Bondage Spredestænger  

Varer
9 varer.

 • 0 Review(s) 

  Armbinder og Hog-tie Bondage er super spændende og ikke mindst armbinder og svinebindinger eller hog-tie. dette system gør at du nemmere kan kommer frem til det hele rigtige.Sådan du kan få den virkning ud af det du gerne vil ha. at ligge hog-tiet på en seng og ikke kunne gøre noget er da lidt ydmygende. og man mister kontrollen.

  399,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  benSpreader bar eller en ben spreder  denne udgave er lavet til at holde bunden i nogle bestemt positioner hvor man bliver udstillet på smukkeste vis. Manchetterne giver en sikker og behagelig fiksering. 

  629,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Denne spreader bar med dens 45 cm, kan være med til at få din bund til at føle mere udstillet, så f.eks. benene bliver spredt godt fra hinanden, samtid med at bevægelsesfriheden bliver indskrænket. Alt dette giver dig mulighed for at gøre nogle rigtig spændende ting ved din bund. 

  249,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Vil du indskrænke din partners bevægelighed, så er denne spreader bar et godt bud. Her kan du enten begrænse arme eller ben, da den både kan bruges med håndleds- og ankelmanchetter. Denne spreader bar er lavet af rustfrit stål og har en længde på 30 cm.

  169,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Rimba Bondage forkromet metal spredestang med 1 ringe i hver ende for at forbinde hånd- eller fodmanchetter. Den er yderst effektiv og kun fantasien sætter grænsen for hvordan den kan bruges.

  399,00 DKK
 • 0 Review(s) 

  Denne Spreader Bar kan to ting. Man kan sætte en dildo på toppen, og nederst kan man fastgøre benene i hver ende af stangen. Meningen med denne Spreader Bar er at den fastmonterede dildo skal være indeni din slave for at han/hun er hel fastlåst. Det er derfor vigtigt at højden på stangen justeres korrekt. Max. højde er ca. 78 cm. Fodmanchetter og dildo...

  999,00 DKK

Viser 1 - 9 af 9

HVAD ER EN BONDAGE SPREDESTANG?

En spredestang er et bondageprodukt, der hovedsagelig anvendes indenfor BDSM. Det er en stang, ofte lavet af metal, der giver dig mulighed for at tvinge den underdanige eller din partner til en stilling, hvor han eller hun har spredt ben eller arme.

Stangen kan bruges i kombination med andre SM-produkter, såsom manchetter eller bondage reb. Den underdanige bliver tvunget til en stilling, hvorigennem den Dominante har den  fuldstændige kontrol over kroppen på den person, der er bundet. På denne måde kan et magtspil opstå, både mellem den Dominerende og underdanige så vel som mellem to elskere.

Hvis du har drømt om det rette sexlegetøj til at tage styringen i jeres sexliv, er spredestænger det helt rette valg. Med en spredestang kan du nemlig opnå fuldstændig kontrol over din partners bevægelsesmuligheder og nydelse.

Et godt udgangspunkt for at udforske dominanslegene er med en spredestang. Den gør det muligt for den dominerende part at holde armene eller benene adskilt hos den underdanige. På den måde får den dominerende person fri adgang til alle de intime områder og kan på egen hånd kontrollere modpartens nydelse. Du kan typisk bruge en spredestang i både stående og liggende stilling, så det er helt op til dig, hvordan du eller din partner skal domineres. Hvis det skal være lidt frækkere, så kan et blindfold være med til at forstærke alle sanserne, så den mindste berøring føles endnu mere pirrende end du er vant til.

HVILKE FORSKELLIGE TYPER BONDAGE SPREDESTÆNGER FINDES DER?

Der er forskellige typer af bondage stænger. Vi skelner mellem følgende modeller og beskriver hvad de kan bruges til:

X spredestang -eller bedre kendt som hogtie er et lille kryds, ofte lavet i læder, som du kan bruge til at fiksere både hænder og fødder på samme tid. "Offeret kan både sidde på knæ, fikseret på denne måde. Eller ligger på maven med hænder og fødder fikseret på ryggen. Eller ligge på ryggen, med hænder og fødder fikseret fortil. Der er med andre ord, mange muligheder med en hogtie.

Justerbare stænger - En justerbar stang er meget velegnet, hvis du har forskellige formål med din bondage leg eller hvis du still og roligt vil vænne nogen til at få begrænset deres bevægelsesfrihed. Du kan justere stangen til den ønskede bredde, du vil have. På den måde kan du selv bestemme, om du vil have personens arme eller ben skal spredes meget eller lidt.

Stænger med manchetter - Standard spredestænger har ofte en O- eller D-ring, som du kan montere manchetter eller reb med eller uden karabiner på. Men der er også modeller, der allerede har manchetter, så du ikke behøver købe dem særskilt. Næsten alle manchetter er let justerbare ved hjælp af et spænde eller velcro. På den måde passer de næsten alle mennesker.