Sounds/Dilator  

Sounds/Dilator: Udforsk Sensuel Stimulering og Udfordring

Vores kategori med sounds/dilatorer er dedikeret til at tilfredsstille dine behov for sensuel stimulation og udfordring inden for intim leg. Sounds og dilatorer er medicinske redskaber, der bruges til at stimulere og udvide urinrøret og skabe en intens og unik seksuel oplevelse.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af sounds/dilatorer, der varierer i størrelse og design for at imødekomme forskellige præferencer og erfaringsniveauer. Disse redskaber giver mulighed for at udforske nye niveauer af sensuel stimulation og udfordring og kan være en spændende tilføjelse til dit intime repertoire.

Varer
19 varer.

Viser 1 - 19 af 19

 Hvad er sounds og dilator til fræk urinrørs leg, og hvordan bruger man dem?
   

Hej, du modige opdagelsesrejsende! Sounds og dilatorer er værktøjer designet til at skabe nye og spændende fornemmelser i urinrøret. De er som nøglerne til en hemmelig verden af nydelse, der venter på at blive udforsket. I brug er det vigtigt at gå langsomt, bruge masser af glidecreme og altid lytte til din krop. Og husk - dette er en rejse, ikke et kapløb!

Er det sikkert at bruge sounds og dilatorer?
   

Absolut! Men som med alle vores eventyr inden for BDSM, er sikkerhed og samtykke nøglen. Det er vigtigt at lære korrekt brug og rengøring af disse instrumenter, og altid kommunikere åbent med din partner. Husk, det skal være sjovt for alle involverede!

Hvordan vedligeholder jeg mine sounds og dilatorer?
   

Godt spørgsmål! For at sikre, at dit udstyr forbliver i topform, er det vigtigt at rengøre det grundigt efter hver brug. Mange produkter vil kræve specifikke rengøringsprocedurer, så tjek producentens anvisninger. Og husk, opbevar dit udstyr på et sikkert, tørt sted for at beskytte det mod skader. Klar til at dykke ind i denne spændende verden? Vi er her for at hjælpe dig på rejsen!

Sounds og dilator til fræk urinrørs leg

Hvis dette er dit første møde med en dilator, så bliv ikke forskrækket. Det er ikke så uhyggeligt, som det kan se ud. Faktisk er en dilator et utroligt frækt stykke sexlegetøj, der helt sikkert vil kunne gøre underværker for dig og dit sexliv. Men først og fremmest skal vi måske lige forklare, hvad en dilator er for en størrelse. 

Mange vil forbinde legen med dilator med smerte, man har en forestilling om at det er lige som når man skal have taget en prøve, en læge der stikke en vatpind ind i urinrøret og skal have noget med ud, man kan tage en prøve af. Men en dilator er glat stål med glidecreme på der gør at man slet ikke mærker modstand, for de fleste mænd vil man opleve at den selv glider ind. Meget mere BDSM her

Køb penis dilator og dilator sæt her

Hvad end man er mand eller kvinde, kan man opnå stor nydelse ved brugen af dilatatorer. Fælles for begge køn er nemlig, at der på begge sider af både kvindens og mandens urinrør sidder et utal af følsomme nerveender, som kan stimuleres og give en helt særlig fornemmelse af vellyst, når man indfører en dilator. 

Selvom sounding er mest udbredt blandt mænd, er det bestemt også noget kvinder kan nyde. Mandens anatomi gør det lettere at arbejde med, da urinrøret i penis er langt (19-20 cm) og gør det muligt at ramme prostata direkte, med fx et kateter. Det er netop af samme årsag at leg med urinøret hos kvinder er mindre udbredt, da den samlede længde er cirka 3-5 cm og kan give nogle ubehagelige infektioner, hvis man ikke er opmærksom på hygiejnen – det kommer jeg også ind på længere nede i denne artikel.

Alt til den frække leg med urinrøret båden til mænd og kvinder. Husk en steril glidecreme til denne form for leg og lade modtageren drikke en masse væske inden legen sådan at man bagefter kan tisse de bakterier ud der måtte være kommet med ind.

På kvinder er det en lidt anden sag, deres rør er noget korter og noget krummer. Og lige som på manden sidder der en lukke muskel i begge ender af røret som man skal passe på. Disse lukke muskler kan ikke laves igen hvis man tvinger noget ind og springer en af dem, så man skal lytte til kroppen og vente til den er klar til at modtage.'

Vores store SM shop

Når det kommer til en penis dilator er det også her, man eksempelvis vil bruge et dilatorsæt til at stimulere penis med. Da mandens sæd kommer ud gennem urinrøret, kan man bruge dilatatorer på forskellig vis. Man kan enten vælge en lukket variant, der ikke gør det muligt for manden at opleve udløsning, da urinrøret er lukket til. Dette kan være utroligt smertefuldt, hvorfor man skal gå meget forsigtigt til værks. Den anden variant, man kan give sig i kast med er udhulet, sådan at det er muligt for manden at komme gennem dilatoren, og derved opnå klimaks ved hjælp af den smertefulde stimulering og udvidelse af urinrøret.