Alien Gas Mask

Alien Gas Mask

Vores Alien Gas Mask er et revolutionerende stykke tilbehør, der kombinerer funktion og fashion på en unik måde. Udover sit futuristiske design har denne maske en indbygget drikkeanordning, der giver dig mulighed for at nyde dine yndlingsdrikke uden at tage masken af. Dette gør det til det ideelle valg for dem, der ønsker at skille sig ud og samtidig være praktiske.

499,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 49 VIP point. Din kurv total 49 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 49,00 DKK.


Yderligere information

Alien Gas Mask - Et avantgarde-statement i modeverdenen

En helt ny fetish gasmaske, der giver dig et sexet og anonymt "fremmede" look. Ideel til gummifetich og pustkontrolleg. Denne maske er baseret på den klassiske israelske gasmaske og kan justeres i størrelse med stropperne på bagsiden af ​​hovedet. Luftindtag og -udtag er adskilte; en gasmaskeslange og/eller filterbeholder kan tilsluttes luftindtaget. Til gummifetich og breathplay / Tilbyder et spændende "alien" look / Justerbar, så den altid passer og sidder tæt.

Denne gasmaske er fremstillet af holdbart og letvægtsmateriale, der sikrer en behagelig pasform. Den justerbare rem sikrer, at masken passer til forskellige hovedstørrelser og kan nemt tilpasses efter dine præferencer. Kombineret med en række unikke detaljer og farvevalg, giver Alien Gas Mask dig mulighed for at udtrykke din egen personlige stil og skabe et fashion statement, der imponerer.

Ud over sit visuelle appel er Alien Gas Mask også designet med fokus på funktionalitet. Den indbyggede drikkeanordning gør det nemt for dig at hydrere dig selv, mens du stadig ser cool og mystisk ud. Uanset om du vil nyde en forfriskende drik til en fest eller blot ønsker at have adgang til væske, mens du er i bevægelse, er Alien Gas Mask den ultimative løsning.

Vores Alien Gas Mask passer perfekt sammen med vores øvrige produkter i denne kategori. Udforsk vores udvalg af futuristiske tilbehør og skab et fuldendt look, der giver dig mulighed for at stå ud fra mængden. Uanset om du deltager i en sci-fi-begivenhed eller ønsker at tilføre dit hverdagslook en ekstra dimension af originalitet, vil Alien Gas Mask være din trofaste følgesvend.

Bestil vores Alien Gas Mask i dag og oplev en helt ny måde at kombinere mode og funktionalitet på. Vær klar til at imponere med dit unikke og avantgarde-statement!

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Alien Gas Mask

    Alien Gas Mask

    Alien Gas Mask

    Vores Alien Gas Mask er et revolutionerende stykke tilbehør, der kombinerer funktion og fashion på en unik måde. Udover sit futuristiske design har denne maske en indbygget drikkeanordning, der giver dig mulighed for at nyde dine yndlingsdrikke uden at tage masken af. Dette gør det til det ideelle valg for dem, der ønsker at skille sig ud og samtidig være praktiske.

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • Med vores Gas Mask Rubber Rebreathing Bellows introducerer vi en revolutionerende tilgang til gasmasker. Denne enhed, lavet af høj kvalitet gummi, er designet til at give dig fuld kontrol over din åndedrætsoplevelse, hvilket giver dig mulighed for at justere og kontrollere dit åndedræt som aldrig før.

      649,00 DKK
    • Med vores Drinking til Canister Alien + Army Gas Mask introducerer vi en ungdommelig og visionær løsning for gasmasker. Dette produkt er designet til at passe perfekt til Alien + Army Gas Mask, hvilket giver dig mulighed for at drikke uden at skulle fjerne masken.

      449,00 DKK
    • Med vores Gas Mask Urin Aroma Bottle introducerer vi en nyskabende og ungdommelig tilgang til gasmasketilbehør. Denne flaske er designet til at passe perfekt til alle vores gasmasker, hvilket giver dig friheden til virkelig at personalisere din oplevelse.

      199,00 DKK
    • Slange til gasmaske Med vores BRUTUS Gas Mask Hose introducerer vi en helt ny vision for gasmasker. Denne slange er skabt til at være mere end bare et produkt, det er en del af en større vision om at skabe innovative og fremsynede løsninger, der virkelig gør en forskel.

      99,00 DKK
    • Gasmaske Filter Med det revolutionerende BRUTUS Gas Mask Filter introducerer vi en helt ny vision for vejrtrækning. Dette filter er designet med en let modstand, der simulerer følelsen af at trække vejret gennem en gasmaske. Det er en detalje, der tilføjer dybde og autenticitet til din gasmaskeoplevelse.

      99,00 DKK