Electrosex  

ELECTRO SEX: Udforsk Den Elektriske Verden af Sensuel Stimulation

Vores ELECTRO SEX-kategori er dedikeret til at tilfredsstille dine behov for elektrisk stimulering og udforske den spændende verden af sensuel elektronisk leg. ELECTRO SEX er en form for seksuel stimulation, hvor elektriske impulser anvendes til at skabe intense og unikke fornemmelser i kroppen.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af ELECTRO SEX-produkter, herunder elektrodelektroder, stimulatorer og tilbehør. Disse produkter giver dig mulighed for at udforske forskellige former for elektrisk stimulering, fra mild til intens, og tilpasser sig dine præferencer og ønsker.

Varer
72 varer.

 • Den helt rigtige måde at få strømmen til at løbe frit, Vores E-STIM SYSTEMS CONDUCTIVE ELECTROGEL er din billet til en verden af elektrisk nydelse. Denne gel er specielt designet til elektroplay, hvilket gør den til et must i enhver innovativ soveværelsesoplevelse.

  79,00 DKK
 • Tilbud!

  Stål er fantastisk, det er butplugs også. her det er der af dem. 3 størrelser og der er ikke nogen der bliver væk når de nu sidder sammen.  de er super gode hvis man vil lege med udvidelse Husk Glidecreme. Opdag en ny dimension af anal leg med Triple O Anal Plugs Ring. Dette unikke produkt er designet til at give maksimal nydelse og er perfekt til både...

  349,00 DKK 399,00 DKK
 • Opdag E-Stim Sterile Lube Sachets, en glidecreme designet specielt til elektroleg og metal sexlegetøj, såsom sounds. Den er sikker, mild mod huden og forbedrer din elektroleg oplevelse. Dyk ned i vores udvalg af sexlegetøj og glidecremer i dag.

  25,00 DKK
 • Silicone Anchor Anal Butt Plug Sæt - Din Næste Store Oplevelse Venter Vores Silicone Anchor Anal Butt Plug sæt er designet til at give dig en bred vifte af fornøjelser. Dette sæt inkluderer fire butt plugs i forskellige størrelser, hvilket gør det til det perfekte valg for både begyndere, der lige er begyndt at udforske anal leg, og mere erfarne brugere,...

  299,00 DKK
 • E-Stim er en fed måde at lege med strøm på.. og ikke mindst denne fjernbetjente udgave som også er lyd og bevægelses påvirket.at sætte en enhed fast på bunden og sætte den bevægelse sensor og så bruge en flogger på h*n det er lidt forsinkelse på e-stim enheden sådan de kommer lige efter hinandenog så kan man stå på afstand og reguler styrken Husk der er...

  1.799,00 DKK
 • Stål buttplug med et lille smykke i enden. det er en lille udgave hvor de fleste kan være med. stålet gør at det er glat og ikke suger væske, og så kan man køle det ned eller varme det op og det giver nogle spændende muligheder. og så vejer den lidt så gør at man ikke glemmer den.. 

  299,00 DKK
 • En tens enhed med 7 forskellige programmer, hvor hver enkelt program har 16 forskellige intensiteter, hvilket giver rigtig mange forskellige muligheder. Så hvis du godt kan lide strøm var dette måske en mulighed for at udforske det mere.

  819,00 DKK
 • Vil du sætte lidt fut i din bund, så kan det noget rigtig frækt at lege med strøm. Denne model har flere forskellige intensiteter, manuel betjening og forudindstillede programmer, så der er gode chancer for at der er noget der kan gøre noget godt for din bund.  

  1.049,00 DKK
 • My -Stim Pure Vibes er en tens enhed. men lavet til BDSM. den har ikke den samme skærende smerte som tens enheder kan havde 

  749,00 DKK
 • Silikone buttplug der er lavet af lækker silikone, som har form af et anker, så du er sikret at den bliver hvor den skal. Den har en almindelig plug form yderst, som er efterfulgt af en kugle for at give en anden fornemmelse end en almindelig buttplug  Fin flere Buttplug  her

  89,00 DKK
 • Er du helt ny med anal stimulering og anal leg, ja så er dette plugsæt fantastisk til dig. Dette buttplug sæt består af en butt plug som nemlig er  så lille, at du sagtens kan bruge den – den glider nemlig lige på plads. Vægten giver dig lidt træning i din muskulatur omkring anus. But plugs med et lille smykke i enden  Flere But Plugs

  399,00 DKK
 • Buttplug alu En metal butt plug giver dig ekstra meget variation og nydelse for pengene. Da metallet har en god vægt, vil det naturligt intensivere oplevelsen, ved at trykke på ringmuskulaturen. Det giver et naturligt pres og en stimulerende effekt ved enhver bevægelse.

