde og stimulere dig selv eller din partner mere fyldigt, kan en stor en være det perfekte valg. Hvis du foretrækker mere subtil stimulation eller er ny inden for brugen af disse, kan en mindre størrelse være ideel.

Nogle er også udstyret med en sugekop i bunden, hvilket giver dig mulighed for at fastgøre den til glatte overflader og nyde hands-free stimulation i forskellige positioner. Andre er udstyret med en indbygget vibrator, der kan tilføje ekstra intensitet og vibrationer til dine erotiske øjeblikke.

Uanset hvilken type du vælger, er det vigtigt at bruge glidecreme baseret på dine personlige præferencer og det materiale, din er fremstillet af. Glidecreme kan gøre indsættelsen og bevægelsen mere behagelig og glideværdig.

Den kan bruges både til solo-leg og som et spændende redskab under samleje med en partner. Du kan udforske forskellige bevægelser, dybder og vinkler for at opnå maksimal stimulation og tilfredsstillelse. Du kan også indarbejde en i dine fantasier og rollespil for at skabe en endnu mere intens og tilfredsstillende oplevelse.

Ved at vælge den rette, der passer til dine ønsker, behov og komfortniveau, kan du opnå lystfuld stimulation, eksplosive orgasmer og opdage nye dimensioner af seksuel nydelse.

Udforsk vores spændende udvalg, med forskellige størrelser, former og funktioner, og find din perfekte ledsager til at opfylde dine lystfulde fantasier. Lad den være dit redskab til at opleve ekstase, intens stimulation og en verden af erotisk nydelse.

Dildo Underkategorier