Bondage anal Krog 30mm ( Analkrog )

Bondage anal krog

En krog som denne er god til mange ting, det er ret nemt at bruge den til et mind fuck, rent praktisk så er brugen af den også ret spændende, sådan at man sætter den med ved hjælpe at noget godt glidecreme, binder et stykke reb i øjet og den ende bindes fast til halsbåndet eller endnu bedre håret, sådan at en hver bevægelse minder modtageren om at krogen er der 399,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 39 VIP point. Din kurv total 39 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 39,00 DKK.


Yderligere information

Anal krog og bondage 

Bondage anal krog som både kan bruges til anal eller vaginal brug. Den kan med fordel fæstes med kæde eller reb til halsbånd.


anal krog info

Vi anbefaler ikke at krogen fastgøres til andet end modellens egen krop. til anal eller vaginal brug, med en kugle på 30mm.

 • Materiale: Aluminium
 • Kuglestørrelse:30mm
 • Længde: 24cm
 • Kommentarer
 • Skriv din produktanmeldelse

  Bondage anal Krog 30mm ( Analkrog )

  Bondage anal Krog 30mm ( Analkrog )

  Bondage anal krog

  En krog som denne er god til mange ting, det er ret nemt at bruge den til et mind fuck, rent praktisk så er brugen af den også ret spændende, sådan at man sætter den med ved hjælpe at noget godt glidecreme, binder et stykke reb i øjet og den ende bindes fast til halsbåndet eller endnu bedre håret, sådan at en hver bevægelse minder modtageren om at krogen er der   Skriv din produktanmeldelse