Pluspige Baci - Sheer Babydoll With Open Cups - Curvy - Red

Babydoll med åben skål

en elegant rød babydoll med åben skål, sådan man kan fremhæve denne del af kroppen.

349,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 34 VIP point. Din kurv total 34 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 34,00 DKK.


Yderligere information

Pluspige Babydoll i rød 

Denne forførende røde Babydoll med Åbne Skåle er specielt designet til at fremhæve og omfavne kurverne hos curvy plus piger. Med sit sexede og sensuelle design vil denne babydoll give dig en følelse af selvtillid og forførelse. Det røde farvespil og det åbne skåle-design gør dette stykke undertøj til det perfekte valg til romantiske øjeblikke eller når du ønsker at føle dig ekstra sexet.

Fremhævende funktioner:

  1. Curvy pasform: Denne babydoll er skræddersyet til plus piger og er designet til at omfavne dine smukke kurver på en flatterende måde. Det strækbar og behagelige materiale sikrer en perfekt pasform og en behagelig brugeroplevelse.

  2. Åbne skåle: Babydollen har åbne skåle, der afslører og fremhæver dine bryster på en sexet og forførende måde. Dette skaber et erotisk look, der vil imponere og vække begær hos din partner.

  3. Delikate detaljer: Babydollen er udsmykket med delikate blonder og blomsterdetaljer, der tilføjer et feminint og romantisk touch. Disse detaljer gør babydollen ekstra tiltalende og skaber en luksuriøs og sofistikeret udseende.

  4. Justerbare stropper: Babydollen er udstyret med justerbare stropper, der giver dig mulighed for at tilpasse pasformen efter dine behov og præferencer. Du kan justere stropperne for at opnå den perfekte pasform og komfort.

  5. Inkluderet matchende trusse: Babydollen leveres med en matchende trusse, der fuldender det sexede og forførende look. Trussen er behagelig at have på og supplerer babydollens design perfekt.

Bemærk: Denne Babydoll med Åbne Skåle er designet til at skabe et intimt og sensuelt udtryk mellem samtykkende voksne. Det er vigtigt at kommunikere og indhente samtykke fra alle involverede parter, før man bruger dette stykke undertøj. Brug det med respekt for individuelle grænser og følg sikkerhedsprocedurer for at sikre en sikker og behagelig oplevelse.

Oplev sensualiteten og forførelsen med denne røde Babydoll med Åbne Skåle. Uanset om det er til en romantisk aften derhjemme eller til at forkæle dig selv, vil denne babydoll give dig en følelse af sexet selvtillid og skabe en uforglemmelig oplevelse. Forkæl dine kurver og nyd det sensuelle udtryk med dette elegante stykke undertøj.

Pluspige lingeri og meget mere

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Pluspige Baci - Sheer Babydoll With Open Cups - Curvy - Red

    Pluspige Baci - Sheer Babydoll With Open Cups - Curvy - Red

    Babydoll med åben skål

    en elegant rød babydoll med åben skål, sådan man kan fremhæve denne del af kroppen.

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør