Klinik  

Klinik, BDSM og Undersøgelse: Udforsk Intensiteten af Medicinsk Rollespil

Vores kategori med klinik, BDSM og undersøgelse er dedikeret til at udforske den intense og spændende verden af medicinsk rollespil. Dette univers tilbyder unikke muligheder for at udforske magtudveksling, dominans og underkastelse i en medicinsk kontekst.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af produkter, der er designet til at fremme og forstærke din medicinske rollespilsoplevelse. Uanset om det er specielle redskaber til legen som sprøjter, stetoskoper, pincetter eller andet klinisk udstyr, tilbyder vi et omfattende udvalg af produkter til at skabe den ønskede atmosfære og intensitet.

Varer
77 varer.

  • Sikkerheds saks  Denne saks er den perfekte saks at have under en bondage/BDSM session. Den er med afrundet spids, så den kan bruges tæt på huden uden at skade eller såre.

    129,00 DKK
  • Love Shower er et lille, frækt sæt til anale eller vaginale sprøjteeventyr, som You2Toys har pakket sammen til os i denne Love Shower Anal Douche æske. eller fin mere her https://www.sadistenstoolbox.dk/23-sexlegetoj

    229,00 DKK
  • Rimba Bondage forkromet metal spredestang med 1 ringe i hver ende for at forbinde hånd- eller fodmanchetter. Den er yderst effektiv og kun fantasien sætter grænsen for hvordan den kan bruges.

    399,00 DKK
  • Fjernlager

    Meningen med electro sex er at skabe ukontrollable muskel sammentrækninger ved hjælp af elektriske stød. Elektrochokket rammer en nerve og det giver sammentrækninger af en eller flere muskler tæt på nerven. Jo stærkere stimulans - desto større sammentrækninger.

    699,00 DKK
  • Fjernlager

    Gnist i dit sexliv med denne fantastiske nye violetstang - endelig en neonwand som er overkommelig i pris  og let at bruge ! NeonWand Kit indeholder: Elektrode og fastgørelsesstik (maskinen) 4 glaselektrode rør :  En elektrodekam, et svamperør, en 90º sonde og et tunge rør

    1.399,00 DKK
  • Pinwheel med 7 hjul som er rigtig god til pirring og leg. Dækker et stort område på én gang med 22 x 7 pigge. Følelsen bliver større hvis I evt. samtidig bruger et blindfold eller leger med fiksering. Også kaldet  (Wartenberg wheel)

    349,00 DKK
  • Sugekop med klitoris stimulator, i form af en lille bullet påsat sugekoppen. Blodtilførslen bliver bedre og din klitoris bliver svulmende og meget større. Pumpen bliver suget fast og vibrationerne startes. Et legetøj man kan bruge i lang tid og som giver de vildeste orgasmer.

    179,00 DKK
  • Stål buttplug med et lille smykke i enden. det er en lille udgave hvor de fleste kan være med. stålet gør at det er glat og ikke suger væske, og så kan man køle det ned eller varme det op og det giver nogle spændende muligheder. og så vejer den lidt så gør at man ikke glemmer den.. 

    299,00 DKK
  • Elsker du  når pirrende underkastelse og kinky sexlege med dominans er i hovedsædet? Er du til Male Chastity? Hvis svaret er ja – så kig med her. Dette lækre kyskhedsbur fra Rimba, ”Spiralen”, giver den ultimative følelse af at være underlagt en andens vilje og lyst. Kyskhedsburet er udført i rustfrit stål, som giver en pirrende og tyngende fornemmelse 

    489,00 DKK
  • Bondage anal krog En krog som denne er god til mange ting, det er ret nemt at bruge den til et mind fuck, rent praktisk så er brugen af den også ret spændende, sådan at man sætter den med ved hjælpe at noget godt glidecreme, binder et stykke reb i øjet og den ende bindes fast til halsbåndet eller endnu bedre håret, sådan at en hver bevægelse minder...

    399,00 DKK
  • En næse klemme er ikke til for at skulle frem kalde smerte, den skal fastholde subben i sin underkastelse, forstærke den. og hele tiden havde fokus på den Dominante og den opgave hjælper næseklemmen faktisk ret fint med til.Denne udgave er med en finger møtrik der gør den nem at betjene,

    199,00 DKK

Viser 22 - 42 af 77

Hvad er BDSM-klinikudstyr, og hvad bruges det til?
   

