Latex-Powder 50 gr

Under Latex 

Latex pudder gør det nemmere at tage latex tøj på. 

49,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 4 VIP point. Din kurv total 4 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 4,00 DKK.


Yderligere information

Latex pudder

Latex-Powder er et uundværligt produkt til vedligeholdelse og pleje af dine latexbeklædningsgenstande. Designet til at hjælpe med at påføre og beskytte latex, tilføjer dette talkumpudder en silkeblød fornemmelse og forhindrer klæbende overflader. Uanset om du er en latexentusiast, en fetishmodel eller bare ønsker at bevare dit latexudstyr i optimal stand, vil Latex-Powder være din perfekte følgesvend.

Fremhævende funktioner:

  1. Let påføring: Latex-Powder er let at påføre takket være dens fine konsistens. Du skal blot drysse en lille mængde talkumpudder i latexbeklædningens indre eller på din hud, før du ifører dig latexen. Dette hjælper med at skabe en glidende overflade og forhindrer, at latexen klæber sig fast.

  2. Beskyttelse mod slid og rivning: Talkumpudderet fungerer som en beskyttende barriere mellem latex og hud. Det hjælper med at reducere friktionen og forhindrer dermed risikoen for slid og rivning under brug eller bevægelse.

  3. Absorbering af fugt: Latex-Powder har en absorberende effekt og hjælper med at absorbere overskydende fugt, der kan opstå som følge af sved eller fugtige forhold. Dette bidrager til at holde både dig og latexbeklædningen tørre og komfortable.

  4. Forlængelse af levetiden på latex: Ved at bruge Latex-Powder regelmæssigt kan du forlænge levetiden på dine latexprodukter. Pudderet hjælper med at holde latexen fri for ophobning af olie, sved og støv, hvilket kan forårsage skader og nedbrydning af materialet over tid.

  5. Nem rengøring: Latex-Powder gør rengøringen af latexbeklædning nemmere. Efter brug kan du nemt tørre talkumpudderet af med en ren klud eller vaske latexbeklædningen som sædvanligt. Dette hjælper med at fjerne sved og rester af produkter og bevare latexens naturlige glans.

Bemærk: Latex-Powder er specielt formuleret til brug med latexbeklædning og er ikke egnet til andre materialer. Vi anbefaler at teste produktet på en lille, skjult del af latexen, før du bruger det på hele overfladen, for at sikre kompatibilitet og undgå eventuelle uønskede reaktioner.

Bevar din latexbeklædning i optimal stand og oplev den silkebløde fornemmelse med Latex-Powder. Gør påføringen nemmere, beskyt latexen mod slid og forlæng dens levetid med dette pålidelige produkt.

Forenkl påklædningen af dit frække latex tøj med Latex powder, find eventuelt flere dele til din latexbeklædning i vores latex udvalg fra Sadisten's Toolbox. Udforsk også vores udvalg af frækt undertøj til kvinder for at fuldende dit forførende look.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Latex-Powder 50 gr

    Latex-Powder 50 gr

    Under Latex 

    Latex pudder gør det nemmere at tage latex tøj på. 

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør

    • Lille og Lækker Latexkjole Køb vores Sorte Latex Mini Dress hos Sadisten's Toolbox i dag og tilføj en skinnende elegance til din garderobe. Lad denne lækre sorte latexkjole være et centralt element i dine frække eventyr og udtryk din stilfulde og forførende side.

      739,00 DKK
    • Opdag Vores Sorte Latex Hotpants hos Sadisten's Toolbox Friske dit look op med vores sorte latex hotpants. Hos Sadisten's Toolbox bestræber vi os på at tilbyde vores kunder produkter af høj kvalitet og enestående stil. Vores sorte latex hotpants er ingen undtagelse Besøg vores hjemmeside i dag for at opdage vores udvalg og find de perfekte hotpants, der...

      229,00 DKK