Love Doll Mini Midget (Pocket Polly)

Lille lolita dukke 

Mini oppustelig dukke i rejsestørrelse. Højden er 66 cm og dukken har to åbninger: vagina og anus.

Good thing come in small packages!

139,00 DKK inkl. moms

Ved at købe denne vare kan du samle op til 13 VIP point. Din kurv total 13 point som kan konverteres til en rabatkupon lydende på 13,00 DKK.


Yderligere information

Lolita dukke mini

Introduktion: Få en uforglemmelig oplevelse med vores Love Doll Mini Midget - en sød og kompakt dukke designet til at opfylde dine fantasier. Denne lille Lolita dukke er skabt med omhu og detaljeorientering for at give dig en realistisk og tilfredsstillende oplevelse. Uanset om du er nysgerrig eller søger at udleve dine drømme, er denne kvalitetsdukke en perfekt ledsager.

Realistisk design: Love Doll Mini Midget er lavet med præcision og detaljer i tankerne. Hendes ansigtstræk er nøje skulpturerede og skabt til at efterligne en sød og yndefuld Lolita-stil. Dukken er lavet af højkvalitets TPE-materiale (termoplastisk elastomer), der giver en blød og realistisk følelse. Dette gør det muligt at nyde en autentisk oplevelse og eksperimentere med forskellige positioner og bevægelser.

Komfort og bekvemmelighed: Selvom denne Love Doll Mini Midget er lille i størrelse, kompromitterer hun ikke på komfort og bekvemmelighed. Dukken er let og nem at håndtere, hvilket giver dig mulighed for at nyde din tid med hende uden besvær. Hendes kompakte størrelse gør det også nemt at opbevare og transportere dukken, når den ikke er i brug.

Fleksibilitet og tilpasning: Love Doll Mini Midget er designet med en intern metalramme, der giver fleksibilitet og stabilitet. Dette giver dig mulighed for at placere dukken i forskellige stillinger og udforske forskellige seksuelle positioner. Dukken kan også tilpasses med forskellige tøjstilarter og accessoires for at opfylde dine præferencer og fantasier.

Vedligeholdelse og hygiejne: For at sikre langvarig brug og holde din Love Doll Mini Midget i topform er det vigtigt at følge vedligeholdelsesinstruktionerne nøje. Rengøring af dukken efter brug er afgørende for at opretholde den nødvendige hygiejne. Vi anbefaler brug af specialiseret rengøringsudstyr og TPE-rensemiddel for at sikre en korrekt og effektiv rengøring.

Bemærk: Vores Love Doll Mini Midget er designet og beregnet til voksne, der er over den juridiske alder for seksuelt samtykke i deres jurisdiktion. Dette produkt er udelukkende til voksne og bør bruges ansvarligt og med respekt for individuelle grænser og samtykke. Vi opfordrer til sikker sexpraksis og respekt for lovene og reglerne i dit område.

Oplev glæden ved en unik seksuel oplevelse med vores Love Doll Mini Midget. Klar til at udforske dine fantasier og skabe uforglemmelige øjeblikke.

Men vi har mange flere love dolls eller sexdukker i kategorien onaniprodukter til mænd. Men vi har også mange andre fra produkter til både til solosex eller med en partner i kategorien Sexlegetøj til mænd.

  • Kommentarer
  • Skriv din produktanmeldelse

    Love Doll Mini Midget (Pocket Polly)

    Love Doll Mini Midget (Pocket Polly)

    Lille lolita dukke 

    Mini oppustelig dukke i rejsestørrelse. Højden er 66 cm og dukken har to åbninger: vagina og anus.

    Good thing come in small packages!

    Skriv din produktanmeldelse





    Tilbehør