Cock and ball torture  

Varer
61 varer.

 • Ny

  Strict Leather Gates of Hell Chastity Device Komfortabel men hård, virkelig god kombination af stål og læder. Gates of hell cock cage over penis, en læder strop sikres rundt om penis og kuglerne, den anden strop skal rundt om pungen. Hver strop bliver sikret til selve the gates of hell buret med hængelås. Denne chastity device er ikke bare effektiv men...

  629,00 DKK
 • Steel Torture Cockring Indvendig diameter på ringen er 44 mm, den er 90 mm lang og 26 mm tyk. Denne Spiked torture cockring fra Kiotos er lavet i high-gloss rustfrit stål.  nem at rengøre med intim sæbe

  339,00 DKK
 • Future Tube Chastity Device kom kalorius bag lås og slå. Denne flotte Future chastity device er lavet i rustfritstål, rummer op til ca. 65mm.  Den indvendige diameter af tuben er 35 mm. Den let buede ring har en diameter på 45 mm.

  499,00 DKK
 • Belted Chastity Device with 2 small D-rings and Ball Divider Lavet i rustfritstål, indvendig diameter af tuben er 32 mm. Ringen har en let bueform med en diameter på 45mm. giv ham denne på og overtage hans lyst. fedt lille pikbur 

  499,00 DKK
 • Ball Stretcher med muligheder  der findes mange ball stretcer men mange oplever at der er svær at finde en der kan lige det man vil. og det er typisk noget med vægt eller at gøre den fast til noget andet. hvis du også har det sådan så skal du ikke lede mere. for det er lige hvad denne kan lige det. man kan sætte vægt på efter eget ønske og man kan også...

  399,00 DKK
 • Klemme med muligheder  Fin lille klemme der trykke over et lille område og der med giver en intens smerte ikke mindst når man fjerner den. 

  149,00 DKK
 • Hængelås med timer  Du kan låse bundens xxxx og sætte den til at den først låser op når bunden er nået hjem. eller sætte binden i byen med låsen på og så låser den først på på et bestemt tidspunkt.Det kan sættes til at låse om max 100 timer 

  598,00 DKK
 • Penis plug Skal slaven tvinges til at tisse, kan denne minibruser være et frækt lille tilbehør - den medfører derudover også eksplosive orgasmer.

  199,00 DKK

Viser 1 - 12 af 61

Cook and Ball Torture eller CBT

Her finder du vores udvalg til mandlige slaver. Urinrørsstave pikburer og meget andet.

Legen med CBT kan være fantastisk hvis man har det rette BDSM udstyr, og ligeher er der rigtig mange muligheder Dilatorsounds eller urinrørsstave til urinsex.

Mulighederne er mange lige fra begrænsninger i form af pikburer som får i mange udformninger og størrelser, forskellige plugs der kan sættes ned i urinrøret til dilator der fås i flere udformninger også en hvor man skal sætte strøm til.

Vi har også forskellige stropper man kan spænde om nosser og pik, Ball strecher både i læder og i stål, faldskærme til samme formål. Ved at påføre en ball stretcher, strækkes huden nedad, og testiklerne befinder sig pludselig i et ukendt område. Ved at ændre på testiklernes placering kan manden pludselig opleve en ny form for stimulering, som eksempelvis, når de rammer stoffet fra underbukserne, eller når de gnider op ad inderlåret. Derudover vil han opleve, at idet huden bliver strukket, vil de mange nerveender, der sidder inde under huden blive trukket længere frem mod overfladen, og derfor bliver man også mere følsom. Denne øgede følsomhed kan endda være med til at sikre en bedre og nogle gange større erektion.

Humbler er også en af måderne at lege med cock and ball torture på. Man må slet ikke glemme alle de muligheder der er i klemmer og presser. alm. klemmer der kan sættes på alle steder, men også de klemmer der er lavet til cock and ball torture hvor man kan klemme bollerne eller pikken osv.

Sexlegetøj til CBT sex

Med cock and ball torture (CBT) er du dykket ned i en af de mest populære og grænseoverskridende kategorier for mænd. For her finder du et sandt overflødighedshorn af lækkert sexlegetøj til at torturere penis og testikler hos din sub. Der er alt hvad hjertet kan begære at forskellige stimulatorer, bure, knusere, sounds og meget mere.

Her er altså alt hvad den erfarne Domina eller Herre kunne ønske sig til at straffe deres uartige slaver på en måde, der kan få selv de største mænd til at adlyde ydmygt. Så hvad enten du vil have en dilator, humbler eller noget helt tredje, så finder du det her hos os, og du bliver helt sikkert tilfreds.