Aluminum Alloy Anal Plug 1

Producenter:

Opdag Aluminium Alloy Anal Plug 1 i blå, en smuk butt plug designet til at bringe dig en lækker anal fornemmelse. Let, behagelig at bære og nem at rengøre, denne butt plug er en fantastisk tilføjelse til dit sexlegetøj. 

119,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 11 VIP point. Din kurv total 11 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 11,00 DKK.


Yderligere information

Aluminium Alloy Anal Plug 1 - Blå: En Ny Dimension af Nydelse

Designet til Din Nydelse

Opdag en ny verden af sensuelle fornøjelser med Aluminium Alloy Anal Plug 1 i blå. Denne smukke anal plug er ikke bare et festligt syn for øjnene med sin farverige dekorative sten, men er også en sand fryd for din krop. Hver detalje er designet med din nydelse i tankerne, fra det ribbede design og den spidsede form, der leverer en lækker anal fornemmelse.

Let og Behagelig at Bruge

Denne butt plug vejer kun 67 gram. Lavet af let aluminium, er den behagelig at bære og nem at rengøre. Uanset om du er nybegynder eller en erfaren elsker af anal leg, vil denne butt plug være en smuk tilføjelse til din samling af sexlegetøj.

En Verden af Farver

Aluminium Alloy Anal Plug 1 kommer i forskellige farver: rød, lilla, sort og blå. Vælg din favorit eller saml dem alle for at tilføje et strejf af farve til dine intime øjeblikke. Hver farve er nøje udvalgt for at tilføje et ekstra element af visuel nydelse til din oplevelse.

En Visionær Tilgang til Nydelse

I en verden hvor innovation og fremsynethed er nøglen, bringer Aluminium Alloy Anal Plug 1 en ny dimension af nydelse til dit sexliv. Ved at omfavne fremtiden for sexlegetøj, tilbyder denne anal plug en unik og spændende oplevelse, der vil overraske og glæde dig.

Pålidelig og Holdbar

På trods af sin lette vægt er Aluminium Alloy Anal Plug 1 utroligt holdbar, hvilket gør den til en pålidelig partner i din søgen efter nydelse. Den er skabt til at modstå intens brug, så du kan stole på, at den vil være ved din side i mange kommende eventyr.

Skabt med Omtanke

Hver Aluminium Alloy Anal Plug 1 er skabt med omtanke og omhu. Det er ikke bare et sexlegetøj; det er et redskab designet til at bringe dig glæde, nydelse og tilfredsstillelse.

Tag din anal leg til nye højder med vores udvalg af butt plugs.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Aluminum Alloy Anal Plug 1

    Aluminum Alloy Anal Plug 1

    Opdag Aluminium Alloy Anal Plug 1 i blå, en smuk butt plug designet til at bringe dig en lækker anal fornemmelse. Let, behagelig at bære og nem at rengøre, denne butt plug er en fantastisk tilføjelse til dit sexlegetøj. 

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • ANOS Special 30 ml. Spray -designet til at give dig den bedste oplevelse ved analsex. Den kølende effekt bidrager til at afslappe musklerne omkring anus og skaber en behagelig fornemmelse. Dette gør indtrængningen lettere og mere behagelig. Uanset om du er nybegynder eller ønsker at tage dine anallege til nye højder, vil denne spray give dig mulighed for...

      159,00 DKK
    • Master of Desire 100 ml Danmarks bedste glidecreme som kan bruges sammen med alt legetøj. hvis ikke du er tilfreds med den sender du den retur og får pengene retur 

      149,00 DKK