  199,00 DKK
 • Vil du have en butt plug der er noget af det nemmeste at holde ren, så skal du vælge denne ud af glas. Men det kan den er af glas kan også være med til at give lidt ekstra, da du har mulighed for at skifte temperaturen på den bare ved at holde den under enten den varme eller kolde hane. 

  139,00 DKK
 • Pinwheel er et "Must Have" til sanseleg og BDSM. Trykket varieres så det giver kuldegysninger eller let smerte. Den bruges til at drille, pirre og forkæle din partner. Følelsen bliver forstærket hvis I bruger blindfold og evt. fastspænding.

  499,00 DKK
 • Denne Pretty Love Geisha Silikone Buttplug er perfekt til dig, der skal prøve anal stimulation for første gang eller til dig, der bare ønsker en ekstra pirrende stimulation. Lille anal plug med metal kugle inden i pluggen, som gør at ringmusklen trækker sig sammen ved hver bevægelse.Formen på yderdelen gør at den er behagelig at have oppe i længere tid...

  159,00 DKK

Viser 22 - 42 af 72

Hvad er Electrosex, og hvordan kan det berige min oplevelse?
   

Hey der, fremtidsorienterede eventyrer! Electrosex er en spændende form for leg, der bruger elektriske impulser til at stimulere nerveenderne. Det kan give en helt ny dimension af fornemmelser, der rækker fra lette kildrende strømme til mere intense pulseringer. Med Electrosex kan du udforske nye grænser og opleve nydelse på måder, du aldrig har forestillet dig!

 Er Electrosex sikkert at prøve?
   

Absolut! Men som med enhver ny oplevelse, er det vigtigt at tage sig tid til at lære og forstå, hvad det indebærer. Med Electrosex er sikkerhed og samtykke nøgleelementerne. Brug altid udstyret som instrueret, og kommuniker åbent med din partner om dine grænser og komfortniveau. Dit eventyr i Electrosex skal være lige så trygt, som det er spændende!

Hvordan vedligeholder jeg mit Electrosex udstyr?
   

Godt at du spørger! For at holde dit Electrosex-udstyr i topform, skal du rengøre det grundigt efter hver brug. Følg producentens anvisninger for specifikke rengøringsprocedurer og husk at opbevare dit udstyr på et sikkert, tørt sted. Når du passer godt på dit udstyr, er du klar til mange fremtidige eventyr. Klar til at tage springet ind i den elektrificerende verden af Electrosex? Vi er her for at guide dig!

Electrosex åbner op for helt ny stimulering

Electro sexlegetøj stimulerer dig med strøm i stedet for vibrationer. De giver en dybere og mere intensiv stimulering end vibrerende sexlegetøj. Electro sexlegetøj kan anvendes alene eller sammen med partner. Strøm er super lækkert når man finder den udgave der passer en. Violet Magic wand er statisk EL. og blev opfundet i starten af 1900 talte kort efter man opfandt EL.

Elektrosex - leg med elektriske impulser

I mange år troede man at man kunne kurere mange sygdomme med EL og der for lavet man Violet wand og lavet alle mulige glas til den. Der står også en udgave i fleste fysik lokaler hvor mange har prøvet at den får håret til at stritte. Der fås flere udgaver af den som kan mere eller mindre.

Så er der det der hedder tense som er lavet til muskeltræning

Og så er der e-stim som også er tens men lavet til smerte leg og giver en anden følelse end de alm. tens enheder. Til disse enheder kan man få alt muligt tilbehør til både indvendig og udvendig.

E-stim er Tens der er lavet i en BDSM udgave, det vil sige at man har lavet den mere bruger venelig og smerten er ikke helt så nappenede/skærende. Og så findes der en masse tilbehør til denne type enhed.

E-stim er egentlig et mærke. Men E-stim er SÅ dominerende på markedet at mange kalder denne type for electroleg for E-stim, men der findes også MyStim og Rimba Electro. Begge er ganske udemærket mærker, men i en anden prisklasse. De er super gode til dig som lige vil finde ud af om electro leg er noget for dig.

Hvis du er bekymret for at denne form for sex skal gøre ondt og er meget smertefuldt, så kan du tage det helt med ro. Electro sex kan være alt fra en blid og behagelig summen i underlivet, som stimulere til orgasme, til en skærende smerte. Denne form for stimulans påvirker kroppen på en helt ny og spændende måde, som du ikke oplever gennem almindelig samleje. Der er ingen tvivl om at elektro sex er et besøg værd, som du nok ikke vil fortryde.

Se meget mere i vores SM shop

Brug ikke dit elektrosex legetøj

Du er gravid, har hjerteproblemer/har pacemaker. Lad også hellere være, hvis du er dehydreret, meget træt eller føler dig små-syg. Det først og fremmest vigtigst med sikkerhed, og det skal du altid overveje, når du leger med BDSM, ligesom det kan gøres med electro sex.

Electrosex Underkategorier