Varer
44 varer.

Viser 1 - 12 af 44

 • Vil du binde din bunds arme på ryggen, så kan denne hjælpe dig med dette. Samt hvis det vil være med til at give en flot holdning med brystet fremme og ryggen rank. Hermed kan du også få kontrol over din bund, og sætte den rette stemning inden legen for alvor går i gang.

  449,00 DKK
 • Frækt harness fra Zado med lækre detaljer ved brysterne, samt pirrende metal kæder mellem benene. Derfor kan du rigtig fremhæve brysterne, samtid med at kæder pirrer så dejligt når hun bevæger sig. Lavet med fine metal detaljer. 

  599,00 DKK
 • Wax play er super spændende og fræk men kun hvis man har styr på det man laver. men skal passe på man ikke kommer til at forbrænde modtageren.Det gør man ved at bruge et produkt som dette som ikke smelter ved for høj tempratur og så ligger man modtageren på gulvet og holder lyset på i strækt arm så køler det lidt på vejen ned og når man har fornemmelsen...

  69,00 DKK
 • Fræk læder bikini fra Zado med velplacerede kæder og ringe, for at fremhæver bryster og kønsdele på en pirrende måde, og med ringe om brystvorterne så disse også kommer i fokus. Læder remmene er justerbare, så den passer en størrelse small til large.

  599,00 DKK
 • Skal du begrænse din partners bevægelighed? Så er disse måske lige noget for dig, da du her kan begrænse bevægeligheden i armene på en ikke helt afslappet måde, hvilket giver muligheden for enten at forkæle eller måske bruge det som en del af en straf eller leg.

  749,00 DKK

Viser 1 - 12 af 44

Andet  

Alt det som ikke passer i andre kategorier

Alt det som ikke lige passer ind i de kategorier vi har. Her har vi hansker, lys. og alt muligt andet. Hvis ikke du kan finde det andre stedet så kunne det være her.. typiske er det noget som der ikke findes ret meget af og som der for ikke får sin egen kategori. Men BDSM udstyr er det hele, eller noget til kinky leg.

Håber du finder det du skal bruge, hvis ikke så prøve at skriv til os så skal vi gerne se om vi kan finde det du mangler.