Klinik  

Klinik, BDSM og Undersøgelse: Udforsk Intensiteten af Medicinsk Rollespil

Vores kategori med klinik, BDSM og undersøgelse er dedikeret til at udforske den intense og spændende verden af medicinsk rollespil. Dette univers tilbyder unikke muligheder for at udforske magtudveksling, dominans og underkastelse i en medicinsk kontekst.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af produkter, der er designet til at fremme og forstærke din medicinske rollespilsoplevelse. Uanset om det er specielle redskaber til legen som sprøjter, stetoskoper, pincetter eller andet klinisk udstyr, tilbyder vi et omfattende udvalg af produkter til at skabe den ønskede atmosfære og intensitet.

Varer
77 varer.

  • Vaginal Speculum i stål lavet til at foretage gynækologiske undersøgelser. Perfekt til legen i klinikken, hvor rollerne er delt op som doktor og patient. Giver en mere fantasifuld oplevelse under hele SM legen. Brug den gerne sammen med vores andre produkter, fra vores SM shop!

    279,00 DKK
  • Nål og tråd Det her er en af de mest extreme former for klinik-sex. Det kan blive en grænseoverskridende, intens og tillidsafprøvende oplevelse for dig og din partner. Men før du begiver dig ud i at sy munden, skamlæber eller noget helt tredje sammen på din partner, er det vigtigt at have viden om risici og hygiejne om dette område på plads. Men dette...

    59,00 DKK
  • Kirurgisk nåleholder Sikrer at dine suturer sidder perfekt. Nåleholderen er med til at, du holder bedre fast på dine nåle, så legen bliver udført mere præcist. På klinikken benyttes der en bred vifte af udstyr, som kan findes i vores SM shop. Kan med fordel kombineres i legen, sammen med vores andet sexlegetøj. 

    349,00 DKK
  • Klinisk hæfteklammer  som er til dig som ønsker at køre kanyle "doktor" legen til et helt nyt niveau. Kan med fordel benyttes som et " kontor tema ", hvor legen udspiller sig i sekretær og chef. Benyt den sammen med vores brede sortiment af klinik udstyr.  Kirurgisk skind-stapler med 35 staplers.

    229,00 DKK
  • Vis varianter
    -
    Farve: Grå-
    85,00 DKK
    -
    Farve: Grøn-
    85,00 DKK

    100 kanyler Pakken indeholder 100 kanyler. Det anbefales at man køber vores startudstyr først, for at mærke området med nåle. Denne pakke er til jer, som har fundet det fantastiske i legen med nåle. Benyttes med vores andet klinik udstyr fra vores SM shop. Perfekt til doktor lege.  100 stk. grønne eller grå kanyler i henholdvis størrelse 0,8 mm. x 40...

  • Vis varianter
    -
    Farve: Grøn-
    35,00 DKK
    -
    Farve: Grå-
    35,00 DKK

    kanyleleg og nåle På klinikken skal der benyttes en lang række udstyr, som der kan findes i vores SM/sexlegetøj shop! Med nåle er der meget at hente, da det påvirker det psykiske og giver sexlegen en mere ekstrem pift! 20 stk. grønne eller grå kanyler i henholdvis størrelse 0,8 mm. x 40 mm. eller 0,4 mm. x 19 mm.

  • Vis varianter
    -
    Farve: Grøn-
    19,00 DKK
    -
    Farve: Grå-
    19,00 DKK

    Kanyler til nåle leg Her fåes der kanyler i forskellige størrelser, så det er muligt at prøve sig frem til, hvilke man bedst kan lide. Dette er klinik udstyr til de mere ekstreme sexlege, som fx. " Lægen og patienten ". Vores SM shop byder på andre spændende stykker sexlegetøj! 10 stk. grønne eller grå kanyler i henholdvis størrelse 0,8 mm. x 40 mm....

  • 5 Review(s) 
    Vis varianter
    -
    Længde: Medium-
    99,00 DKK
    -
    Længde: Large-
    99,00 DKK
    -
    Længde: X Large-
    99,00 DKK

    Kanylepakken indeholder alt hvad man skal bruge, til nåle lege! Så har du/i brug for at afprøve legen med nåle, så er denne pakke det helt ideele til dette. Her får du alt til at starte legen op! Kanylepakken indeholder: 1 x nyrebakke 10 x alko. swaps 20 x kanyler grå 0,4 x 19 mm. 20 x kanyler grøn 0,8 mm. x 40 mm. 3 par handsker (M, L el. XL) 1 x...

    99,00 DKK
  • Frigør din fantasi med Spekulum Vaginal Klinikudstyr! Dette justerbare spekulum giver dig fuld kontrol og mulighed for at udforske nye højder af nydelse. Udforsk nye grænser i dit sexliv og BDSM-oplevelser med dette unikke, justerbare redskab.

    89,00 DKK
  • Anal speculum er udført i kirurgisk stål, som er nemt at rengøre og giver dig muligheden for et spændende og unikt kig ind i dit partners indre. Perfekt til klinik lege, hvor den ene part spiller doktor og den anden part patient. Et super stykke SM sexlegetøj, som bør findes i alle SM hjem, da den giver utallige muligheder for udforskning og udfoldelse....

