Strips håndjern

Strips nemme at bruge og sætte på og kan åbnes igen så de kan bruges mere en gang. 

49,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 4 VIP point. Din kurv total 4 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 4,00 DKK.


Yderligere information

Strips Håndjern: Din Nye Spændende Oplevelse

Strips håndjern er det perfekte redskab til at tilføje lidt ekstra spænding til dit intime liv. Disse håndjern er fremstillet i kraftig plast og er perfekte som sidste detalje på din vest eller til brug i Milsim. De er nemme at bruge, justerbare og låses sikkert på plads for en sikker og begejstrende oplevelse.

Nem Anvendelse: Enkel og Sikker

En af de bedste ting ved Strips håndjern er deres nemme anvendelse. De kan ikke åbnes uden brug af bidetang når de først er lukket, men de kan indsættes omvendt så de ikke låser og kan genbruges. Dette gør dem ideelle for både nybegyndere og mere erfarne brugere, der ønsker at udforske nye grænser for deres intime oplevelser.

Perfekt Til Alle: Universel Størrelse

Uanset om du er mand eller kvinde, uanset din størrelse, vil Strips håndjern passe perfekt. De er designet til at passe alle, og de strammes let for at sikre en sikker og komfortabel pasform. Husk dog at passe på ikke at stramme dem for meget, så blodcirkulationen i armen ikke stopper.

Specifikationer:

  • Produkt: Strips Håndjern
  • Materiale: Kraftig Plast
  • Brug: Engangsbrug – skal skæres eller klippes op.
  • Sikkerhed: Kan ikke åbnes uden brug af bidetang når de først er lukket

Så hvis du er klar til at tage skridtet ind i en verden af nye og spændende oplevelser, er Strips Håndjern det perfekte valg for dig! Med deres nemme anvendelse og universelle størrelse, vil disse håndjern give dig en oplevelse, du aldrig vil glemme.

  • Kommentarer
  • H.
    2024-01-04

    Genanvendelige??

    Hvordan åbner man dem igen?

    Skriv din produktanmeldelse !

    Skriv din produktanmeldelse

    Strips  håndjern

    Strips håndjern

    Strips nemme at bruge og sætte på og kan åbnes igen så de kan bruges mere en gang. 

    Skriv din produktanmeldelse