Sanseleg  

Sanseleg : Udforsk Verden af Sensuel Stimulation og Nydelse

Vores kategori med sanseleg er dedikeret til at tilfredsstille dine behov for sensuel stimulation og intens nydelse. Det er en form for erotisk leg, der fokuserer på at forstærke sanserne og skabe en dybere forbindelse mellem krop og sind.

I vores udvalg finder du et bredt spektrum af produkter, der er designet til at stimulere forskellige sanser. Uanset om det er blindefold, fjerticklere, massageolie, varmende eller kølende produkter, har vi et omfattende udvalg af tilbehør, der kan tilfredsstille dine præferencer og ønsker.

Varer
31 varer.

  • Spændende dildo hvor begge ender kan bruges. Den ene ende består af 3 kugler, og den anden ende består af en stor kugler, som bliver efterfulgt af riller, dette gør at denne dildo kan give flere forskellige fornemmelser bare ved stuetemperatur, men i det at den er lavet af stål giver også mulighed for at lege med temperaturer. Den kan give en bestemt...

    229,00 DKK
  • Denne handske kan give stor nydelse til både mænd og kvinder, og ikke kun analt som navnet indikere. Men den kan give dejlig nydelse til onani for begge køn eller bruges af par, hvor den kan være med til at give noget ekstra til sexlivet. 

    299,00 DKK
  • Vis varianter
    -
    Farve: Rød-
    99,00 DKK
    -
    Farve: Sort-
    99,00 DKK

    Vores Hot Wax SM Candle er din billet til et mere spændende og berigende sexliv. Dette lavtemperatur stearinlys er designet til sikkert SM-spil, der tilføjer en ny dimension til dine intime øjeblikke.

  • En forholdsvis blid form for smerte leg. Kopperne kan bruges overalt på kroppen, men har størst virkning på bryster, brystvorter, klitoris og penis. Når kopperne kommer af igen er området hvor de har siddet meget følsomt og legen kan fortsætte.frækt smerte leg hvor alle kan være med men stadig en virkelig intens oplevelse 

    249,00 DKK
  • Tvangsorgasme bælte Hvad er der ikke at kunne lide ved den overskrift. et super spændende stykke sexlegetøj ikke mindst hvis man er til Dominans. Man giver kvinden den på at sætter en wand i bæltet lige ud for klitoris og så er det bare at læne sig tilbage og nyde synes, eller lave noget andet med hende og så styrer hvornår hun må komme 

    739,00 DKK
  • Sikkerheds saks  Denne saks er den perfekte saks at have under en bondage/BDSM session. Den er med afrundet spids, så den kan bruges tæt på huden uden at skade eller såre.

    129,00 DKK
  • Cat Nails i stål. Skub fingeren ind i de to ringe i rustfrit stål for at ridse og skub disse to kattekløer / negle over en partners hud for ekstra følelsesleg. De to kløer kan bruges let til at drille eller mere intenst til glæde og smerte. Kloen har en løs pasform for manøvredygtighed og kan bæres på forskellige fingerstørrelser.

    199,00 DKK

Viser 22 - 31 af 31

Hvad skal jeg bruge til sanseleg?
   

Alt, hvad der kan stimuleres erotisk ved lyd, duft og berøring kan vække sanserne til live.

Hvor finder jeg udstyr til sanseleg?
   

I vores online shop finder du et bredt sortiment af remedier til sanseleg.

Hvorfor dyrke sanseleg?
   

Hvis du stimulerer kroppens sanser forud for samleje, er du garanteret den optimale nydelse

Sanseleg – som er pirrende og frækt

I en verden, hvor vi som mennesker i særdeleshed er styret af visuelle indtryk, kan det være befriende en gang imellem at give os hen til nogle af vores andre sanser. De fleste af os oplever nærmest øjeblikkelig afslapning og en form for befrielse, når vi lader øjenlågene glide i inden sengetid. Og mange vil sikkert kunne nikke genkendende til det fænomen, at især hørelsen skærpes, hvis vi lukker øjnene – for eksempel mens vi sidder i bussen eller på jobbet.

Denne skærpelse af de øvrige sanser kan være aldeles stimulerende på det erotiske plan, og af samme grund er blindfolding – altså bind for øjnene – særdeles udbredt inden for eksempelvis BDSM eller erotisk rollespil. Når synssansen blændes af, er man nødsaget til at orientere sig ved hjælp af de øvrige sanser – følesansen, lugtesansen, smagssansen og høresansen.

Dette kan stimulere dele af hjernen, som vi ikke bruger i det daglige – og effekten fornægter sig ikke.

 

Hvad er sanseleg?

Sanseleg er en betegnelse for en samling af erotiske virkemidler, der har til formål at vække alle sanser. Som nævnt vil vores øvrige fire sanser skærpes, når synet er sat ud af spil.

Derved bliver vi mere opmærksomme på især de kropslige indtryk, som gør sig gældende i forbindelse med erotisk leg. Og så bliver nydelsen så meget desto mere intens.

 

Stimulering af huden – et hårrejsende og sanseligt gys

Det er de færreste af os, som bliver berørt på en erotisk stimulerende måde i det daglige. Derfor kan vi godt blive temmelig forsømte på netop dette område.

Huden er kroppens største organ og samtidig blandt de mest sensoriske. Gennem stimulation med eksempelvis et såkaldt pinwheel kan du vække huden til live og blive klar til et erotisk eventyr af de helt store – og ikke mindst ekstra sanselige.

Et pinwheel kan ligne en hjulspore eller et småkagehjul, og det er som regel forsynet med spidse pigge i en eller flere rækker. Formålet med dette instrument er ikke at forvolde smerte på modtageren, men at aktivere de små nerveender, som sidder i hudens overflade. Herved opnås øget følsomhed, hvorfor et pinwheel er ideelt i forbindelse med forspil.  Meget mere BDSM her

 

Varm voks – en eviggrøn klassiker

En anden måde, hvorpå man kan vække lysterne, er ved at dryppe varm voks på udvalgte områder. Her i shoppen finder du et udvalg af vokslys særligt til dette formål. Så længe du følger anvisningerne, er der ingen risiko for forbrænding ved anvendelse af disse.

SM shop finder du her