    389,00 DKK
  • Vaginalspekulum i stål  Særdeles velegnet til legen med urinrørs stave da den åbner ud til sidene så der er let adgang til urinrøret. den er af stå og det betyder at den også er ret nem at holde ren. et super fedt spekulum 

    359,00 DKK
  • Til liderlige doktorlege med dybe indblik! Oplev en helt ny verden af intens nydelse med Spekulum - Pussy Opener! Dette spændende sexlegetøj er perfekt til BDSM og bedre sex. Udforsk nye grænser og opnå ekstatiske øjeblikke med dette unikke værktøj.

    89,00 DKK

Viser 64 - 77 af 77

Hvad er BDSM-klinikudstyr, og hvad bruges det til?
   

Velkommen til fremtiden for kinky leg! BDSM-klinikudstyr er en samling af redskaber designet til at efterligne ægte medicinsk udstyr, men med et twist af erotisk leg. Dette kan omfatte alt fra speculum til nåle, og det bruges til at skabe intense og unikke fornemmelser. Det handler om at skubbe grænser og udforske nye territorier af nydelse!

 Er det sikkert at bruge BDSM-klinikudstyr?
   

Absolut! Men som med alle vores eventyr inden for BDSM, er sikkerhed og samtykke nøglen. Det er vigtigt at lære korrekt brug og rengøring af udstyret, og altid kommunikere åbent med din partner. Husk, det skal være sjovt for alle involverede!

Hvordan vedligeholder jeg mit BDSM-klinikudstyr?
   

Godt spørgsmål! For at sikre, at dit udstyr forbliver i topform, er det vigtigt at rengøre det grundigt efter hver brug. Mange produkter vil kræve specifikke rengøringsprocedurer, så tjek producentens anvisninger. Og husk, opbevar dit udstyr på et sikkert, tørt sted for at beskytte det mod skader. Klar til at dykke ind i denne spændende verden? Vi er her for at hjælpe dig på rejsen!

BDSM Klinik Udstyr

Som en del af legen med smerte kan læge-verdenen levere en del Klinik udstyr, der kan være spændende at anvende.

Nåle er typiske der man starter og de indføres enten ind i musklen eller på langs af huden, man kan også sprøjte saltvand ind under huden rundt omkring på kroppen. Det her kan man også læse på vore guide.

Gynækologiske lege er også spændende, vi forhandler blandt andet speculum, urin-rørsstave og meget andet.

Men Klinik udstyr kan man lave mange spændende lege, som er både frække og grænseoverskridende og det behøver på ingen måde at være farlig og med en lille smule viden kan man lave mange ting sikkert og godt læs vores guides for mere info, der er links nederst. Meget mere BDSM her

Klinikudstyr til BDSM legen

Kliniksex rummer alle de frække elementer og kinky aspekter, som det erotiske dominans univers har at byde på. Især hvis I lever læge/patient forholdet ud til fulde, og ifører jer de helt rigtige kostumer. Velkommen indenfor i det lystfulde lægehus!

Gynækologen bruger ofte speculums for at kunne komme til oppe i kvinden, men hvorfor skulle man ikke også kunne bruge disse instrumenter til at kunne sexlege med? Er du til speculums eller anuskoper kunne man fristes til at spørge. Svaret er at, det ved man jo ikke altid og derfor kan det være svært at sige enten det ene eller det andet. Hvis man skal prøve at dele dem op, så kan det meget hurtigt konstateres at det ene af instrumenterne, nemlig speculum er mere velegnet til at åbne en skede og vagina op end det andet, nemlig anuskopen er.

Stort udvalg i din SM shop

Sexlege med nåle, sutur og saltvand

Stikkende, grænsesøgende og angstprovokerende. Det er måske nogle af de ord, underkastede forbinder legen med, når der eksperimenteres med kanyler. Det er alfa og omega, at der er styr på renlighed og at kanylerne er kun til engangsbrug, når du skal eksperimentere med nåle leg i BDSM. Genbruger du nåle, kan du overføre smitsomme sygdomme og gøre din partner syg. Derudover er skæret på kanylen kun lavet til engangsbrug, så den bliver sløv og skæv.

Kanylerne er engangsnåle, pakket i steril emballage klar til brug. Vi anbefaler at du samtidig investerer i en nåleboks, så du sikkert kan aflevere dine kanyler på genbrugspladsen. 

”Ægte”, men midlertidige bryster
Denne metode giver et ægte udseende, men du skal kunne give dig selv indsprøjtninger, eller få en anden til at gøre det på dig.
Metoden går ud på at indsprøjte sterilt saltvand i din brystmuskulatur Derved kan du få bryster, der passer op til en B-skål. Ægte at se og føle på.
Saltvandet fordeler sig langsomt i kroppen og udskilles med urinen og er dermed helt ufarligt. Virkningen er derfor midlertidig. Brysterne svinder lidt efter lidt, og efter ca. 3 timer er virkningen borte igen.

Læs evt. vores guide omkring nålelege.

Eller den ikke helt så stikkende guide omkring kliniklege

Klinik Underkategorier