Kyskheds-sexlegetøj  

Varer
22 varer.

 • kyskhedsbælte  Hvis du virkelig vil have styr på din kvinde, må hun iføres dette kyskhedsbælte - og så kan jeres dominansleg begynde. Super flot design med hængelås og et hul foran og et bag på.At kunne kontroler nogle af de basale behov er en stærk måde at lege på, og giver en anden måde at lege på.

  499,00 DKK
 • Kyskhedsbælte til manden i PU læder med lækre detaljer. Består af tre læderremme med spænder til fastgørelse af penis efter den er blevet ført igennem metal ringen. I tvivl om størrelsen ikke noget problem, da denne model er justerbar, så kan tilpasses den enkelte. 

  499,00 DKK
 • Vis varianter
  -
  Størrelse: S/M-
  599,00 DKK
  -
  Størrelse: M/L-
  599,00 DKK

  Kyskhedsbælte i læder med et hul foran. Dette bælte kan justeres fra 76 til 110 cm. og kan låses ved remmen med skinnende spænder og hængelåse.

  599,00 DKK
 • Metal kyskhedsbur med hængelås. Buret er i stål og det holder effektiv penis på plads. Et lille twist kunne være at køle buret ned før det sættes på. Det vil give en anderledes og pirrende oplevelse for ham. Til par som vil lege med BDSM, bondage eller CBT.

  489,00 DKK
 • Elsker du  når pirrende underkastelse og kinky sexlege med dominans er i hovedsædet? Er du til Male Chastity? Hvis svaret er ja – så kig med her. Dette lækre kyskhedsbur fra Rimba, ”Spiralen”, giver den ultimative følelse af at være underlagt en andens vilje og lyst. Kyskhedsburet er udført i rustfrit stål, som giver en pirrende og tyngende fornemmelse 

  489,00 DKK

Viser 13 - 22 af 22

Køb kyskhedsbælte til både mænd og kvinder

Et kyskhedsbælte er et bælte fra renæssancen, der dækker for kønsdelene og er designet til at forhindre samleje og onani. Formålet kan også have været at forhindre voldtægt eller seksuelle fristelser. Har traditionelt været lavet af jern. I dag er kyskhedsbæltet oftest relateret til BDSM, og bruges som en del af den seksuelle leg eller som fetish påklædning. De findes i mange udgaver, fra de helt billige udført i plastik eller læder. Tilsvarende bør det bemærkes, at der i dag fabrikeres kyskhedsbælter til både mænd og kvinder.

Et pikbur en fed måde at tage kontrollen over slaven. Et pikbur findes i mange udgaver, men fælles for dem alle er, at man ikke kan få rejsning og får man det alligevel, kommer det til at gøre ondt. Der findes også pikbur med et rør man sætter op i urinrøret hvor man så kan sætte en prop i osv. de fleste er i stål men de kan også fås i plast og i silikone.

Kyskhed bælte til kvinder som du sikkert her set i film fra middelalderne hvor de er i stål og en stor hængelås. Sådan ser de stort set stadig ud men i dag er de dog i læder eller tilsvarende. Og så med alle mulige muligheder for at sætte buttplugs og dildoer op.

Hvis du skal købe et kyskhedsbælte til kvinder, bør du først og fremmest overveje, om det er til kort eller langvarig brug. Skal kyskhedsbæltet bruges til hverdag under tøj, er det nødvendigt med huller forneden, så det er muligt at besørge og vaske sig selv. Pasformen er afgørende, hvis det skal være behageligt over længere tid, så invester i et godt kyskhedsbælte til daglig brug.

Skal kyskhedsbæltet derimod kun bruges som en ekstra pirrende del til BDSM-lege af kortere varighed, kan du gå efter et af læderbælterne med metalkæde eller læderrem mellem benene. Disse er både visuelt og fysisk stimulerende, men giver ikke mulighed for at vaske sig eller gå på toilettet under brug.

Et kyskhedsbur til sex gør jeres leg sjovere

Kyskhed er legen med afholdenhed i længere tid og perioder. Den erotiske leg har omdrejningspunktet at blive pirret og pirret – men ikke kunne lege. Det kan være som en del af dominanslege, rollespilslege eller sexlege.

Det er en super spændende måde at lege på, også selv om man ikke leger i BDSM hele tiden(24/7) så kan det være fedt at lege med denne del hen over en weekend.

Når vi leger med pik bur, i en BDSM sammenhæng, så kommer det lidt an på hvilke model vi bruger. Nogle af disse pikbure har også en anal plug som forhindrer anale lege. Typisk så låses disse pik bure fast nede ved roden af testiklerne og forhindrer altså dermed effektivt at det bare lige kan krænges af.

De omtalte pikbure er let at anvende og ligeledes utroligt nemme at rengøre og dermed vedligeholde. Det kræver ikke meget at rengøre et pikbur. Det er blot at vaske den under varmt vand, og herefter er dit pik bur så ren som ny. Hvis du er i tvivl om, du kan passe pik buret, så medfølger der forskellige størrelser af ringe, således I/du kan tilpasse den til din penis størrelse.

Vi har endnu ikke oplevet at en penis lås er for stor til nogen, så det ville være mærkeligt hvis tilfældet var sådan i din situation.

Typisk vil en nybegynder på dette område vælge vores plastik og silikone modeller. Disse er nemlig super nemme at komme i gang med, og er i det hele taget en god indgangsvinkel på anvendelse at din nye billige pikbur. Hvorimod en mere erfaren bruger nok ville foretrække en pikbur i stål design med tilbehør som f.eks. spiral-agtigt design.

Brug dit penisbur til legen med kyskhed

Til nogle pikbure medfølger der en hængelås, hvilket er en essentiel del af penisburet, fordi det er den, som sikrer, at det ikke blot kan tages af igen. Det skaber netop den begrænsning, som så mange finder opstemmende ved et pikbur. Du kan derfor ikke få det optimale udbytte, hvis du ikke har sørget for at penis er bag lås og slå. Herfra er det op til dig, om du føler dig mest komfortabel med en timer, en kode eller en nøgle til låsen.