Mænd  

Varer
121 varer.

Viser 25 - 36 af 121

Sexlegetøj mænd

Mænd fortjener også at blive forkælet om det er alene eller sammen med en partner. Her finder du vores store udvalg af det bedste sexlegetøj til ham, både til onani og sammen med en partner.

Sexlegetøj til mænd er bl.a. penisringe, onaniæg, dukker og legetøj til anal stimulering. masser af spændende sexlegetøj 

Sexlegetøj til mænd - For singler, homoseksuelle, mænd i parforhold og heteroseksuelle

.. og alle andre også.

Sexlegetøj til mænd handler ikke kun de legendariske "blow up dolls", som nu om dage ellers laves i en helt anden kvalitet end man har været vant til før. Vi taler også om buttplugs og dildoer til mænd. Penisringe som beviseligt skaber en hårdere erektion der også holder sig bedre, og mange andre former for lækkert udført sexlegetøj i høj kvalitet.

Man har i nogle kredse tidligere lavet lidt sjov med mænd der købte sexlegetøj. Men jeg tænker at dem der har lavet sjov med det, har været misundelige ? Fordi vi kan vel alle blive enige om at sex er lækkert, om man så gør med en partner eller alene, og om det er med sexlegetøj eller ej. Nydelsen er stadig den samme.

Sexlegetøj for mænd - vi skal forkæle os selv mere

Lige som kvinder der nyder sexlegetøj så kommer der mere og mere sexlegetøj til mænd og mænd synes efter hånden også det er fedt at bruge. 

Vi har her hos Sadistens Toolbox et stort udvalg af sexlegetøj til mænd. Både mere de mere klassiske former, men også til dig der gerne vil eksperimentere lidt mere med BDSM, bondage osv.

Så slå dig løs, scroll igennem vores store udvalg, og nyd godt af de mange fordele ved at handle hos os.

Vi mænd er ikke så gode til at købe sexlegetøj til os selv.

Nok fordi at der tidligere ikke har været det store udvalg, men det er der bestemt i dag.

Pocketpussy er en af dem og de findes i et kæmpe udvalg med og uden vibrationer store og små med en og to indgange, og i flere materialer, så man kan virkelig få noget der passer til det man gerne vil ha Penispumpe findes også i mange udgaver og størrelser med og uden vibrator og ved daglig brug er der nogle der har god virkning af det.

Der er også kommet vands til mænd det er et fedt sexlegetøj til mænd som mange vil blive overrasket over. penis ringe er også en fed opfindelse der hjælper med til at man kan holde længer og holde den lidt stiver.

Analprodukter prostata stimulator er et af de steder hvor mange mænd bakker men det er nu engang der mandens G-punkt sidder, og hvorfor snyde sig selv for en god oplevelse. og en masset andet frækt sexlegetøj til mænd