Sanseleg  

Varer
27 varer.

  • Sikkerheds saks  Denne saks er den perfekte saks at have under en bondage/BDSM session. Den er med afrundet spids, så den kan bruges tæt på huden uden at skade eller såre.

    99,00 DKK
  • Cat Nails i stål. Sæt de to spidser udenpå dine fingre, til at pirre din partner. Alt efter hvordan du bruger Steel Catnails, vil din partner vride sig af lyst eller smerte. 

    199,00 DKK

Viser 25 - 27 af 27

Smerte og sanseleg

Forspil går ofte ud på at stimulere hinandens erogene zoner. Det kan være ved at lade hænderne vandre ned over ryggen og lårene, kysse brysterne for derefter at bevæge sig nærmere mod kønsorganet. Men har du nogensinde prøvet at dvæle lidt ved denne fase? Har du prøvet, hvordan det føles, når du fører en isterning hen over din partners krop eller bruger neglene til at rive hende eller ham ned af ryggen? Er du en af dem, der tænder på dette, så bør du læse videre. Så findes der nemlig mange flere frække muligheder for dig.

Sanseleg er utroligt mange ting, og strækker sig i virkeligheden over hele spektret af BDSM – fra det blide til det hårde. Vores sanseleg-kategori afspejler dette forhold. Fælles for disse varer er, at de pirrer sanserne, særligt følesansen. De suppleres bedst af blindfolds, der blokerer synet, og vores bondage-sortiment der forhindrer modtageren i at bevæge sig frit.

Er du klar på noget lidt mere udfordrende end Wartenberg-hjulet? Hvis du har masser af erfaring med denne type BDSM-legetøj, så har vi heldigvis også masser af produkter til dig. I denne kategori finder du nemlig masser af sexlegetøj, som du kan bruge til din smerte og sanseleg.