Leather hand cuffs with collar and chains

Intens og Pirrende Bondageoplevelse

Forbedre dit BDSM-game med de dekorative læderhåndjern med halsbånd, et stilfuldt og alsidigt tilbehør, der vil tilføje et strejf af elegance til dine sensuelle oplevelser.

449,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 44 VIP point. Din kurv total 44 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 44,00 DKK.


Yderligere information

Manchet og halsbånd med kæder.

Sættet er lavet af tynde, ægte læderstropper og forbundet med en kæde.

 Det dekorative design af disse manchetter vil tilføje et strejf af sofistikering til dit BDSM-game, hvilket får dig til at føle dig selvsikker og beundret. Lædermaterialet er blødt og behageligt mod huden, hvilket sikrer en behagelig pasform i længere perioder med brug.

Manchetterne er justerbare, så du kan finde den perfekte pasform til din håndledsstørrelse og sikre en behagelig pasform under din leg. Inkluderingen af et matchende halsbånd tilføjer endnu et niveau af kontrol og underdanighed, hvilket gør disse dekorative læderhåndjern med halsbånd til et must-have tilbehør for alle, der kan lide BDSM-leg.

Uanset om du er en erfaren BDSM-udøver eller lige er begyndt at udforske denne spændende verden, er disse manchetter den perfekte tilføjelse til din samling.

Læder Håndjern med Halsbånd og Kæder til Dominans og Underkastelse

Oplev en intens og pirrende bondageoplevelse med vores læder håndjern med halsbånd og kæder. Disse håndjern er lavet af læder og er udstyret med et halsbånd og kæder, der tilføjer en ekstra dimension af dominans og underkastelse til dine erotiske eventyr.

Vores læder håndjern med halsbånd og kæder giver dig mulighed for at opleve total kontrol og underkastelse. Håndjernene er designet til at passe sikkert om dine håndled og kan justeres for at sikre den perfekte pasform. Halsbåndet og kæderne tilføjer et visuelt element af dominans og muligheden for at begrænse bevægelsen yderligere.

Disse læder håndjern med halsbånd og kæder er perfekte til at udforske dominans og underkastelse i dine BDSM-leg. Brug dem til at binde din partner fast og tage fuld kontrol over deres bevægelser. Lad dem opleve spændingen og forventningen ved at være bundet og underkastet din vilje.

Oplev en intens og pirrende bondageoplevelse med vores læder håndjern med halsbånd og kæder. Uanset om du er nybegynder eller erfaren inden for BDSM, vil disse håndjern tilføje en ekstra dimension af dominans og underkastelse til dine erotiske eventyr. Forkæl dig selv eller din partner med disse lækre læder håndjern og dyk ned i en verden af intens erotisk nydelse.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Leather hand cuffs with collar and chains

    Leather hand cuffs with collar and chains

    Intens og Pirrende Bondageoplevelse

    Forbedre dit BDSM-game med de dekorative læderhåndjern med halsbånd, et stilfuldt og alsidigt tilbehør, der vil tilføje et strejf af elegance til dine sensuelle oplevelser.

    Skriv din produktanmeldelse