Klemmer med kæde (brystklemmer)

Klemmer med kæde

Stimuler dine brystvorter med disse Tweeter PinchersIdeel til både til dig der er begynder eller til garvede entusiaster. Dette er et must-have i dominans gamet. Kan både benyttes på mænd og kvinder. Benyttes med stor fordel, sammen med vores håndlavede piske eller maske/gagballs, for at få en bedre effekt, under SM-sekvensen. 

129,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 12 VIP point. Din kurv total 12 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 12,00 DKK.


Yderligere information

Klemmer med kæde 

Klemmer med kæde der kan bruges flere steder på kroppen. Klemmerne er betrukket med gummi/plastik, der skåner huden, hvor man sætter dem. Hvis man fjerner det overtræk, vil man få nogle klemmer der er vildt onde - garanteret til nydelse for de fleste Sadister - og erfarne bunde.

Kæden imellem gør, at man kan anbringe lodder/vægte, hvilket skaber flere muligheder. 
De klemmer ikke helt vildt og de fleste kan holde dem ud - også helt nybegyndere indenfor BDSm.

Brystklemmer der er ideelle til dig, der ønsker pirring af brystvorterne. Fjernes de på det helt rigtige tidspunkt, kan det forstærke enhver orgasme.

Brystklemmerne er udstyret med latex på tipperne, som giver et godt og fast greb om dine eller din partners brystvorter. Mellem klemmerne sidder en metal kæde, som giver et frækt look men som også kan bruges til at skabe et let træk på brystvorterne.

Sæt selv klemmerne på eller nyd din partners dilemma ved at han/hun selv skal gøre det! Det skaber interessante games at udfordre på denne måde.

Vi anbefaler, at klemmer højst sidder i 15 minutter. 

Danmarks bedste SM shop med et stort udvalg af læder piske, paddeler og meget andet SM udstyr.