Velkommen til fremtiden for kinky leg! BDSM-klinikudstyr er en samling af redskaber designet til at efterligne ægte medicinsk udstyr, men med et twist af erotisk leg. Dette kan omfatte alt fra speculum til nåle, og det bruges til at skabe intense og unikke fornemmelser. Det handler om at skubbe grænser og udforske nye territorier af nydelse!

 Er det sikkert at bruge BDSM-klinikudstyr?
   

Absolut! Men som med alle vores eventyr inden for BDSM, er sikkerhed og samtykke nøglen. Det er vigtigt at lære korrekt brug og rengøring af udstyret, og altid kommunikere åbent med din partner. Husk, det skal være sjovt for alle involverede!

Hvordan vedligeholder jeg mit BDSM-klinikudstyr?
   

Godt spørgsmål! For at sikre, at dit udstyr forbliver i topform, er det vigtigt at rengøre det grundigt efter hver brug. Mange produkter vil kræve specifikke rengøringsprocedurer, så tjek producentens anvisninger. Og husk, opbevar dit udstyr på et sikkert, tørt sted for at beskytte det mod skader. Klar til at dykke ind i denne spændende verden? Vi er her for at hjælpe dig på rejsen!

BDSM Klinik Udstyr

Som en del af legen med smerte kan læge-verdenen levere en del Klinik udstyr, der kan være spændende at anvende.

Nåle er typiske der man starter og de indføres enten ind i musklen eller på langs af huden, man kan også sprøjte saltvand ind under huden rundt omkring på kroppen. Det her kan man også læse på vore guide.

Gynækologiske lege er også spændende, vi forhandler blandt andet speculum, urin-rørsstave og meget andet.

Men Klinik udstyr kan man lave mange spændende lege, som er både frække og grænseoverskridende og det behøver på ingen måde at være farlig og med en lille smule viden kan man lave mange ting sikkert og godt læs vores guides for mere info, der er links nederst. Meget mere BDSM her

Klinikudstyr til BDSM legen

Kliniksex rummer alle de frække elementer og kinky aspekter, som det erotiske dominans univers har at byde på. Især hvis I lever læge/patient forholdet ud til fulde, og ifører jer de helt rigtige kostumer. Velkommen indenfor i det lystfulde lægehus!

Gynækologen bruger ofte speculums for at kunne komme til oppe i kvinden, men hvorfor skulle man ikke også kunne bruge disse instrumenter til at kunne sexlege med? Er du til speculums eller anuskoper kunne man fristes til at spørge. Svaret er at, det ved man jo ikke altid og derfor kan det være svært at sige enten det ene eller det andet. Hvis man skal prøve at dele dem op, så kan det meget hurtigt konstateres at det ene af instrumenterne, nemlig speculum er mere velegnet til at åbne en skede og vagina op end det andet, nemlig anuskopen er.

Stort udvalg i din SM shop

Sexlege med nåle, sutur og saltvand

Stikkende, grænsesøgende og angstprovokerende. Det er måske nogle af de ord, underkastede forbinder legen med, når der eksperimenteres med kanyler. Det er alfa og omega, at der er styr på renlighed og at kanylerne er kun til engangsbrug, når du skal eksperimentere med nåle leg i BDSM. Genbruger du nåle, kan du overføre smitsomme sygdomme og gøre din partner syg. Derudover er skæret på kanylen kun lavet til engangsbrug, så den bliver sløv og skæv.

Kanylerne er engangsnåle, pakket i steril emballage klar til brug. Vi anbefaler at du samtidig investerer i en nåleboks, så du sikkert kan aflevere dine kanyler på genbrugspladsen. 

”Ægte”, men midlertidige bryster
Denne metode giver et ægte udseende, men du skal kunne give dig selv indsprøjtninger, eller få en anden til at gøre det på dig.
Metoden går ud på at indsprøjte sterilt saltvand i din brystmuskulatur Derved kan du få bryster, der passer op til en B-skål. Ægte at se og føle på.
Saltvandet fordeler sig langsomt i kroppen og udskilles med urinen og er dermed helt ufarligt. Virkningen er derfor midlertidig. Brysterne svinder lidt efter lidt, og efter ca. 3 timer er virkningen borte igen.

Læs evt. vores guide omkring nålelege.

Eller den ikke helt så stikkende guide omkring kliniklege

Klinik Underkategorier