SM Udstyr Stål  

Velkommen til vores kategori med SM udstyr i stål, hvor du kan opleve et udvalg af robuste og eksklusive redskaber til at forstærke dit BDSM-spil. Ståludstyr er kendt for sin holdbarhed, vægt og visuelle appel, hvilket gør det til det ideelle valg for dem, der søger en intens og eksklusiv oplevelse.

Varer
110 varer.

Viser 85 - 105 af 110

Hvad er stål sm udstyr ?
   

Det er nogle af de ting man bruger til Sm leg der er fremstillet i stål. for at give det rå look eller den kolde fornemmelse 

SM udstyr og sexlegetøj i stål

Det kolde stål kan være ultra pirrende at lege med. Leg med kyskhed og bliv indespærret i et pikbur af stål, eller leg med sanserne og kør et prikkende pinwheel over din partners krop og se de små hår rejse sig. Stål er bare smukt og elegant. Her finder du vores udvalg i stål produkter - både forskellige buttplugs, halsbånd, dilatorer, pinnwheels m.m. Meget mere BDSM her

Store og små analkroge der kan bruges til Bondage.

Bondage krogen er fremstillet af robust aluminium med en glat overflade og er sikker at anvende. Den har, som du nok kan gætte, form som en krog. I dens nederste ende sidder en kugle buttplug, og i toppen er der et hul i krogen. Her kan du føre et bondage reb, en kæde eller andet egnet BDSM udstyr igennem for at fiksere krogen. Du kunne for eksempel selv stramme eller løsne en line, afhængig af om din partner skal straffes eller ej. Jo strammere linen er, desto dybere skubbes pluggen op. Du kan også fiksere krogen på et halsbånd, så det trækker i den, når din partner bevæger sig. Bonustip: Bondage krogen kan også indføres vaginalt. Det er altså kun din fantasi – og din partners udholdenhed – der sætter grænserne.

Alt vores stål er rustfri lige som det kirurgen bruger. Legen med stål kan bare noget. Det kolde hårde stål i mod den varme hud giver en fantastisk følelse. Og det er analkrogen der er bundet fast til et halsbånd eller hestehalen eller det er stålmanchetter og halsbånd.

Et speculum i stål der åbner op, eller en dilator der glider ind i urinrøret. Klemmer i stål giver også noget vægt. Dilator af metal giver en intens stimulering af urinrøret. Den stimulerer allerede under indføring og kan bevæges i et roligt tempo, for at opnå ekstra intens pirring.

Spreader bar i forskellige længder sådan man kan fiksere til stål manchetterne og lave den helt rigtige stilling.

Hvad kan en ståldildo?

Lad os tage et kig på, hvad disse stål dildoer kan, og hvorfor der er så mange, som elsker netop denne type sexlegetøj. Som vi allerede kort har været inde på, så kan du bruge dette sexlegetøj til frække temperaturlege. Hvis du skal opvarme legetøjet inden brug, kan du holde den under varmt vand eller lægge den i et varmt vandbad. Vil du hellere mærke den kolde fornemmelse mod din ophidsede krop, så kan du lægge den i køleskabet inden brug. Af hensyn til frost- og forbrændingsskader må du aldrig lægger din ståldildo i fryseren eller overhælder den med kogende vand inden brug. Hvis den skal desinficeres, så må du gerne hælde kogende vand på den - du må bare ikke lægge den på huden lige bagefter.

Buttplugs i stål

Stål buttplug er til dig som er vild med skinnende overflader, runde og glatte former. En stål anal plug har ofte et meget stilfuldt design som ikke altid ligner sexlegetøj, mange gange ligner det kunst som er lavet i stål, derfor kan du også have det stående fremme på dit natbord uden at nogen vil vide at det er sexlegetøj til anal stimulation.

En stål buttplug findes i mange forskellige størrelser, former og designs. En anal plug af stål giver dig også mulighed for at lege med temperaturen. Du kan varme den op eller køle den ned i fryseren. Før du begynder at bruge den intimt, anbefaler vi at du lægger den på indersiden af din underarm for at teste hvordan temperaturen føles.

Der udover vil selve tyngden i en stål buttplug være særdeles stimulerende.

Alt i stål fra vores SM shop

At handle ved en Sm shop hvor man ved at dem der er i den  anden ende selv er BDSM'er og har stor erfaring gør det bare lidt nemmere at skrive til dem og få gode råd, og du er også mere end velkommen. Sm Shop her finder du meget mere sm udstyr