Flogger  

Varer
13 varer.

  • The Track gummi pisk  her er der tale om en pisk der ondt og så ikke kræver det store arbejde af den der svinger pisken, men til gengæld kræver den en del arbejde af modtagerne hvis man slår ret hårdt med den.Jeg er ret sikker på at man vil kunne efterlade mærker på huden med denne fine pisk 

    449,00 DKK

Viser 13 - 13 af 13

Flogger og flogger piske til BDSM

Find en flogger som er elegante, lang og let. Og lavet af vegansk læder. Få glæde af at bruge det til let leg, såsom at dingle dem til kildeagtig eller blød berøring.

Piskene har mange lange, flettede tråde, der giver mulighed for en ekspansiv rækkevidde på kroppen. Jeg vil sige, at det også er alsidigt for dem, der kan lide den svimlende fornemmelse af en mere aggressiv og pludselig sansespil.

Denne her slags flogger er lette, hvilket gør dem gode for begyndere, og dem der vil starte med let sensorisk spil. Jeg kan godt lide udseendet af dem, hvilket gør dem til et dejligt displaystykke.

En flogger er også kendt fra filmen 50 Shades of Grey, men floggers har altid været en stor del af BDSM, også før filmen 50 Shades of Grey

Floggere og BDSM piske

At "flogge" en person er det samme som at piske en person. Det betragtes som en straf. Men indenfor SM er det selvfølgelig kun en del af en sexleg.

Når man har pisket nogen som en straf så er det altid meget hårdere end hvis man gør det som en del af en sexleg. Hjernen udløser endorfiner ved når man bliver ramt af en flogger, og den psykologiske del af sexlegen hvor der er en der dominerer, og en der bliver domineret (med en flogger), er også en måde at man bliver tændt på.

Dette rollespil har altid ophidset mennesker igennem al tid.

Her kan du se en video der også viser mere om hvad en flogger er:

Lær mere om hvad en flogger pisk er her

En flogger er et engelsk ord for en ni halet pisk. og i DK bruger vi mest ordet pisk.. men flogger bliver mere og mere brugt. 

En flogger kan laves af mange materialer, både håndtag og snerter. alt sammen er lavet til at gøre ondt. der er to typer smerte den overfladiske hud smerte og den dybe muskle smerte.

En flogger med kerne læder eller gummi er typisk til hud smerten hvorimod det tunge møbelskind er til den dybe muskle smerte. En flogger skal ha de rigtige dimensioner for den er god at bruge og nem at ramme det man gerne vil. Her vil jeg sige at snerterne aldrig må være dobbelt så lange som håndtaget, er de ikke det vil man få den optimale oplevelse af at bruge den.

For modtageren er det en fordel at man rammer med så meget af floggerens snerter som muligt dog uden at enderne rammer hoften. og gerne over et lille område, både under opvarmningen men også sener i legen. Det er en god ide at man bliver god til at bruge floggeren sådan man ikke behøve ha så meget fokus på den når man leger og kan ha mere fokus på modtagerne.

En flogger skal være en forlængelse af din arm. så skal du bare vælge den rigtige flogger til den rigtige leg. og ikke mindst den flogger der passer til dig. både længde og vægt. sådan den bliver en forlængelse af din arn. når du slår med en flogger skal din arm altid være strakt når den rammer målet, på den måde er det meget nemmere at ramme det samme sted hver gang. hvor i mod hvis du bøjer i armen når du pisker så er det ikke det samme bøj du har på hver gang og det vil sig at du gør det sværer for dig selv at ramme der hvor du gerne vil, og over det er der hvos de største smerte opstår er der hvor snerterne ender, så det er den del af pisken du skal holde øje med. 

Og her kan du også læse noget mere om det. Klik her

Brugen af Flogger er noget man skal øve sig lidt i. det vigtige er at man ser hvor man rammer og ha fokus på floggerens snert ender det er typisk her man komme lidt på afveje. men rammer fint hen over numsen men snert enderne rammer omme på den tynde hud på hoften, her er det en god ide at trække slaget tætter på dig selv sådan at floggerens snert ender rammer midt på modsatte balle.
Opvarmning en opvarmnings flogger er en i blød skind hvor snerterne er lige brede i hele snertens længde. den har ikke den store tyngde, eller smerte. for at lave en god og hurtig opvarmning er det en god ide at rammer det samme sted hver gang sådan man varmer et lille stykke op og når det så er varme så er det ret hurtigt at få det til at brede sig, hvor i mod at hvis man varmer numse baglår og det øverste af rygge op på en gang. så kommer man ikke i mål med det eller det kommer til at tage noget tid. 

Der efter kommer alt det sjove og her har kroppen frigivet nogle af de stoffer der gør at man ikke mærker smerten så meget.