Glidecreme  

Glidecreme: Oplev Ekstra Smidig og Sensuel Friktion med Vores Udvalg af Vandbaseret, Silikonebaseret og Intim Olier

Velkommen til vores kategori med glidecremer, hvor du kan finde det perfekte produkt til at forbedre din seksuelle oplevelse. Vores udvalg omfatter forskellige typer, herunder vandbaserede, silikonebaserede og intim olier. Uanset dine præferencer og behov kan du finde en glidecreme, der passer til dig.

Vandbaserede glidecremer er ideelle til brug med kondomer og sexlegetøj. De er nemme at påføre og lette at skylle af. Vandbaserede glidecremer er også kendt for deres naturlige følelse og evne til at efterligne kroppens naturlige smøring.

Varer
23 varer.

  • Flutschi Orgy Olie - Langvarige Glideegenskaber og Nem Afvaskning og glidecreme er en olie, der giver mulighed for spændende leg. Førsteklasses kvalitetsolie med langvarige glideegenskaber ideel til glatte massagelege! Er smags- og duftneutral. Meget let at vaske af igen. 500 ml.Vi anbefaler at man ligger et lak eller latex lagen under.

    159,00 DKK
  • Vis varianter
    -
    Mængde: 40ml-
    79,00 DKK
    -
    Mængde: 150ml-
    149,00 DKK

    BIOglide - Økologisk Vandbaseret Glidecreme Verdens første 100% økologiske glidecreme. Denne unikke og vandbaserede glidecreme er uden konserveringsmidler, PH neutral og hudvenlig, samt tilpasset skedens miljø. Dertil er den også kondomsikker og kan både bruges vaginalt og analt. Du kan få cremen i forskellige størrelser, alt efter hvad du har behov for.

    149,00 DKK

Viser 22 - 23 af 23

Hvilke slags glidecreme findes der?
   

Du kan vælge imellem silikonebaseret og vandbaseret glidecreme.

Hvorfor bruge glidecreme?
   

Glidecreme er et fornuftigt valg, hvis du ønsker større nydelse ved samleje.

Kan glidecreme øge nydelsen ved sex?
   

Ja – mange typer glidecreme er designet til at give en intens nydelse.

Glidecreme – når det hele skal køre som smurt

Du kender sikkert til begrebet glidecreme, og du har måske selv prøvet at anvende det i den ene eller den anden form. De fleste mennesker forbinder glide creme med et middel til at opnå mindre friktion.

Glidecreme har traditionelt altid været relateret til især kvinder, som efter menopausen oplever tørhed og dermed smerte og irritation i forbindelse med samleje. Og så har glidecreme samtidig altid været brugt til analsex, da anus ikke, i lighed med skeden, har sine egne fugtgivende mekanismer.

Måske mener du derfor ikke, at du har behov for glidecreme. Er du stadig ung, og dyrker du ikke analsex, kan det da også være vanskeligt at se, hvad det skal gøre godt for. Men vidste du, at der kan være andre formål med at anvende glidecreme – og at du med den rette glidecreme faktisk kan opnå langt større nydelse?

 

Hvorfor skal jeg bruge glidecreme?

Det oplagte svar på oven for stillede spørgsmål er selvfølgelig, at det primært er for dig, som ikke oplever den rette grad af fugt, når det er ”sexy time”. Tør skede kan have mange forskellige årsager, for eksempel stress, dehydrering, sygdom, hormoner eller særlige former for medicin.

Kort sagt kan du få brug for lidt ekstra hjælp, også selv om du endnu ikke har gennemgået klimakteriet. Hvis du har samleje uden tilstrækkelig ”smørelse”, kan du risikere irritation af slimhinderne med mulig infektion til følge.

Derudover kan der være rigtig mange andre årsager til at benytte glidecreme. Visse former for glide creme indeholder stimulerende stoffer, som enten virker varmende eller kølende. Dette kan i sig selv gøre samlejet en del mere interessant – og din nydelse mere intens.

 

Vælg den rette glidecreme

En glidecreme er ikke blot en glidecreme. Der findes såvel vandbaserede som silikonebaserede varianter. Hvilken variant du skal vælge, kommer i høj grad an på formålet og til en vis grad an på smag og behag.

Hvis du skal bruge glidecreme sammen med sexlegetøj, for eksempel en dildo eller en vibrator, anbefales det, at du vælger en neutral vandbaseret variant. På den måde kan du være sikker på, at glidecremen ikke reagerer med det materiale, dit sexlegetøj er fremstillet af.

Til analsex er glidecreme, som er baseret på silikone, særligt populær. Denne type er drøj i brug og giver en stort set friktionsløs penetrering. I vores udvalg her på siden vil du med sikkerhed kunne finde den silikone glidecreme, som passer til dine behov – og har du spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

Udforsk Vores Sortiment - af Vandbaseret, Silikonebaseret og Intim Olier til Optimal Glid og Nydelse

Silikonebaserede glidecremer er længerevarende og har en silkeblød tekstur. De er vandafvisende og egner sig godt til brug under vandaktiviteter eller i bruseren. Silikonebaserede glidecremer er også velegnede til anal stimulation på grund af deres ekstra glidende egenskaber.

Intim olier er specielt udviklet til at give en mere intens og sensuel oplevelse. Disse olier er formuleret med naturlige ingredienser, der plejer og nærer huden samtidig med at de tilfører en silkeblød glid. Intim olier er perfekte til erotisk massage eller som en ekstra stimulans under samleje.

Uanset hvilken type du foretrækker, kan vores udvalg tilbyde dig den optimale glid og nydelse. Vores glidecremer er af høj kvalitet, sikre at bruge og skaber en mere smidig og sensuel friktion under dine intime stunder.

Opdag fordelene ved glide creme og forbedr din seksuelle oplevelse i dag. Udforsk vores kategori med glidecremer og find det perfekte produkt til at tilføje ekstra glid og nydelse til dine intime øjeblikke.

Glidecreme Underkategorier